Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.897
Cevap
97
Favori
375.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server kayıtlı diye satıyorlar ama ne kadar verimli bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar m52 telefonumda videolarda düşük çözünürlük sorunum var 480 üstüne çıkmıyor sadece youtube değil baska site ve uygulamalarda da aynı mobil veride wifide aynı nasıl çözerim bunu yardımcı olursanız çok iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dkms91 kullanıcısına yanıt

Sorunu tam olarak anlayamadım şahsen, videolarda 1080p secenegi mi cikmiyor? Mesela youtube da normalde tum cozunuklerin mevcut oldugu bir videoda sizin telefonda 480p den fazla olanlar cikmiyor mu?

• avastos A kullanıcısına yanıt
    Otomatikte max 480 açıyor twitter veya başka sitelerde de düsük çözünürlük ile oynatıyor

• Veri tasarrufu veya güç tasarrufu açıksa ondan yapabilir, deneyin isterseniz.

• funnel kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kapalı onlar çift hat takılı ikisinde de aynı wifide aynı ben anlamadım

• siegman35 S kullanıcısına yanıt

Alacağınız yerle konuşun. Bazı modellere oluyor

Bende de ilk başta 480p aciyor, ayarlardan 1080p yapinca 1080 olarak devam ediyor. Uygulamayi kapatana kadar boyle 1080 olarak kaliyor. Uygulamayi kapatinca yine 480p ile basliyor. Bu bir sorun mu, bence değil. Hatta daha iyi, çünkü bazen mobil veride unutup video izledigim oluyor. 1080 ile baslasaydi bence daha kotu olurdu, 2 tık ile 1080p ye geciliyor zaten.

Ama ayarlarda 1080p secenegi yoksa iste o zaman sorun var demektir. Benim dusuncem bu yonde.

Sadece youtube değil nerden video açsam aynı sorun var çözünurlükte 1080 filan var onda sorun yok.

Sizde otomatik çözünürlükte açınca daha sonra çözünürlük yükseliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkms91 -- 1 Eylül 2023; 18:16:23 >
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır aptal bir sorunla uğraşıyorum. Bir aramayı yanıtlasışımda ahizeden ses gelmiyor. Hoparlör açmam gerekiyor illa ki. Sorunu ne yapsam düzeltemem. Lütfen yardımcı olun

Yani ben youtube için özellikle denedim, otomatikteyken 480 olarak devam ediyor. Diğer uygulamalarda hic bakmadım ama bir kalitesizlik veya dusuk cozunurluk algisina hic kapilmadim. Ama ne dediginizi anladim sanirim, ben pek dikkat etmedigim veya onemsemedigim icin dikkatimi cekmemisti.

Hattı başka telefona takıp deniycem orda da aynıysa hatlık bir problem var demektir yoksa telefonluk bir şey

Benimde Aldığımdan Beri 1 senedir 480p Olarak izliyorum standart 480p kötü değil fakat internet kalitesi düşünce kendini 360p 240p ye düşürünce onlar daha kötü bir görüntü sunuyor 480p tarafında bir sıkıntım yok sıkıştırma kalitesi güzel olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 4 Eylül 2023; 12:47:33 >
  • Bende nette videolar , youtube veya diğer sitelerde , çoğunlukla 360p ve 480p de açılıyor ama

Sonradan 2160p , 1080p , 720p yi seçtikden sonra istediğim kalitede seyrediyorum ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JokeBoxHero_ kullanıcısına yanıt

arkadaşlar sorunum devam etmek. yok mu sorunun çözümü bilen birisi ?

• Youtube kalite ayarı telefondan kaynaklı değil youtube uygulamasından ayarlara girip video kalitesi tercihleri sekmesine giriniz ardından mobilde ve kablosuz ağda kullanacağınız kalite ayarını ayrı ayrı seçebilirsiniz önemli nokta otomatikte ancak 480p açıyor 480p üstü istiyor iseniz daha yüksek görüntü kalitesi ayarını seçmeniz gerekli mobilde daha fazla veri kullanır hatırlatırım tercih sizin.

• JokeBoxHero_ kullanıcısına yanıt

M52 android 13 güncellemesinden sonra ayarlar, pil ve cihaz bakımı, tanılama, telefon tanılaması, hoparlör sekmesini seçiniz ardından arama içi hoparlör testini yapınız ses geliyor ise yazılımsal gibi duruyor cihazı yedek alarak sıfırlayıp sorunu çözebilirsiniz ses gelmiyor ise arama içi hoparlör tıkalı veya bozulmuş olabilir bunu test ederek bulabilirsiniz. Ben bu kadar bilgiye sahibim eğer daha iyi bir çözüm var ise arkadaşlar yazacaktır yada yetkili servise verip durumu çözebilirsiniz.

• osmuzn16 O kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Samsung a talep acmıstım aradılar şimdi android 14 ile ilgili henüz bir acıklama gelmedi resmi bir yazı yok elimizde ama işlemci ve 5 g özlediği olduğu için bizim düşüncemiz 14 alır ama kesinlikle fikir ama resmi bir doğrulama yok dedi

• Buradaki listeye göre android 14 almayacak, belki One UI 6 alabilir.

Zaten android cihaz genelde 2 ana güncelleme alıyor. Bizim cihazla kutudan 11 ile çıktı. 14 güncellemesinin gelmesini beklemiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 19 Eylül 2023; 12:7:46 >
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.