Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce serviste ekran değişimi yaptıran oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    1380tl m51

https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sata90 S kullanıcısına yanıt
    Accubattery uygulamasında sağlık sekmesinde ne kadar sürelik bir periyotta %97 değerini aldınız acaba? Çok iyi değer

• ele.elec.eng. kullanıcısına yanıt

Arkadaş yazınca merak ettim. Ben de 2021 Şubat'ta almıştım telefonu. Bende sağlık %83 çıktı.

7 gün önce kurmuştum uygulamayı ilk şarjdan sonra bu şekilde bir değer verdi. Sonra dün kere daha şarj ettim. (Telefonun şarjının 3 gün gitmesi de ayrı bir güzellik SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] )

1 dönem periyoda göre %83 şarj ile toplamda 5.457 mah şarj olunmuştur yazıyor.

1-2 şarjda doğru sonuç vermiyorsa burayı okuyanları yanlış yönlendirmek istemem.

• sata90 S kullanıcısına yanıt

İlk başta fazla gösteriyo ama şarj oldukça düşüyor benim gözlemlediğim. Bende durum bu şimdilik, pek değişecek gibide durmuyor 3 gündür 89da. Ben 2020 ekim ayında almıştım telefonu, 2 senede %89 başarılı sayılır

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamanın bu sonucuda ne kadar gerçeği yansıtıyo acaba

• Merhaba, Accubattery i çok eskilerden beri kullanıyorum, Kasım 2020de aldığım telefon şu anda aşağıdaki gibi.

Ortalamada yüzde 6 aşınma gösteriyor ama sanırım kayıp 10% civarı, yine kullanim 2 günü geçiyor ama 13-14 saat ekran süreleri vermiyor artık. Pili yenilemek bence iyi olur çünkü bir kaç sene sonra pillerini uretmeyeceklerinden yan sanayiye kalmak istemem doğrusu.

• Bugün bende %91 'e çıktı pil sağlığı, bakalım ne kadar değişecek.

• https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.cerebrum.ChargeCycleCounter

Bu programla pilinizin kaç şarj döngüsü geçirdiğini görebilirsiniz, benimki 295 imiş.

Pilin normalde 500 şarj döngüsünde 80% kapasitesini tutabildigini sağlıklı olarak nitelendirirsek, bu durumda yaklaşık iki senede 10% civarı kapasite kaybı normal karşılanabilir.

• celikbasm kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba benim ki 132 çıktı ne anlama gelir ömrü kısaldımı vs

• CemalSanane kullanıcısına yanıt

Hocam telefonu satın aldığınızdan beri 132 şarj döngüsü olmuş. Muhtemelen 1 yıllık telefon, 5% civari kapasite kaybı yaşamış olabilirsiniz Accubattery kurup 1 hafta boyunca izleyin tahmini 6400 civarlarında sonuç alırsanız pilinizin sağlıklı ve normal olduğu söylenebilir.

• celikbasm kullanıcısına yanıt

En son 5 sene önce güncellenen bir uygulama doğru sonuç vermez efendim.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

Veriyor , soyle ki, ADB Shell ya da ladb ile dumpsys battery calistirirsaniz mSavedBatteryUsage değeriniz size şarj döngü sayınızı verir. Aşağıdaki gibi 29707 yani 297 olmuş benim.

Bu da programın verdiği değer, ADB den elde edilen ile birebir aynı

Yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

• Farkında olmayanlar "dolby digital" özelliğıini mutlaka açmalı. Hem müzik de hem filmde hem de konuşmalarda inanılmaz fark yaratıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Önceki mesajdan itibaren 3 dönem periyot olduğunu söylüyor uygulama. %98'e çıktı değer.

• benim telefonu şarja takınca şarj oluyor gibi gözükmesine rağmen şarj olmuyor geceden sabaha kadar. telefonu yeniden başlatınca şarj oluyor. yazılımsal sorun sanırım.

• Türkiye Firmware için Temmuz ayı Google Güvenlik Yaması da ihtiva eden stabilite ve hata düzeltme güncellemesi yayınlandı.

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt

İndiriyorum bakalım nasılmış deneyelim.

• 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.