İnternet kapalı mı kullandınız bu 6 günde? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (537. sayfa)
-
-
yoo açık, ama mobil veri olabilir sanırım o bi kaç aylık foto olduğu için tam hatırlamıyorum ama mobil veriydi sanırım :) wifi kapalıydı yani
-
Ben en fazla 3 gün kullandım, çok iyi süre..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parlaklığı en düşüğün biraz üstünde kullanıyorum genellikle karanlık bulunduğum yerler, güneş altında nerdeyse full açıyorum parlaklığı ama çok kısa süreli kullanım, dark mod şart zaten, telefon görüşmesi vs pek yapmam 😅 oyunda oynamıyorum, arka planda çalışan uygulama bırakmıyorum, standart instagram twitter işcep whatsapp vs dolayısıyla pil iyi gidiyor :)
bu arada tasarruf moduna da hiç almıyorum bi de ona alsam süre daha da uzayabilir :D ama bildirim falan gelmiyo sanırım o yüzden tasarruf modunu kullanmak istemiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 25 Kasım 2022; 21:18:43 > -
Ben gayet memnunum telefondan mart 2021 de almıştım. Pil sağlığı 95 gözüküyor. 13 alırsa benim gibi kamera aramayan biri için 4 sene daha gideri var bozulmadıkça.
Pil sağlığında nereden bakılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Accubatery programından bakıyorum.
2-3 gün önce tanıdıktan 2.el M51 aldım.
Arka kapağında iz ve çizik bulunuyor ve sarjı çok iyi gitmiyor. Garantisinin bitmesine 2 hafta kaldı.
Sizce kasayı ücretsiz değiştirler mi?
İstanbul'da yaşıyorum.
Zor ama Emaar'daki servise danışabilirsiniz.
Pil iyi gitmiyorsa garanti içinde değiştirme şansınız bulunuyor 1 seferliğe mahsus. Değiştirin de bari ömrü uzasın telefonun. 7000 mAh pil uzun süre dayanır.
Benim değiştirdiler.
İstanbul'dami peki?
-
Bugün emektar M51 ile vedalaşıp 14 proya geçiş yaptım.2 sene boyunca verdiğim paranın kuruşu kuruşuna hakkını verdi.Belki de samsung bir daha böyle bir cihaz çıkartmayacak..
-
Merhabalar M51 de wifi nin modem seçmesi gibi bir sorun var mı? Dün modem değiştirdim bütün telefonlar maksimum hız alırken M51 can çekişiyor. Eski modemi tekrar takınca sorun kalmıyor M51 de gayet iyi hızlar alıyor ancak sorun modem de değil. Çözümü varsa nasıl çözebilirim bu sorunu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykk07 -- 22 Aralık 2022; 8:48:3 > -
Evet bdh denen yetkili samsung servisi. Ama aynı servis ikinci gönderimde bozuk şarj soketi değişimi yerine ekran değişimi itelemeye çalıştı.
Hocam hayırlı olsun, enterasan bir geçiş olmuş. Bende babama aldım kısmetse yarın gelcek. Acaba 14 proyu 20w hızlı şarj adaptörünü alıp mı şarj etmeliyiz yoksa, eski orjinal 5w adaptörüyle şarj edebilirmiyiz.
Ben şuanlık M51 in şarj aletiyle şarj ediyorum.Belki daha sonra orijinal şarj aletini alırım.
Yani iphonun 5w lık eski adaptörüyle şarj edilmesinin bir zararı olurmu
Onu tam bilemeyeceğim hocam kullananlara sormak gerek.
Peki, teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla hayır, yalnız bütün Qualcomm wifi çipleri ( Snapdragon bununla geliyor, bazı laptoplarda vs de var ) etkileyen bazı saçma sorunlar olabiliyor belli modemlerde.
Eskiden Kablonet kullandığım dönemde bunların Netmaster modemini kullanıyordum. Wifi bant seçimi otomatik modda olduğunda evdeki bütün Qualcomm çipli cihazlar yarı hız alıyordu ( One Plus 6, Galaxy M51 , Lenovo laptop ) , otomatik yerine manuel belli bir banta sabitleyince diğer zaten etkilenmemiş olan cihazlara da negatif etkisi olmadan hız düzeliyordu. Şimdi başka ISS kullanıyorum Zyxel modemle, onda böyle bir ayarlama yapmam gerekmedi.
Bence modem ayarlarınızı bir kurcalayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X