Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kacak3425

ne zamandır takip ediyorum aklıma takılan bi soru var cevaplarsanız sevinirim. telefon fiyat performas açısından ve şekil bakımından çok hoş burada çok müdavimi olan kemikleşmiş kullanıcılar var. daha önce akıllı telefon kullanmadım fakat nexus kullanmak isterim. youtube'de nexusla ilgili bir video gördüm orada iphone 4s ve galaxy s2 ile karşılaştırılmıştı ingilizce olarak anlamadım. ekranda word dosyası vardı ve yazıların görüntü fonu nexsusta çok farklıydı daha açık beyaza yakın diğer telefonlarda sarı yeşil mavi karışımı gibi daha önce kullanmadığım için gözü yorar mı ben telefonu daha çok internette gezmek ve yazı okumak için kullanmayı düşünüyorum. yardımcı olacak arkadaşlar bi bakabilir mi? 2:30 ile 4:30 dakikaları arasında görülebilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=t8PQYgw62vY

Hocam cihazı rootlarsanız istediginiz bir kerneli yüklersiniz, custom kernel yüklerseniz, telefonun renk ayarlarıyla oynayabilirsiniz.. bu ekranın r g b ayarlarını degistirmekle alakalı bisey.. ama onun haricinde de bol çeşit ayarlarla oynama şansınız var, yardımcı da oluruz..

İyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar sanalpazardaki 850 küsürluk garantisiz nexusları tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adela

quote:

Orijinalden alıntı: onururgu

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

beyler burda 885 tlye satılıyor, satıcının güvenilir geçmişi var,ne dersiniz?
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-16-Gb-Cep-Telefonu__isp3501150

selam bende o siteden aldım cumartesi elime ulaştı hiçbir sorun yok full kutu aksesuarlarıyla geliyor jelatinleriyle birlikte bende imei atılmasını istedim zaten hepsine atıyolar bana philips s200 imeisi atılmış :) farketmez telefon kayıtlı görünüyor şuanki sistemde, sitelerde satılan garantisiz telefonların çoğu suriyeden getiriliyor sanırım hepsinin çıkışı şırnak ben istanbul dan birinden alayım demiştim bi baktım şırnaktan kargolanmış bende 897 tl 12 taksitle sanalpazardan aldım

İYİ GÜNLER;
    jelatinleri ile geldi dediniz..,imei cihaz açılmadan atılabiliyormu?

jelatin derken ekrandaki arkadaki ve arka alt tarafında olanlardan bahsediyordum kutu açılmadan zaten imei atılmaz yinede ürün sağlam çıksında önemli değil ucuz garantisiz almanın faydası ve zararları olabilir yarı fiyata aldığın için bozulduğunda bir tane daha alabilirsin nerdeyse tam yarı fiyat distiribütör garantililere göre o yüzden telefon sağlam çıkarsa inş iyi günlerde kullanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tantini

quote:

Orijinalden alıntı: kacak3425

ne zamandır takip ediyorum aklıma takılan bi soru var cevaplarsanız sevinirim. telefon fiyat performas açısından ve şekil bakımından çok hoş burada çok müdavimi olan kemikleşmiş kullanıcılar var. daha önce akıllı telefon kullanmadım fakat nexus kullanmak isterim. youtube'de nexusla ilgili bir video gördüm orada iphone 4s ve galaxy s2 ile karşılaştırılmıştı ingilizce olarak anlamadım. ekranda word dosyası vardı ve yazıların görüntü fonu nexsusta çok farklıydı daha açık beyaza yakın diğer telefonlarda sarı yeşil mavi karışımı gibi daha önce kullanmadığım için gözü yorar mı ben telefonu daha çok internette gezmek ve yazı okumak için kullanmayı düşünüyorum. yardımcı olacak arkadaşlar bi bakabilir mi? 2:30 ile 4:30 dakikaları arasında görülebilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=t8PQYgw62vY

Hocam cihazı rootlarsanız istediginiz bir kerneli yüklersiniz, custom kernel yüklerseniz, telefonun renk ayarlarıyla oynayabilirsiniz.. bu ekranın r g b ayarlarını degistirmekle alakalı bisey.. ama onun haricinde de bol çeşit ayarlarla oynama şansınız var, yardımcı da oluruz..

İyi forumlar..

ilginiz için teşekkürler. telefonu aldığımda sorun yaşarsam burada paylaşmaktan çekinmem. kolay gelsin herkese.

• arkadaşlar merhaba; bu nexusta gelen aramada zil sesi çok az çıkıyor ne yapmalıyım?

teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden track

arkadaşlar merhaba; bu nexusta gelen aramada zil sesi çok az çıkıyor ne yapmalıyım?

teşekkürler şimdiden...

Alttaki programı kurarak yazan işlemleri yapınız.

Volume+ (Volume Boost) Programı:

Versiyon: 1.9.0.1 Full sürümüdür.

Bu sürüm normalde paralıydı , programın üretici kendi sitesinde şuan bedava olarak sunuyor.
    Paralı program kullanmıyorum diyen varsa o konuda rahat olabilir. Bu program için uygulama şuan bedavadır.

Resmi sitesi :http://androidaudiohacks.com/

Google play'deki satış linki:

Kendi sitesinde bedavaya paylaşımda bulunduğu bölüm:
    androidaudiohacks.com
    androidaudiohacks.com - En iyi androidaudiohacks bilgi ve alim kaynaklar.
    http://androidaudiohacks.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=50

(Üyelik gerektirir.)

Galaxy Nexus'da Volume + programının aktif edilmesi : Altta indirme linkini verdiğim bölümden programı indirip kurunuz.
    Kurulumu yaptıktan sonra şu yolu izleyiniz. Ayarlar - ses bölümünde yeni bir bölüm gözükecek apk dosyasını yani volume plus programını kurduktan sonra.

Ayarlar ---> Ses ----> Müzik Efektleri ---> Volume + seçeneğini seçerek programın Android 4.0.X sürümünde aktif olmasını sağlayınız.

Bu işlemi yaptıktan sonra Telefonun entegre Hopörlerinin ses gücünü artırmak istiyorsanız;

Programın içine giriniz ve Speaker Settings ---> Audio Modifications seçeneğine
    (Tik) atarak aktif hale getiriniz. Volume Level Kısmında 0' dan başlayarak +15'e kadar istediğiniz değeri girerek telefonunuzun hopörler sesini artırabilirsiniz. Yine Manuel Equalizer ayarlarını yapmak size kalmış :) ben genel ayarları anlatıyorum.

Headseat Settings: Kulaklıkla Telefonun kullanım ayar bölümüdür. Bu bölümde ayar yaparak Kulaklıkla müzik dinlerken ses seviyesini yukarılara çıkarabilirsiniz. Gelişmiş Equalizer ayarları sunmaktadır. Tabi bu ayarlarla oynayabilmeniz için Telefona (Cihaza) kulaklık takılmalıdır.

Bluetooth Settings: Telefonla herhangi bir Bluetooth özelliği olan cihazla bağlantı ayarlarını yaptıktan sonra ses seviyesinde oynama yapmanıza olanak sağlar.

In-Call Settings: Gelen aramalar (Çağrılar)'ın ses ayarlarıyla oynamanıza olanak sağlar. Bu bölümde işlem yapabilmeniz için cihazın Rooted ( rootlanmış) olması gerekmektedir.

PowerAmp ve Volume+ Programının beraber kullanımı için yapılması gereken ayarlar:

1-PowerAmp programını açıyoruz.
    2-sağ alt kısımda bulunan seçenekler ( üç nokta ) bölümüne tıklayarak 'Menu' tuşuna basıyoruz.
    3- 'More'yi seçiyoruz.
    4-Burdan 'Settings'i seçiyoruz
    5-Burdan 'AudioEngine' seçiyoruz.
    6-Burdan da 'Advanced Tweaks' bölümüne giriyoruz.
    7-Bu bölümdeki Tikli Direct Volume Control seçeneğinden Tiki kaldırıyoruz. Tiki kaldırdığınızda aktif özelliği kalkacak
    ve Volume + (PLUS) programının equalizer ayarını PowerAmp programı ile beraber kullanmaya başlayabileceksiniz.
    Hepsi bu kadar güle güle kullanın.

(Download) İndirme linki:

MediaFire
    Volume-plus-1.9.0.1
    http://www.mediafire.com/?sas1590b75902sa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 6 Haziran 2012; 1:09:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

arkadaşlar sanalpazardaki 850 küsürluk garantisiz nexusları tavsiye ediyor musunuz?

bende onlara bakıyorum 1 kaç gündür. bence güvenilir nasıl olsa hurda telefon imei si atıyorlar ya da senin istediğin bir imei yi atabiliyorlar. ben oradan alacağım büyük ihtimal. forum üzerinden kayıtlı blackberry aldım 1 kaç ay sonra kaydı düştü. yolcu beraberinde gelen cihaz yazmasına rağmen. bence klon imei pasaport kaydından daha garanti bir olay. eğer hurda telefonun imei si atılacaksa
  • samsung hiç kullanmadım...nokia dan bilgileri samsung nexsus'a nasıl atacağıma dair konu varmı acaba?
  • Telefonu almayı düşünüyorum ancak kafama bazı sorular takıldı izlediğim inceleme videolarından.

Telefonda MicroSD kart girişi var mı ?
    Play Store'da, işlemciden dolayı desteklemediği oyunlar veya programlar var mı ?
    Oyun oynarken,aşağıdaki dokunmatik tuşlara parmağınızın çarpıp da oyunun kapandığı oluyor mu,oluyorsa bunu devre dışı bırakmak için bir yöntem ya da program var mı ?

Son sorum ve benim için en önemlisi: Telefon Flash destekliyor mu ? Benim için en önemli soru bu, çünkü telefonu internet, kurcalamak ve biraz da oyun için alacağım
  • Selam. Telefonu alacak olan arkadaşlara sadece bir tavsiyem olacak. Lütfen dikkate alsınlar, zira bu husustavtecrube konuşuyor;-)
    İmei klonlu telefon alacak olan arkadaşlar, cihazı alıralmaz imei'yi çaktırsın. Sakın "Ben bu telefonu biraz imeisiz kullanıpta 1 hafta sonra falan pasaport bulurum ve kayıt ettiririm." diye düşünmesin. Sonra pasaport bulamayıp imei çaktırmaya giderlerse telefon hardbrick oluyor ve tamamen uyuyor. Uyandırana kadar da akla karayı seçersiniz, benden söylemesi. Bilmiyorum artık güncelleme yapıldığı içinmidir yoksa root veya bootloader kilidindenmidir ama kullanıldıktan sonra imei çakılan nexuslar uyuyor hardbrik oluyor. Birkaç arkadaşımın da başına geldi. Arkası açılmadan da yapabilen tektük kişi var, bilginize.
    İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

Telefonu almayı düşünüyorum ancak kafama bazı sorular takıldı izlediğim inceleme videolarından.

Play Store'da, işlemciden dolayı desteklemediği oyunlar veya programlar var mı ?
    Oyun oynarken,aşağıdaki dokunmatik tuşlara parmağınızın çarpıp da oyunun kapandığı oluyor mu,oluyorsa bunu devre dışı bırakmak için bir yöntem ya da program var mı ?

Son sorum ve benim için en önemlisi: Telefon Flash destekliyor mu ? Benim için en önemli soru bu, çünkü telefonu internet, kurcalamak ve biraz da oyun için alacağım

Sd kart girisi yok. 16 gb hafiza var.
    Oyun program vs sorun olmaz. Shadowgun var belki biliyorsundur. En iyi grafikli oyunlardan biri. Cok akici. Yani sikinti olmaz.
    Flash tabii ki destekliyor. Android destekliyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Telefonu almayı düşünüyorum ancak kafama bazı sorular takıldı izlediğim inceleme videolarından.

quote:

1- Micro Sd girişi yok , 16 yada 32 Gb olarak Nexuslar mevcuttur. Şuan 16 GB piyasada bulunuyor. Bu 16 Gb'a oyun ve program kurulabiliyor. Google Telefon daha hızlı çalışsın diye bu yolu tercih etmiş , Çünkü içinde 16 gb alanın okuma ve yazma hızları yüksek . Bu alanın tamamına uygulama kurabildiğiniz için sıkıntı olmayacaktır.

quote:

2-Nexus'un şuana kadar çalıştırmadığı oyun görmedim. İlk desteklenen cihazlar arasında Galaxy Nexusun adı geçiyor. Nova 3 oyunu buna en güzel örnektir. Desteklenen 2-3 telefondan biri olması lazım şuan için. ilerde diğer telefonlarda da çalışır oda ayrı konu ama belirtmek istediğim çalışacaktır.

quote:

Telefon Flash destekliyor mu ? Benim için en önemli soru bu, çünkü telefonu internet, kurcalamak ve biraz da oyun için alacağım

3- Telefonda tabiki Flash desteği var. Hertürlü videoyu izlersiniz. Abode Flash 11.1.XXX sürümü yükleniyor. Şuan en son sürüm neyse o yani. İnternette gezmek için alabileceğiniz piyasadaki en hızlı 3 Telefondan biri şuan Galaxy Nexustur. Hatta bana göre en iyisidir. İnternet tarayıcısı çok hızlıdır.O yönden de sıkıntınız olmasın.

Costum Romlarla dokunmatik kısımı Softkey dediğimiz bölümü devre dışı bırakmakta mevcuttur. İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 6 Haziran 2012; 12:36:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Sd kart girisi yok. 16 gb hafiza var.
    Oyun program vs sorun olmaz. Shadowgun var belki biliyorsundur. En iyi grafikli oyunlardan biri. Cok akici. Yani sikinti olmaz.
    Flash tabii ki destekliyor. Android destekliyor zaten.

Evet biliyorum Shadowgun'i. Cogu inceleme videolarinda var.
    Benim istedigim, marketteki uygulamalari desteklemesi, mesela alarm veya pili widget olarak gosteren uygulamalar
    Flash destekleyecegini biliyordum ama bir videoda desteklemiyor denmisti.
    Isimi garantiye almak ve aklimin kalmasini onlemek icin sordum.
    Cevapladigin icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

quote:

quote:

1- Micro Sd girişi yok , 16 yada 32 Gb olarak Nexuslar mevcuttur. Şuan 16 GB piyasada bulunuyor. Bu 16 Gb'a oyun ve program kurulabiliyor. Google Telefon daha hızlı çalışsın diye bu yolu tercih etmiş , Çünkü içinde 16 gb alanın okuma ve yazma hızları yüksek . Bu alanın tamamına uygulama kurabildiğiniz için sıkıntı olmayacaktır.

quote:

2-Nexus'un şuana kadar çalıştırmadığı oyun görmedim. İlk desteklenen cihazlar arasında Galaxy Nexusun adı geçiyor. Nova 3 oyunu buna en güzel örnektir. Desteklenen 2-3 telefondan biri olması lazım şuan için. ilerde diğer telefonlarda da çalışır oda ayrı konu ama belirtmek istediğim çalışacaktır.

quote:

Telefon Flash destekliyor mu ? Benim için en önemli soru bu, çünkü telefonu internet, kurcalamak ve biraz da oyun için alacağım

3- Telefonda tabiki Flash desteği var. Hertürlü videoyu izlersiniz. Abode Flash 11.1.XXX sürümü yükleniyor. Şuan en son sürüm neyse o yani. İnternette gezmek için alabileceğiniz piyasadaki en hızlı 3 Telefondan biri şuan Galaxy Nexustur. Hatta bana göre en iyisidir. İnternet tarayıcısı çok hızlıdır.O yönden de sıkıntınız olmasın.

Costum Romlarla dokunmatik kısımı Softkey dediğimiz bölümü devre dışı bırakmakta mevcuttur. İyi günler...

Cevapladigin icin tesekkurler oncelikle. Seni Galaxy S Wi-Fi 5.0 konusundan taniyorum
    Telefonu root yapmak ve rom atmak istemiyorum. Telefona bir sey olmasinddan korkuyorum cunku.
    Flash destekledigini biliyorum ancak aklim kalmasin diye sorayim dedim.
    16 gb'in hepsini kullanmamiz iyi. Bazi telefonlarda bu yok. Zaten benim ilk alma amacim internette dolasmak. Hafizaya cok da ihtiyacim yok.
    Marketteki uygulamalari sorarken; widget, alarm gibi programlari kastetmistim.
    Oyunlarin hepsini calistiracagini tahmin etmistim. S2'yle cok benzer ozelliklerde.

Android 5 cikinca destekleyecek ilk cihazlardan birisi bu herhalde. Cunku cihaz Google'in ?

• Evet ilk cihaz bu olur. Misal Android 4 u Galaxy S ile ayni donemde cikan Nexus S ile birlikte alir. Galaxy s e Android 4 gelmemesine ragmen Nexus S Google in cihazı olduğu için çatır çatır güncellemesini alıyor. Yani guncellenme konusunda aklınizda soru işareti kalmasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet ilk cihaz bu olur. Misal Android 4 u Galaxy S ile ayni donemde cikan Nexus S ile birlikte alir. Galaxy s e Android 4 gelmemesine ragmen Nexus S Google in cihazı olduğu için çatır çatır güncellemesini alıyor. Yani guncellenme konusunda aklınizda soru işareti kalmasin.

Sagol. Zaten ben de tahmin etmistim. Galaxy Nexus yepyeni cihaz. Ozellikleriyle en az Android 6'ya kadar gider bence.
    Android 5'in kod adi Jelly Bean mi ?

• quote:

quote:

Evet ilk cihaz bu olur. Misal Android 4 u Galaxy S ile ayni donemde cikan Nexus S ile birlikte alir. Galaxy s e Android 4 gelmemesine ragmen Nexus S Google in cihazı olduğu için çatır çatır güncellemesini alıyor. Yani guncellenme konusunda aklınizda soru işareti kalmasin.

Sagol. Zaten ben de tahmin etmistim. Galaxy Nexus yepyeni cihaz. Ozellikleriyle en az Android 6'ya kadar gider bence.

Öyle diyorlardı ama 4.1 çıktı şimdi bir de.Büyük ihtimal 4.1 "Jelly Bean" olacak.
  • quote:

Samsung Galaxy S3 Addon including TouchwizUX [CM9, AOKP, SlimICS]

Touchwiz 5 dahil Samsung Galaxy S3 arayüzünü Nexusda kullanmak istiyorsanız , buyrun

Clockworkmod bölümünden Flashlayınız. Dalvik cache , Wipe Cache yapıp yine fabrika ayarlarına dönmeniz gerekiyor. Hata almamanız için.

Download Update 4 (Galaxy Nexus)::

MediaFire
    NEXUS_S3_TWICS_ADDON16
    http://www.mediafire.com/?n77mqywb3r8i5m1

XDA resmi sayfası güncelleme çıkarsa takip için:

XDA Developers
    TouchWiz Jelly Bean Addon 2.1 - S4 Edition (Launcher Update LIB)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1669190

Eklenen ve yapılan değişiklikler:

- Orjinal Yüksek Kalite Galaxy S3 Sembolleri (xhdpi)

-Galaxy S3 Sembolleri ile beraber Settings ( Ayarlar) kısmı S3 temalı hale gelmektedir. (xhdpi)

- TouchWizUX (Touchwiz 5) Launcher

- Samsung Galaxy S3 Sesleri

- Power Tuş bölümü S3 teması.

- Galaxy S3 Duvar Kağıdı Seçici eklendi

- Memo programı eklendi

- Memo Widget eklendi.

- PhotoWall LiveWallpaper (Canlı Duvar Kağıdı)

- Gummy Beam Live Wallpaper (Canlı Duvar Kağıdı)

- Galaxy S3 Live Wallpapers (Canlı Duvar Kağıdı)

- PopUp MultiTasking Video-Oynatıcı(Super Video)

- Trebuchet Drawer Icon teması

- Apollo Muzik Oynatıcı

- MrMad programı (to get push notifications about updates)

- FileExplorer

- S Voice programı eklendi. Build prob dosyasını editlemenize gerek yoktur. İlk açılışı wifi kapalı iken yapmanız gerekiyor. Wifi Kapalı konumda kullanmaya başlayın.

Update 4 (Galaxy Nexus): Yani üstteki download linki Güncelleme 4. sürüme aittir. ilerde eklenecek sürümlere göre update 5-6 her ne ise güncellersiniz.

Update 6 (06.06.12) 

- Sony Walkman as Replacement for Samsungs Music Player

- Samsung S3 Google Search Widget

- Samsung S3 News Widget

- Samsung S3 Digital Clock Widget

- Samsung S3 Weather Widget fixed

- minor Bug Fixes

- S Voice Update inclusiding Samsung Text To Speach

- Root Explorer unlocked

Update 5 (05.30.12)

TouchwizUX improved:

- Page Indicator on Homescreen easier to use

- Page Indicator in App-Drawer

- Widget Size fixed

- Landscape Modus removed

- Homescreen Layout Improvements

- Launcher supports SGS3 Weather Widget

additional:

- TouchWiz Calculator

- SGS2 WetterWidget (AccuWeather)

- SGS3 Wetter Widget (Force Closes when touched, but looks good and finds position)

- Samsung Digital Clock Widget

- FlipBoard

- SolidExplorer (FileManager with Holo Look)

- FileExplorer removed

- Apollo Update

- LockScreen Cm9 Settings Icon

Update 4 (Galaxy Nexus): *
    - TW5 Wallpaper-Scrolling fixed.
    - Gradiant in System Settings improved.
    - Samsung Soft-Keys (mystichobos very good idea)
    - Apprawer-Backround darker now.
    Uddate3:
    - added S Voice - no build prob mod. no apps are broken! Great work from TeamERA (thanks Banks for the tip). Please connect without wifi first
    Update2:
    - Samsungs new TouchWizUX Launcher added. Big Thanks to mystichobo for porting it. I have add twframework and lib to avoid forcecloses after reboot. Only Problem: Wallpapers won't scroll!
    - added Galaxy S3 Livewallpapers (laggy)
    Update1:
    small trebuchet bugfix
    Features:

- original high resolution Galaxy S3 Symbols (xhdpi)

- Settings themed with Galaxy S3 Symbols (xhdpi)

- TouchWizUX Launcher

- Samsung Galaxy S3 Sounds

- Power-Button Menu themed

- Galaxy S3 Wallpaper Picker

- Memo App

- Memo Widget

- PhotoWall LiveWallpaper

- Gummy Beam Live Wallpaper

- Galaxy S3 Live Wallpapers

- PopUp MultiTasking Video-Player (Super Video)

- Trebuchet Drawer Icon themed

- Sony Walkman

- MrMad App (to get push notifications about updates)

- Root Browser unlocked

- Svoice

- S3 Weather Widget

- S3 Digital Clock Widget

- S3 News Widget

- Samsung Calculator

- S3 Waether Widget fixed by derPianist and WoZZZer999

Update 6'yı eklemiş konu sahibi isteyen alttan indirebilir.

Download:

MediaFire
    GNexus_S3_MrMaddon_12.06.06
    http://www.mediafire.com/?uxax8nd67gw048d

• Herkese selam, arkadaşlar içinizde nexus'unu akıllı samsung tvler ile kumanda olarak ve ya media paylaşımı amacıyla kullanan var mı? Varsa bunun için hangi programları kullanıyorlar? Yeni aldığım samsun akıllı tv ile nexus umu bir türlü kullanamıyorum, bir cok akıllı telefon ile problemsiz çalışan programlar nexus ile sorun yaşatıyor, hatta bazıları nexusu desteklemiyor. Bu problemi çözmüş arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

quote:

Öyle diyorlardı ama 4.1 çıktı şimdi bir de.Büyük ihtimal 4.1 "Jelly Bean" olacak.

Aynen JB'in kodu 5.0 değil 4.1 olacak. Bunun nedenide 4.0 henüz daha yayılmamışken 5.0'a geçmiş olmamak için. Çünkü şuan bütün android telefonlarda ICS'nin oranı daha %7.1'de. Bu yüzdende kalkıp 5.0 diye bir rakamlı versiyonu piyasaya sürmeleri 4.0'ı öldürmeleri demek olur. Mantıklı olanı 4.1 ki dedikodularda bu yönde zaten. Ayrıca bakmak isteyenler için android versiyonlarının cihazlar üzerindeki yüzde olarak dağılımını gösteren linkide paylaştım bakabilirsiniz.

Android Developers
    Distribution dashboard  |  Android Developers
    http://developer.android.com/resources/dashboard/platform-versions.html

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.