Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün telefonu almaya gittim. Kadıköyden bir telefoncudan. 1.350 tl garantili. Fakat garantisi bilmem ne -pa idi ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi. Ama 2 senelik garantiydi adam çok övdü falan. Tam alıcam kartı verdim kartımda problem çıktı iyi mi =) Lafın kısası alamadım telefonu. Her şeyde bir hayır vardır derler belki de doğrudur. Bu dediğim ....-pa yı anımsatabilecek olan var mı? Genpa değildi ona eminim. Telpa zaten değil. 2senelikti ama. Bir de bu telefonu avea shoplardan telpa garantili alabiliyor muyuz kontratsız, sadece cihazı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

Bugün telefonu almaya gittim. Kadıköyden bir telefoncudan. 1.350 tl garantili. Fakat garantisi bilmem ne -pa idi ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi. Ama 2 senelik garantiydi adam çok övdü falan. Tam alıcam kartı verdim kartımda problem çıktı iyi mi =) Lafın kısası alamadım telefonu. Her şeyde bir hayır vardır derler belki de doğrudur. Bu dediğim ....-pa yı anımsatabilecek olan var mı? Genpa değildi ona eminim. Telpa zaten değil. 2senelikti ama. Bir de bu telefonu avea shoplardan telpa garantili alabiliyor muyuz kontratsız, sadece cihazı? Teşekkürler.

Genpa'dır o.
  • quote:

Bugün telefonu almaya gittim. Kadıköyden bir telefoncudan. 1.350 tl garantili. Fakat garantisi bilmem ne -pa idi ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi. Ama 2 senelik garantiydi adam çok övdü falan. Tam alıcam kartı verdim kartımda problem çıktı iyi mi =) Lafın kısası alamadım telefonu. Her şeyde bir hayır vardır derler belki de doğrudur. Bu dediğim ....-pa yı anımsatabilecek olan var mı? Genpa değildi ona eminim. Telpa zaten değil. 2senelikti ama. Bir de bu telefonu avea shoplardan telpa garantili alabiliyor muyuz kontratsız, sadece cihazı? Teşekkürler.

hocam biraz bekle istersen. forumda 1300'e s3 alacak arkadaşlar var garanti olayını tartışıyorlar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61716465/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Genpa'dır o.

Hocam resmi distributor garantisi değildi diyorum. Genpa değildi yani. Neyse avea shoplardan telpa garantili sadece cihazı satın alabiliyor muyuz arkadşalar kontratsız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 6 Haziran 2012; 22:02:26 >

• Beni de ekleyin listeye. Sahibindenden aldm teli daha kayt yaptrmadm kibrisa gdcem buhafta dondgmde yapcm kaydni. Onceleri imei attrym diye duaundm fakat sonradan passprt kaydi daha mantkli geldi.
    Galaxy s ten sonra cok degsk geldi cihZ. Ozellik web taraycsi mukemmel . Ekrani zaten tartslmasiz. 4.0.4 yakju guncellemeyi elle yaptm fakat sebeke gdp gelyordu arada. Forumlarda okudum guncellmeden kaynaklandgni soyldler. 1 haftadr da aokp rom kullanyrum build38 super oldu sarjim artti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyiki alamamışsın. O kadar para vermeye değmez, s3 falanda çıkmışken.

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Arkdaşlar bugün telefonuma bir mesaj geldi YASAL Uyarı adında.

351600050029270 IMEI No lu cihaz kayıt dışı olduğunu için 05.06.2012 de kullanıma kapatılacaktır diyor.

Telefonun bilgilerine baktım IMEI numarası son rakam değişik gözüküyor. Telefonu forumda devamlı telefon satan birinden aldım şubat ayından bu yana kullanıyordum.

Ne yapmam gerekir sizce?

Hiç bir şey. Hiç bir şey yapma. Büyük ihtimal yanlış mesaj. Genelde öyle oluyor. Benim de başıma geldi. Bir süre bekle düzelir. Ha olmazsa satıcı ile iletişime geç kayıt yaptırdığıyere bi uğrasın.

Turkcelle arayıp sordum benim IMEI de kayıt dışı şu an.

Telefonu aldığım kişi ile iletişime geçtim haber bekliyorum. Cihaz Amerika dan gelme.

Busabah itibariyle telefonum hiçbirir operatörü görmüyor, sanırım kapandı? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

quote:

Evet ilk cihaz bu olur. Misal Android 4 u Galaxy S ile ayni donemde cikan Nexus S ile birlikte alir. Galaxy s e Android 4 gelmemesine ragmen Nexus S Google in cihazı olduğu için çatır çatır güncellemesini alıyor. Yani guncellenme konusunda aklınizda soru işareti kalmasin.

Sagol. Zaten ben de tahmin etmistim. Galaxy Nexus yepyeni cihaz. Ozellikleriyle en az Android 6'ya kadar gider bence.
    Android 5'in kod adi Jelly Bean mi ?

Öyle diyorlardı ama 4.1 çıktı şimdi bir de.Büyük ihtimal 4.1 "Jelly Bean" olacak.

4.1 dagitilmaya basladimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

quote:

Evet ilk cihaz bu olur. Misal Android 4 u Galaxy S ile ayni donemde cikan Nexus S ile birlikte alir. Galaxy s e Android 4 gelmemesine ragmen Nexus S Google in cihazı olduğu için çatır çatır güncellemesini alıyor. Yani guncellenme konusunda aklınizda soru işareti kalmasin.

Sagol. Zaten ben de tahmin etmistim. Galaxy Nexus yepyeni cihaz. Ozellikleriyle en az Android 6'ya kadar gider bence.
    Android 5'in kod adi Jelly Bean mi ?

Öyle diyorlardı ama 4.1 çıktı şimdi bir de.Büyük ihtimal 4.1 "Jelly Bean" olacak.

4.1 dagitilmaya basladimi

Daha belli değil. Temmuz gibi olabilir diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu telefonu almaya neredeyse kesin karar verdim. Bu cumartesi ya da pazar günü alacağım büyük ihtimalle.

Sizce en ucuza nerede bulabilirim ? Açılmamış ve kayıtlı olması gerekiyor. Garanti çok da önemli değil, hatta olmasa daha iyi fiyat açısından İstanbul'da oturuyorum bu arada
  • Ay sonunda google i/o glistirici fuarinda tanitilmasi beklenen yazilim 4.1 jelly bean, ilk nexus tabletinde tanitilmasi bekleniyor, üretici firma; asus.

Aokp den alinti yapayim,

Phone is quiet old now
    rom is very new indeed
    no need for new phone!

Meali,

Bu telefon da cok eskidi,
    Ama romum da pek yeni,
    Salla, yeni telefona gerek yok..

Yorumum,

Yaşasin nexus!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tantini -- 7 Haziran 2012; 12:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantini

Ay sonunda google i/o glistirici fuarinda tanitilmasi beklenen yazilim 4.1 jelly bean, ilk nexus tabletinde tanitilmasi bekleniyor, üretici firma; asus.

Aokp den alinti yapayim,

Phone is quiet old now
    rom is very new indeed
    no need for new phone!

Meali,

Bu telefon da cok eskidi,
    Ama romum da pek yeni,
    Salla, yeni telefona gerek yok..

Yorumum,

Yaşasin nexus!

Aynen, ilk guncellemeyi de Nexus alır herhalde.

Daha iyi bir Nexus gelene kadar beklemedeyiz.:D

• Google Nexus Uygulamaları ve Diger Programların
    Otomatik kurulumu (CWM) Version: 2.0

İçindeki uygulamalardan örnek resimler (uygulamalar günceldir) :

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ

AOKP yada CyanogenMod Benzeri Costum Rom kurduğunuzda bildiğiniz gibi , Google Apps (Uygulamaları) ayrı yüklemeniz gerekiyor.

Lisans anlaşmazlığı nedeni ile de düzenlenen Google appsler Google play , Google Search gibi temel bazı programlar hariç eksik geliyor ve sizin sonradan tek tek kurmanız gerekiyor. Alttaki dağıtılan Google Apps uygulamasını ClockWork Mod Recovery bölümünden yükledikten sonra , stok romlarda gelen extra uygulamaları , yine Google'un diğer uygulamalarınıda dahil ettiğim bir paket oluşturmuştum kendim için , AOKP'nin her yeni sürümünden sonra uygulama yüklemek sıkıntı oluyordu , backup alıp yüklemeyi sevmem.

Resmi google apps piyasadaki :

http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip

bunu kurduktan sonra alttaki düzenlediğim CWM Google Extra uygulamalarını ve bazı programları otomatik kurulu şekilde kullanabilirsiniz. CWM dan flashlıyacaksınız.

İçerisinde bulunan uygulamalar , Bugün Google Play Store'dan indirilip son sürüm şekilde pakete dahil edilmiştir.

Google+
    Street View on Google Maps
    Google Translate
    Google Play Music
    Google Drive
    Google Maps
    Google Reader
    Gmail
    Hotmail
    ES File Explorer
    Voice Search
    YouTube
    Gesture Search
    Yandex.Maps
    Google Crome Beta
    WhatsApp Messenger
    Viber
    Sense 4 Theme 1.1.7
    Flipboard
    Kies Air
    Tueng Sözlük
    Volume + 1.9.1 ses programı olarak sıralanabilir. AOKP gibi custom rom kullanıyorsanız tek yükleme ile yukardaki uygulamalar sorunsuz yüklenecektir.

gapps-ics-20120429-signed uygulamasını flashladıktan sonra hazırladığım uygulamayı flashlamanız yeterlidir.

Download:

Google-Nexus-Apps Version: 2.0

MediaFire
    Google-Nexus-Apps-2.0
    http://www.mediafire.com/?c9a7ftzs14jro7a

Versiyon 2.0 eklenmiş ve Uygulamalar güncellenmiştir.

Dipnot: Kişisel uygulamalarım ve bazı google uygulamaları mevcuttur. Kendime oluşturduğum paketi forumdaki üyelere de kolaylık olsun diye ekliyorum. Bu tarz birşey arayan indirir kurar , Custom Rom kullananlar için güzel bir çözüm olduğunu düşünüyor ve paylaşıyorum.

• telefon 2 ay kadar bir süre sonra tekrar hayatını kaybetti. bu sefer eski yöntemlerim de geri döndüremedi. toolkitten stock rom yükledim, telefon açıldı, dili seçtim, google hesabı seçme yerinde videolar kapandı, google+ kapandı, galeri kapandı diye gidiyor. bazen telefon ana ekrana bir şekilde geliyor ve o zaman da launcher kapandı diyor. zaten telefon bu duruma gelmeden önce, aokp romda da nova launcher hata vermeye, ekran garip garip tepkiler vermeye başlamıştı ve birden kilitlendi. açmaya çalışırken de loopa giriyordu android yazısında. ne yapabilirim. bu sefer gömeceğim herhalde telefonu.

edit: şimdi de kurulum sihirbazı durdu diyor. dili bile doğru düzgün seçtirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 7 Haziran 2012; 17:35:58 >
  • Arkadaşlar telefonu Aksaray İletişim diye bir yerden 1.150 liraya buldum ve yarın almayı düşünüyorum. Paralel ithalat. Firması da betpa. Betpa hakkında bilgisi olan var mı ? Tavsiye eder misiniz? 3 haftadır araştırıyorum bunaldım artık. Yarın gidip alıcam yeter yahu =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

telefon 2 ay kadar bir süre sonra tekrar hayatını kaybetti. bu sefer eski yöntemlerim de geri döndüremedi. toolkitten stock rom yükledim, telefon açıldı, dili seçtim, google hesabı seçme yerinde videolar kapandı, google+ kapandı, galeri kapandı diye gidiyor. bazen telefon ana ekrana bir şekilde geliyor ve o zaman da launcher kapandı diyor. zaten telefon bu duruma gelmeden önce, aokp romda da nova launcher hata vermeye, ekran garip garip tepkiler vermeye başlamıştı ve birden kilitlendi. açmaya çalışırken de loopa giriyordu android yazısında. ne yapabilirim. bu sefer gömeceğim herhalde telefonu.

edit: şimdi de kurulum sihirbazı durdu diyor. dili bile doğru düzgün seçtirmiyor.

hocam romunda sistem dosyaları patlamış galiba, sağlam haldeyken cwm de back-up aldıysan clock work mod (cwm) de aç restore back-up yap...yok eğere back-up'ım yok benim diyorsan sıfırdan bir rom kur düzelir...sıkıntı yok...benzer durum benm de başıma gelmişti -elimin rahat durmamasından- back-up'ımı restore yapmıştım düzelmişti...kolay gelsin...

may the force be with you

• quote:

Arkadaşlar telefonu Aksaray İletişim diye bir yerden 1.150 liraya buldum ve yarın almayı düşünüyorum. Paralel ithalat. Firması da betpa. Betpa hakkında bilgisi olan var mı ? Tavsiye eder misiniz? 3 haftadır araştırıyorum bunaldım artık. Yarın gidip alıcam yeter yahu =)

hocam paralel ithalat ise o kadar para vermeye gerek yok internet üzerinden 900 tl civarında alabilirsiniz kaybınız olmaz aksine 250 tl gibi bir kârınız olur düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

Arkadaşlar telefonu Aksaray İletişim diye bir yerden 1.150 liraya buldum ve yarın almayı düşünüyorum. Paralel ithalat. Firması da betpa. Betpa hakkında bilgisi olan var mı ? Tavsiye eder misiniz? 3 haftadır araştırıyorum bunaldım artık. Yarın gidip alıcam yeter yahu =)

hocam paralel ithalat ise o kadar para vermeye gerek yok internet üzerinden 900 tl civarında alabilirsiniz kaybınız olmaz aksine 250 tl gibi bir kârınız olur düşüncesindeyim.

Hocam doğru diyorsun da dediğin rakam ile arasında çok fark yok + güvenilir yer bulmak zor. Paralel ithalat olup da 900 tl civarı satan bir yer söyleyebilir misin mesela?

• quote:

Hocam doğru diyorsun da dediğin rakam ile arasında çok fark yok + güvenilir yer bulmak zor. Paralel ithalat olup da 900 tl civarı satan bir yer söyleyebilir misin mesela?

hocam o fiyata paralel ithalat satan varmıdır gerçekten bilmiyorum. sanalpazar gibi sitelerde güvenilir satıcılar var şahsen. satıcıların profilindeki yorumlardan anlaşılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratmuhyaka

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

telefon 2 ay kadar bir süre sonra tekrar hayatını kaybetti. bu sefer eski yöntemlerim de geri döndüremedi. toolkitten stock rom yükledim, telefon açıldı, dili seçtim, google hesabı seçme yerinde videolar kapandı, google+ kapandı, galeri kapandı diye gidiyor. bazen telefon ana ekrana bir şekilde geliyor ve o zaman da launcher kapandı diyor. zaten telefon bu duruma gelmeden önce, aokp romda da nova launcher hata vermeye, ekran garip garip tepkiler vermeye başlamıştı ve birden kilitlendi. açmaya çalışırken de loopa giriyordu android yazısında. ne yapabilirim. bu sefer gömeceğim herhalde telefonu.

hocam romunda sistem dosyaları patlamış galiba, sağlam haldeyken cwm de back-up aldıysan clock work mod (cwm) de aç restore back-up yap...yok eğere back-up'ım yok benim diyorsan sıfırdan bir rom kur düzelir...sıkıntı yok...benzer durum benm de başıma gelmişti -elimin rahat durmamasından- back-up'ımı restore yapmıştım düzelmişti...kolay gelsin...

may the force be with you

back up var mı bilmiyorum bi denemek lazım. ama rom kurdum ben. stock rom olarak 4.0.2'yi kurdum olmadı 4.0.4'ü kurdum. açıldılar ama işte kapanan kapanana. sürekli bi uyarı. doğru düzgün kullanılamıyor. aokp milestone 3 ve 5'i de denedim. onlar yüklenmedi bile.

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.