Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.897
Cevap
97
Favori
375.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncelleme yayınlandı 1335mb boyutunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt

Samsung Bu cihaza bu işlemci için Andorid14 vermeli yoksa bu cihaza yazık olacak Bu işlemcilere donatılmış A serilerine getirip M serisini es geçerse Ayıp edecek belki geçde olsa en son verirler diye umuyorum Belki Hazirana KAdar Androi14 Gelir :)

• Stok yazılımla kullandığınız gcam, xml tavsiyesi var mıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar m52 5g telefonum orjinal sarj aleti ile hızlı sarj oluyor ama aşırı derecede ısınıyor eli dokundurunca bildiğin yakıyor sarj kafasi ve kafaya giren uc kisim ates gibi oluyor kablodan olabilir mi ? Tavsiyeniz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ısınması normal. Özellikle hızlı şarj ederken daha çok ısınıyor. Ben normal şartlarda hızlı şarj kullanmıyorum sorun yaşamadım hiç.

• Son gelen güncellemeyi yapan oldu mu? Bir sorun çıktı mı güncelleme sonrası?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Şimdilik OK.

• ucanturk45 U kullanıcısına yanıt

• Telefonun kendi içerisinde adım sayacı var mıydı? Bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: rerea

Telefonun kendi içerisinde adım sayacı var mıydı? Bulamadım
    Var Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

• Son güncellemeden sonra ekran kilidi kapalıylen WhatsApp bildirimi kilit ekranına gelmiyor. Ekran kilidini açınca görebiliyorum bildirim düşüyor. Var mı bu sorunu yaşayan?

• 1.5 senelik telefon şarjı 1 gün yetmemeye başladı. Aldığımdan beri format atmadım. Atsam etkisi olur mu acaba?

• NeCRiS kullanıcısına yanıt

Evet olur hatta bazı uygulamalar bataryayı çok fazla tüketiyor onları bulup silerseniz de işinizi görür ama en iyisi garanti bitmeden bataryayı değiştirin.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamında batarya değişiyor mu?

Tabi değişiyor şarj iyi gitmiyor diyip batarya değişimi talep edin hallederler benim şubat da bitiyor bende değişim için götüreceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Son güncellemeden sonra ekran kilidi kapalıylen WhatsApp bildirimi kilit ekranına gelmiyor. Ekran kilidini açınca görebiliyorum bildirim düşüyor. Var mı bu sorunu yaşayan?
    Son günceleme hangisi tr romundanmı bahsediyorsunuz

Usta Bende Artık Pil tasarruf modu ile kullanıyorum nerdeyse 2 gün kullanacağım telefonu : )

• MrChame kullanıcısına yanıt

Ben kardeşime verdim telefonu 144hz açık güç tasarrufu kapalı şekilde kullanıyor genelde 8 saat civarı ekran süresi alıyor 2 gün kullanıyor, ben s20 aldım ama batarya olarak hiç memnun değilim 5 saat civarı alıyorum aslında iyi ama m52 den sonra kesmiyor tabi, yoksa her şeyi ile daha iyi bir cihaz s20.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Bu süreleri görünce kafayı yiyorum 8 saat nasıl oluyor hocam benim şuan 3.5 saat civarı ilk aldığımda max. 4.5 civarıydı.

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.