< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (539. sayfa)
-
-
Ben... İnanılmaz kötü geliyor bana.
-
Merhaba; telefonun açma kapama tuşunu aşağıya doğru kaydırınca bildirim ekranı açılıyor tam tersini yapınca kapanıyor. Bunu nasıl iptal edebilirim?
-
Ayarlar>gelişmiş özellikler>haraketler ve işaretler>parmak sensörü haraketleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece internet, Whatsapp, Arama için telefon kullanımında batarya harikalar yaratıyor. Son gece şarja bırakmasaydım 5 gün bekleme sunacaktı telefon. Bu süreçte bekleme süresini artırmak için ekstra bir şey yapmadım. Günlük kullanıma devam ettim.
-
şarj soketim bozuldu. istanbulda yetkili servis nereler var? yetkili servis listesi linki varsa atarsanız memnun olurum.
-
Telefonu cuma yolladım garanti icin bugün islemleri bitirip kargoya vermişler.Valla helal olsun samsunga inanilmaz hizli hallettiler.
yetkili servisler m51 için orijinal şarj boardunu satmıyorlar. illa telefonu yollamak gerekiyormuş servise. internetten yan sanayi board alıp takmak da istemiyorum. orijinal boardu nerden alabilirim? aliexpresste orijinal boardlar var gözüküyor ama gerçekten orijinal midir acaba?
-
-
Cihaz 2. Elde ne civarlarda şuan
Benim dokunmatikte söyle bir sorun var. Mesela klavyede u harfine bastığımda ü gelmesi gerekirken gelmiyor. Ekran basınç konusunda iyi değil yani. Yenilen başlatma, kılıf ve ekran koruyucu çıkarma, ekranı ve eli temizleme gibi yöntemlerde denedim ancak fayda etmedi.
Bunun tek çözümü format atmak sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlarda ekran hassasiyetini arttır gibi bir seçenek olması gerekiyor. Onu deneyebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O özellik bende açık zaten.
Az önce düzeldi.
Arkadaşlar telefona format attım, yeniden kurdum ama şöyle bir durum var, arada bir uyarı tonu ve titreşim sinyali geliyor ama görünürde bir şey yok nereye geliyor neden geliyor anlayamadım, kafayı yiyeceğim, başına gelen var mı
Ara sıra benim tele de oluyor. Bildirim gelmiş gibi ekran açılıyor ama bakıyorum hiçbir şey yok. Son zamanlarda olmaya başladı.
-
Haydaaa bu çok ilginç işte.
Benim telefonum S7 Edge. Arada bir bildirim geliyormuşçasına edge aydınlatması yanıyor ve sesli uyarı veriyor. Ekranı açınca bir şey yok.
-
Arkadaşlar birde bildirim hatırlatıcılarını kapayıp teli kulanın, bundan sebep sistem sizi bidirim için uyarıyordur.
-
Güncelleme yayınlanmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X