< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (534. sayfa)
-
-
1380tl m51
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Accubattery uygulamasında sağlık sekmesinde ne kadar sürelik bir periyotta %97 değerini aldınız acaba? Çok iyi değer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş yazınca merak ettim. Ben de 2021 Şubat'ta almıştım telefonu. Bende sağlık %83 çıktı.
-
7 gün önce kurmuştum uygulamayı ilk şarjdan sonra bu şekilde bir değer verdi. Sonra dün kere daha şarj ettim. (Telefonun şarjının 3 gün gitmesi de ayrı bir güzellik )
1 dönem periyoda göre %83 şarj ile toplamda 5.457 mah şarj olunmuştur yazıyor.
1-2 şarjda doğru sonuç vermiyorsa burayı okuyanları yanlış yönlendirmek istemem.
-
İlk başta fazla gösteriyo ama şarj oldukça düşüyor benim gözlemlediğim. Bende durum bu şimdilik, pek değişecek gibide durmuyor 3 gündür 89da. Ben 2020 ekim ayında almıştım telefonu, 2 senede %89 başarılı sayılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamanın bu sonucuda ne kadar gerçeği yansıtıyo acaba
Merhaba, Accubattery i çok eskilerden beri kullanıyorum, Kasım 2020de aldığım telefon şu anda aşağıdaki gibi.
Ortalamada yüzde 6 aşınma gösteriyor ama sanırım kayıp 10% civarı, yine kullanim 2 günü geçiyor ama 13-14 saat ekran süreleri vermiyor artık. Pili yenilemek bence iyi olur çünkü bir kaç sene sonra pillerini uretmeyeceklerinden yan sanayiye kalmak istemem doğrusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün bende %91 'e çıktı pil sağlığı, bakalım ne kadar değişecek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.cerebrum.ChargeCycleCounter
Bu programla pilinizin kaç şarj döngüsü geçirdiğini görebilirsiniz, benimki 295 imiş.
Pilin normalde 500 şarj döngüsünde 80% kapasitesini tutabildigini sağlıklı olarak nitelendirirsek, bu durumda yaklaşık iki senede 10% civarı kapasite kaybı normal karşılanabilir.
-
Hocam merhaba benim ki 132 çıktı ne anlama gelir ömrü kısaldımı vs
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam telefonu satın aldığınızdan beri 132 şarj döngüsü olmuş. Muhtemelen 1 yıllık telefon, 5% civari kapasite kaybı yaşamış olabilirsiniz Accubattery kurup 1 hafta boyunca izleyin tahmini 6400 civarlarında sonuç alırsanız pilinizin sağlıklı ve normal olduğu söylenebilir.
En son 5 sene önce güncellenen bir uygulama doğru sonuç vermez efendim.
-
Veriyor , soyle ki, ADB Shell ya da ladb ile dumpsys battery calistirirsaniz mSavedBatteryUsage değeriniz size şarj döngü sayınızı verir. Aşağıdaki gibi 29707 yani 297 olmuş benim.
Bu da programın verdiği değer, ADB den elde edilen ile birebir aynı
Yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
-
-
Önceki mesajdan itibaren 3 dönem periyot olduğunu söylüyor uygulama. %98'e çıktı değer.
-
benim telefonu şarja takınca şarj oluyor gibi gözükmesine rağmen şarj olmuyor geceden sabaha kadar. telefonu yeniden başlatınca şarj oluyor. yazılımsal sorun sanırım.
-
Türkiye Firmware için Temmuz ayı Google Güvenlik Yaması da ihtiva eden stabilite ve hata düzeltme güncellemesi yayınlandı.
-
İndiriyorum bakalım nasılmış deneyelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X