Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazı sakın servise verme batarya değişimi yaptım ekran süresi hala aynı hatta daha hızlı gidiyor temiz kurulum ve yazılım atıldığı halde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung'a M51 neden güncelleme almıyor diye mail atmıştım. Şöyle bir cevap vermişler. Maili anlamamışlar sanırım.

Değerli müşterimiz,

Sitemizde görüntülemiş olduğunuz tarih ''Planlanan Güncelleme Tarihi'' olduğu için değişiklik gösterebilmektedir. Gerekli testler tamamlandıktan sonra telefonunuz güncellemeyi alacaktır. Sizden ricamız beklemeniz yönünde olacaktır.

Saygılarımızla
    Samsung Müşteri Hizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sata90 S kullanıcısına yanıt

Hadi inşallah. Bir güncelleme daha alsa hiç yoksa 3 yıl ekler ömrüne.

• Android 13 güncellemesi alacak mı diye sorsaydınız daha açık olabilirdi sanırım.

Size attıkları cevap copy-paste gibi geldi.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

Tekrar mail attım ısrarla cevap vermiyorlar. Copy-Paste mesajlar ile oyalıyorlar dediğiniz gibi.

• Merhaba,

Disney+ uygulamasından hata alan var mı acaba?

hata kodu 83 uyarısı alıyorum. google'da aratan olunca uyumsuz cihaz olabilir deniliyor. ama sanki başka bir problem mi var anlamadım.

• son 2 haftadır telefondan hiç kullanmadığım halde şimdi siz söyleyince kontrol ettim, ancak benim cihazımda sorunsuzca çalışıyor.

• mesela %49 şarjım var diyelim. telefonu şarja takıyorum. ekranda şarj oluyor yazıyor ancak aradan 3 saat geçse bile şarj %49 da kalmış oluyor. telefonu yeniden başlatıp şarja takınca şarj oluyor. yoksa şarj olmuyor. telefonu her gün yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bu yüzden. bu sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı? yazılımsalsa eğer hard format atacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 11 Kasım 2022; 9:27:5 >
  • 2. el

• çift sim kartlı kullanırken diyelimki 4.5g den interneti kulanıyoruz ve o kullandığımız hattan arama geldi, bu durumdao hattaki internet kapanıp internet kullanımı diğer hatta geçiyor, diğer hattta da paket vs olmayınca tl lerden yiyor, ve mobil veriyi komple kapamadığım sürece bunu engelleyecek bi ayar bulamadım:/

var mı bi bilen ? arama gelince interneti komple kapasın, diğer hattın internetini açmasın

bir de instagram tiktok gibi uygulamalarda özellikle videolar o reel denen videolar da kenarlardan çok yiyor, yani videonun sağdan soldan toplamda 5te 1i gözükmüyor, uygulama tam ekran vs ayarlarıyla uğraştım ama çözemedim, var mı bilen hangi ayarı yaparsam videoların tamamı gözükür? instagramda falan mı bi ayar var?

telefonda tuş vs konumlandırması yok, yani altta tuşlar gözükmüyor(öyle ayarladım) alttan çekmeli hareketlerle geri yapıyorum veya uygulamlar arasında geçiş yapıyorum vs, yani tuş olmadığı içinde ekran iyice uzamış oluyor, onunla alakalı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 14 Kasım 2022; 16:53:3 >

• Meticulous kullanıcısına yanıt

donanımsal olsa telefon yeniden başlatınca da sorun devam ederdi gibi geliyor :)

benim başıma tam olarak bu olmasa da şarj süresinin aşırı uzun olması durumu geldi, kablo sorunluydu(ya da şarj kablosu olarak uygun değildi sanırım)

bu arada telefonu 2020 sonunda 3400tl civarına aldıydım, oyun nerdeyse hiç oynamıyorum, işcep mobil borsa instagram tiktok whatsapp telegram ve bazı coin uygulamaları var (trucst wallet vs 3-5 de cüzdan uygulaması, discord twitter vs de yüklü ..

pil süresi haalaa çok iyi, full sarj ettip çekince yine 2gün 2 saat gösteriyor ama yoğun kullanmazsam yine 4 gün gidiyor (max 7-8 gün gördüm ekran süresi 9-10 saatti) yoğun kullanımda yine ekran süresi 15saatin üstünü gördüm, hatta 15 saatlik yolculukta 4.5g sürekli açık 15 saatin hepsinde google maps açık, 3 saat youtube videosu vs haala %20den fazla şarj vardı .)

dark modda kullanıyorum herzaman mümkün olduğunca düşük parlaklıkta, çift simkart herzaman aktif

almayı düşünen varsa tavsiye ederim özellikle pil süresi önemliyse

• 2 haftadır falan bluetooth, açık bileklik bağlı, sanki pil bi tık daha hızlı bitiyor gibi ...

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 14 Kasım 2022; 19:5:21 >

• xpugur kullanıcısına yanıt
    16 saat mi erken bitiyor oluyor?

• ekran süresi işcepte mobil borsa açık olduğu için yüksek oluyor 😅 ama bana bi tık hızlı bitti gibi geliyor 19 saat gördüğümü hatırlıyorum 🙃 tabi bu seferki kullanımda instagram %20 civarı tüketim yapmış belki 19 saatlikte instagram kullanmamış olabilirim 😅

bahsettiğimin ekran görüntüsü yok ama şunu buldum eskiden kalan

6 gün 18 saat açık, haalaa %10 şarj var, çift sim aktif, ve instagram vs de kullanmışım yine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 15 Kasım 2022; 16:2:12 >

• Arkadaşlar M51 cihazımı satıp Samsung A53 veya A73 almaya niyetim var.değerli görüşlerinizi rica ediyorum

• İyi forumlar

Twitter uygulamasında özellikle bildirimlerinin gelmesini istediğim hesapların bildirimlerini açıyorum. Bildirim geliyoe ancak hiç ses çıkmıyor, bildirim ayarlarında ses ve titreşime izin verilmiş durumda ama bildirimde ses çıkmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

• vatan63 V kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Kendim M51 kullanıyorum, eşim A73 5G kullanıyor.

A73'ün M51'den artıları

*Daha hafif, daha ince, daha ergonomik, bu sebeplerden dolayı elde tutuş ve kullanış daha iyi hissettiriyor,

*120 Hz ekranın akıcılığı,

*Normal fotoğraflarda aralarında pek fark yok ancak videoda hem 60 fps hemde optik imaj sabitleyiciden dolayı çok daha iyi,

*Tasarımı bence daha güzel,

*Arka kapak kalitesi daha yüksek.

M51 haliyle pil konusunda daha iyi, A73 ile 1.5 gün 7-8 saat ekran süresi, 2 yıllık M51 ile 2 gün 12 saat ekran süresi elde ediyorum.

Ne olursa olsun ben şuan M51 satıp A73 almazdım, iphone 14 plus yada 14 pro max alırdım onlarında fiyatı malum. Tabiki tercih sizin.

• Teşekkür ederim dostum verdiğiniz bilgilerden dolayı.M51im çok temiz ve sıfır ayarında telefoncu 6000 veriyor cihaza pil konusunda son derece memnunum ancak dediğiniz gibi A73ün extra çok özelliği var özellikle suya ve toza dayanıklı olması hafif olması guncellemelerinin devamlılığı insanı cezbediyor birazda daha beklemekte fayda var sanırım

• a73 ün SAR değeri de oldukça yüksek bu arada...

m51 i satıp a73 alayım mı diye düşündüm, hem sar değeri açısından , hem de pili aratacağı için vazgeçtim.

@Vatan53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Kasım 2022; 12:12:36 >
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.