Şimdi Ara

Samsung galaxy mini2 tuş takımı kayboldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler.Samsung galaxy mini2 kullanıcısıyım.Geçenlerde menüyü düzenleyeyim dedim klasöre topladım bütün menüdeki kullanmadığım içerikleri.Lakin 2 saat önce kaç kontürüm kaldığına bakmak için telefonu elime aldım telefonun numaraları girdiğim dalgası kaybolmuş.2 saattir arıyorum bulamadım.dokunmatik ekran olduğu için şimdi birisini aramak istesem onuda yapamıyorum.klasörede baktım orayada gitmemiş bunu yeniden yaratma şansımız varmıdır bilenler yardımcı olabilirmi.şimdiden teşekkürler.

• O simgeyi silme şansın yok zaten.

Menude bir yerdedir. Ya da ana ekrandadır.

Hiç bir yerde yoksa ana ekrana basılı tut uygulama ekle de.
  • inanın onca saattir uğraşıyorum telefonun hiç bilmediğim özelliklerini ezberlemiş durumdayım.(kısayol ekleme falan).ama sonunda buldum.yeşil telefon simgesine tıkladığımda Günlükler-Rehber-Favoriler-Gruplar yazıyor orasını kaydırıyormuşuz en solda kalmış ekranda gözükmüyordu şimdi buldum.

@digitalworld mesajınız için teşekkür ederim yinede.
  • Çok teşekkür ederim. Aynı sorunu ben de yaşadım. İyi ki cevap yazmışsın. Eşimin telefonunda aynı sorun oldu ve beni suçluyordu :) sen silmişsindir sana uğraşma dedim telefonumla gibi azarlar bile işittim :) aradım ama bulamamıştım......Teşekkürler...
  • drsbk79 D kullanıcısına yanıt
    çok zaman sonra bu konunun sana yardımcı olması hoşuma gitti dostum.hadi geçmiş olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.