Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim nexus da bi problem var heralde daha 4.0.4 e guncelleyemedim telefon guncellemeyi bi kac günde bir hatirlatiyo yükle diyorum telefon yeniden basliyo sonra android logosu cikiyo yarisina kadar gelip android logosunun üzerinde ünlem cikiyo ve yükleyemiyo guncellemeyi wifi uzerinden sizce problem nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikimi1

Arkadaslar benim nexus da bi problem var heralde daha 4.0.4 e guncelleyemedim telefon guncellemeyi bi kac günde bir hatirlatiyo yükle diyorum telefon yeniden basliyo sonra android logosu cikiyo yarisina kadar gelip android logosunun üzerinde ünlem cikiyo ve yükleyemiyo guncellemeyi wifi uzerinden sizce problem nedir?

ayni sorunu ben de yasadim. arkadasim bilgisiyara baglayip guncelledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba dostlar

telefonu kullanan kişiler olarak kesinlikle cok iyi bir telefon al dermisiniz yoksa su su sorunları var bulaşmamı diceeksiniz yorumlarınızı bekliyorum :)

menü tasaramı filan cok hosuma gitti telin kamera düsük ama önemli değil kamerayi pek kullanmıyorum zaten.
  • Arkadaşlar belki yazmışsınızdır ama ben göremedim kusuru bakmayın.

Yeni bir Nexus kullanıcısıyım bir iki sorum olacak

****benim cihazımda şuanda 4.0.2 var gözüküyor ve güncellemeye girdiğimde güncelleme yok yazıyor Wifi üzerinden, 4.0.4 çıkmış deniliyor bunu nasıl güncelleyeceğim ?
    Not:Android konusunda yeniyim bu root etme ....modunda başlatma filan anlamıyorum iphonemuda hiç jb yapmamıştım böyle şeylerle pek aram yok orjinalciyim yani o şekilde anlatırsanız sevinirim.

**** yakju ve yakjuxw diye bişeler okudum hangisi olduğunu nasıl anlayabiliriz? benim cihazım TR'den alınma telpa garantili yurtdışından gelme filan değil avea bayisinden alındı.

****birde bu cihazları pcye bağlamak için yapılmış bir program yok mu? Sonucta Samsung üretiyor diye Kies'e bağlamayı denedim olmadı

****usb hata ayıklamayı ac dedi açtım filan olmadı yine dahası sonra telefonu kapattım actım ve ne goreyım android işareti çıktı kocaman altında Downloading yazıodu ve kapatmayın diodu ingilizce bi şekilde bu sırada pcye bağlı filan değil normal şekilde power tuşuna basıp acmıştım 1 dk sonra filan telefon normal olarak açıldı bu olan neyin nesiydi açıklarsanız sevinirim

4 tane sorum var Android konusunda bu cahil kullanıcıyı bilgilendirirseniz sevinirim :) Şimdiden Teşekkürler :)

• Üstteki mesaja ek olarak pcye bağlamayı yapıorum müzik resim filan atabiliyorum ama istediğim daha profesyonel özel olarak hazırlanmış yani bi itunes gibi program yok mu güncelleme geldğinde söylesin güncellesin filan bu google güncellemeleri nasıl dağıtıyor nexuslara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

Arkadaşlar telefonu Aksaray İletişim diye bir yerden 1.150 liraya buldum ve yarın almayı düşünüyorum. Paralel ithalat. Firması da betpa. Betpa hakkında bilgisi olan var mı ? Tavsiye eder misiniz? 3 haftadır araştırıyorum bunaldım artık. Yarın gidip alıcam yeter yahu =)

hocam paralel ithalat ise o kadar para vermeye gerek yok internet üzerinden 900 tl civarında alabilirsiniz kaybınız olmaz aksine 250 tl gibi bir kârınız olur düşüncesindeyim.

Hocam doğru diyorsun da dediğin rakam ile arasında çok fark yok + güvenilir yer bulmak zor. Paralel ithalat olup da 900 tl civarı satan bir yer söyleyebilir misin mesela?

900'e ben yollayayım bi tane nexus size. Güvenilirlik %100 bende, zira emniyeti ve güvenliği sağlamakla mesulüm:-)

• ben satıcam telefonu nexus 1 hafdalık sanalpazardan alınmısdır jiletinleri üstündedir pm den ulasabilirsiniz
  • quote:

Arkadaşlar telefonu Aksaray İletişim diye bir yerden 1.150 liraya buldum ve yarın almayı düşünüyorum. Paralel ithalat. Firması da betpa. Betpa hakkında bilgisi olan var mı ? Tavsiye eder misiniz? 3 haftadır araştırıyorum bunaldım artık. Yarın gidip alıcam yeter yahu =)

Hocam ilanima bakın bir.

http://forum.donanimhaber.com/m_61531712/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61531712

• Ben yeni aldım fakat 3G den yararlanamıyorum. Telefona eski bir Samsung'un imeisini gömdürdüm ama aveadan 3g aktif durumda görünmesine ragmen girmiyor.

Bunun ayarını bilen var mı? Kurcaladım bulamadım.
  • An itibarı ile ben de artık bir nexus sahibiyim =) İki sorum olacak birincisi telefonu daha hiç açmadım. Açmadan önce şarj etmem gerekiyor mu belli bir süre, evet ise ne kadar? İkinci sorum da aksaray iletişimden paralel ithalat olarak aldım ürünü. İmeisi içinde hazır dendi. Fakat kutu içeriğinde iki tane yapışkan cıktı ikisinde de aynı IMEI nosu yazıyor. Biri B, Biri C. Bu nedir? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 8 Haziran 2012; 21:22:08 >
  • slm nexus almayi dusunen var ise sifir nexus 850 tl dukkanima bakabilirsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmon boby

meraba dostlar

telefonu kullanan kişiler olarak kesinlikle cok iyi bir telefon al dermisiniz yoksa su su sorunları var bulaşmamı diceeksiniz yorumlarınızı bekliyorum :)

menü tasaramı filan cok hosuma gitti telin kamera düsük ama önemli değil kamerayi pek kullanmıyorum zaten.

cevap bekliyorum biraz yardımcı olrsaniz cok iyi olcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: calligrapher

Ben yeni aldım fakat 3G den yararlanamıyorum. Telefona eski bir Samsung'un imeisini gömdürdüm ama aveadan 3g aktif durumda görünmesine ragmen girmiyor.

Bunun ayarını bilen var mı? Kurcaladım bulamadım.

Apn Turkiye diye bir program var, onu kullananarak ayarları yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

meraba dostlar

cevap bekliyorum biraz yardımcı olrsaniz cok iyi olcak :)

Eski Galaxy S, şimdi Nexus kullanıcısı olarak çok memnunum telefondan. Rahatlıkla tavsiye edebilirim. Fiyatları da çok uygun şu aralar daha ne olsun?

• quote:

An itibarı ile ben de artık bir nexus sahibiyim =) İki sorum olacak birincisi telefonu daha hiç açmadım. Açmadan önce şarj etmem gerekiyor mu belli bir süre, evet ise ne kadar? İkinci sorum da aksaray iletişimden paralel ithalat olarak aldım ürünü. İmeisi içinde hazır dendi. Fakat kutu içeriğinde iki tane yapışkan cıktı ikisinde de aynı IMEI nosu yazıyor. Biri B, Biri C. Bu nedir? Teşekkürler.

Telefonu direk kullanabilirsiniz , şarj tamamen bitmeden yeniden sarja takarsanız iyi olur.

O harfler sticker kopya sayısını belirtmek için, başka bir esprisi yok.

• arkadaşlar bana bi fikir verin bu teli nasipse alacağım bir kaç gün sonra ama telefonla beraber ekran koruyucu ve kılıfta alacağım. ne önerirsiniz?
  • Arkadaşlar ekranı silmek için ne önerirsiniz ? Gözlük camı silmek için kullandığımız bezler problem çıkarır mı?
  • Arkadaşlar şöyle garip bir durumla karşılaştım; uzun bir SMS yazıp gönder dediğimde cihaz ağa bağlanıp göndermeye çalışıyor, sanki email gönderirmiş gibi. Haliyle de SMS gönderilemedi diye bir hata verip multimedya mesajına dönüştürüyor. Böyle bir durumla karşılaşan bir arkadaş oldumu? Olduysa, bir zahmet yardım edecek yada fikri olan bir arkadaş yardım edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinematürk

Arkadaşlar şöyle garip bir durumla karşılaştım; uzun bir SMS yazıp gönder dediğimde cihaz ağa bağlanıp göndermeye çalışıyor, sanki email gönderirmiş gibi. Haliyle de SMS gönderilemedi diye bir hata verip multimedya mesajına dönüştürüyor. Böyle bir durumla karşılaşan bir arkadaş oldumu? Olduysa, bir zahmet yardım edecek yada fikri olan bir arkadaş yardım edebilir mi?

İleti uzunluğu 3 mesajı geçtiğinde, SMS yerine MMS şeklinde gönderiyor.
    Çoğu operatörde 1 MMS, 4 SMS'den daha ucuz olduğu için, aslında mantıklı bir uygulama fakat;
    MMS'ye dönüştürme seçeneğinin stock SMS yazılımında sunulmaması, SMS paketi olanlar için dezavantaj.
    Stock SMS yerine, "Handcent SMS" veya "Go SMS Pro" kullanmayı deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakekrem -- 9 Haziran 2012; 10:35:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakekrem

quote:

Orijinalden alıntı: sinematürk

Arkadaşlar şöyle garip bir durumla karşılaştım; uzun bir SMS yazıp gönder dediğimde cihaz ağa bağlanıp göndermeye çalışıyor, sanki email gönderirmiş gibi. Haliyle de SMS gönderilemedi diye bir hata verip multimedya mesajına dönüştürüyor. Böyle bir durumla karşılaşan bir arkadaş oldumu? Olduysa, bir zahmet yardım edecek yada fikri olan bir arkadaş yardım edebilir mi?

İleti uzunluğu 3 mesajı geçtiğinde, SMS yerine MMS şeklinde gönderiyor.
    Çoğu operatörde 1 MMS, 4 SMS'den daha ucuz olduğu için, aslında mantıklı bir uygulama fakat;
    MMS'ye dönüştürme seçeneğinin stock SMS yazılımında sunulmaması, SMS paketi olanlar için dezavantaj.
    Stock SMS yerine, "Handcent SMS" veya "Go SMS Pro" kullanmayı deneyebilirsiniz.

Çok teşekkürler sağol yardımın için. İlkkez böyle birşeyle karşılaştımda

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.