Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: console-master

Arkadaşlar ekranı silmek için ne önerirsiniz ? Gözlük camı silmek için kullandığımız bezler problem çıkarır mı?

Ufak bir parça köpek derisi en süper çözümdür. Gözlük silmede kullanılan bez kaliteli değilse camı çizme olasılığı çok yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Arkadaşlar ekranı silmek için ne önerirsiniz ? Gözlük camı silmek için kullandığımız bezler problem çıkarır mı?

Ufak bir parça köpek derisi en süper çözümdür. Gözlük silmede kullanılan bez kaliteli değilse camı çizme olasılığı çok yüksek.

Hocam köpek derisini nerden bulucaz ya , ne yaptın =)
  • arka planda çalişan programları otomatık kapatma programı hangisidi ?
  • arkadaşlar bende de galaxy nexus var ve yeni avea'ya geçiş yaptım fakat 3g'den internete bağlanamıyorum, bu konulardan anlayan biriyim, internetten ayar yapayım dedim ama ne zaman değerlerde mcc kısmını girsem ayarı kaydetmiyor siliyor. Avea da telefonunuz tanımlanamadı diyor. Var mıdır çaresi ?
  • Advanced task killer (otomatik kapatma programı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umademelol2004 -- 9 Haziran 2012; 18:06:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Hocam köpek derisini nerden bulucaz ya , ne yaptın =)

Tabi ki marketlerden :)

A4 boyutunda bir parçayı 12 liraya almıştım, ama daha küçük bir parça senin işini görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

quote:

Orijinalden alıntı: hidden track

arkadaşlar merhaba; bu nexusta gelen aramada zil sesi çok az çıkıyor ne yapmalıyım?

teşekkürler şimdiden...

Alttaki programı kurarak yazan işlemleri yapınız.

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ
    Volume+ (Volume Boost) Programı:

Versiyon: 1.9.0.1 Full sürümüdür.

Bu sürüm normalde paralıydı , programın üretici kendi sitesinde şuan bedava olarak sunuyor.
    Paralı program kullanmıyorum diyen varsa o konuda rahat olabilir. Bu program için uygulama şuan bedavadır.

Resmi sitesi :http://androidaudiohacks.com/

Google play'deki satış linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TEST.android.lvh

Kendi sitesinde bedavaya paylaşımda bulunduğu bölüm:http://androidaudiohacks.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=50
    (Üyelik gerektirir.)

Galaxy Nexus'da Volume + programının aktif edilmesi : Altta indirme linkini verdiğim bölümden programı indirip kurunuz.
    Kurulumu yaptıktan sonra şu yolu izleyiniz. Ayarlar - ses bölümünde yeni bir bölüm gözükecek apk dosyasını yani volume plus programını kurduktan sonra.

Ayarlar ---> Ses ----> Müzik Efektleri ---> Volume + seçeneğini seçerek programın Android 4.0.X sürümünde aktif olmasını sağlayınız.

Bu işlemi yaptıktan sonra Telefonun entegre Hopörlerinin ses gücünü artırmak istiyorsanız;

Programın içine giriniz ve Speaker Settings ---> Audio Modifications seçeneğine
    (Tik) atarak aktif hale getiriniz. Volume Level Kısmında 0' dan başlayarak +15'e kadar istediğiniz değeri girerek telefonunuzun hopörler sesini artırabilirsiniz. Yine Manuel Equalizer ayarlarını yapmak size kalmış :) ben genel ayarları anlatıyorum.

Headseat Settings: Kulaklıkla Telefonun kullanım ayar bölümüdür. Bu bölümde ayar yaparak Kulaklıkla müzik dinlerken ses seviyesini yukarılara çıkarabilirsiniz. Gelişmiş Equalizer ayarları sunmaktadır. Tabi bu ayarlarla oynayabilmeniz için Telefona (Cihaza) kulaklık takılmalıdır.

Bluetooth Settings: Telefonla herhangi bir Bluetooth özelliği olan cihazla bağlantı ayarlarını yaptıktan sonra ses seviyesinde oynama yapmanıza olanak sağlar.

In-Call Settings: Gelen aramalar (Çağrılar)'ın ses ayarlarıyla oynamanıza olanak sağlar. Bu bölümde işlem yapabilmeniz için cihazın Rooted ( rootlanmış) olması gerekmektedir.

PowerAmp ve Volume+ Programının beraber kullanımı için yapılması gereken ayarlar:

1-PowerAmp programını açıyoruz.
    2-sağ alt kısımda bulunan seçenekler ( üç nokta ) bölümüne tıklayarak 'Menu' tuşuna basıyoruz.
    3- 'More'yi seçiyoruz.
    4-Burdan 'Settings'i seçiyoruz
    5-Burdan 'AudioEngine' seçiyoruz.
    6-Burdan da 'Advanced Tweaks' bölümüne giriyoruz.
    7-Bu bölümdeki Tikli Direct Volume Control seçeneğinden Tiki kaldırıyoruz. Tiki kaldırdığınızda aktif özelliği kalkacak
    ve Volume + (PLUS) programının equalizer ayarını PowerAmp programı ile beraber kullanmaya başlayabileceksiniz.
    Hepsi bu kadar güle güle kullanın.

(Download) İndirme linki:

http://www.mediafire.com/?sas1590b75902sa

Paylaşım için teşekkürler fakat bir sorum olacak. Ben bu programın ücretsiz olan versiyonununkullanıyorum. marketten indridim. şimdi linkte verdiğiniz apk dosyasını telefondan sayfaya gidrek mi indirecez? ayrıca bunu indireince otomatik kurulacak mı marketten indirdiğimiz uygulamalar gibi? ve son olarak da ben 4.0.2 stock rom kullanıyorum. Root lu değil. Telefonun orjinal haliyle hiç oynamadım. Fakat telefonumun sanırım boatloader kilid açık. Bu durumda ben bu uygulamayı indirip kurabilir miyim?

• Arkadaslar cihazi ilk haline yani orjinal haline nasil getirebilirim unroot olayi kolayda stock rom ve btl kilidi kapamak

Yardimci olursaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

Arkadaslar cihazi ilk haline yani orjinal haline nasil getirebilirim unroot olayi kolayda stock rom ve btl kilidi kapamak

tantini'nin hazırladığı rehberdeki root.rar klasörünün C'ye çıkarıldığı farzederek anlatalım hocam

1. Cihazı kapatıyoruz ve fastboot modunda açıyoruz.
    2. USB kablosunu bağlıyoruz ve komut penceresini açıyoruz (fastboot kurulu ve ayarlı olarak farzediyoruz)
    3. fastboot oem unlock komutu ile bootloader kilidini açıyoruz. Zaten açıksa bu adımı es geçin.
    4.
    dl.google.com
    Error 404 (Not Found)!!1
    https://dl.google.com/dl/android/aos...y-8001e72f.tgz
    adresinden tgz dosyasını indiriyoruz ve bir klasöre açıyoruz.
    tgz dosyasının içinden bir zip dosyası daha çıkacak. Zip dosyasının içindeki img dosyalarını da aynı klasöre topluyoruz. Sonuçta elimizde 6 tane img dosyası
    olmalı.

boot.img
    bootloader-maguro-primela03.img
    radio-maguro-i9250xxla02.img
    recovery.img
    system.img
    userdata.img

Bu dosyları c:\root dizinine çıkartın.
    daha sonra root klasöründe komut penceresini açın sonra alttaki komutları gönderin

fastboot-windows flash bootloader bootloader-maguro-primela03.img
    fastboot-windows reboot-bootloader (cihaz yeniden bootloader modunda başlayacak, korkmayın)
    fastboot-windows flash radio radio-maguro-i9250xxla02.img
    fastboot-windows reboot-bootloader (cihaz yeniden bootloader modunda başlayacak, korkmayın)
    fastboot-windows flash system system.img
    fastboot-windows flash userdata userdata.img
    fastboot-windows flash boot boot.img
    fastboot-windows flash recovery recovery.img (eğer CWM kurulu ise ve kalsın istiyorsanız bu adımı uygulamayın)
    fastboot-windows erase cache
    fastboot-windows reboot

Eğer bootloader kilidinin kapanmasını istiyorsanız fastboot reboot komutundan önce
    fastboot oem lock
    komutunu veriniz.

Saf Android IMM76I sürümünde orjinal romunuz hazır.
    kolay gelsin.

• quote:

Arkadaslar cihazi ilk haline yani orjinal haline nasil getirebilirim unroot olayi kolayda stock rom ve btl kilidi kapamak

Ya da Toolkit kullanarak basitçe orijinal recovery ve stok roma dönebilir, "relock ".komutu ile de telefonunuzu yeniden kilitleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

çok teşekkürler arkadaşlar

Rica ederim hocam.
    Bir uygulama paylaşmıştın hocam yanlış hatırlamıyorsam AOKP'deki durum çubuğunda wifi, 2G gibi uygulamaları açmaya kapamaya yarayan bir uygulama aradım mesajlarını ama bulamadım hocam o hangi uygulmaydı
  • Abi sanirim dexter paylasmisti ben bu yonde bi uygulama tavsiyesinde bulunmadim

Ona sor mumkunse

Ama ben markette power control var onu kullaniyordum gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 10 Haziran 2012; 13:40:05 >
  • Şuan galaxy nexus için en çok kullanılan favori Rom hangisi? AOKP mi? Kernel olarak da franco kernel batarya konusunda çok iyi sanırım, doğru mudur? Stabil olması da çok önemli tabi. Teşekkürler.
  • quote:

Abi sanirim dexter paylasmisti ben bu yonde bi uygulama tavsiyesinde bulunmadim

Ona sor mumkunse

Ama ben markette power control var onu kullaniyordum gayet iyi

ben yanlış hatırlıuyorum o zaman , Power Control'da güzel işimizi görür teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 10 Haziran 2012; 15:17:52 >
  • Aradiginiz uygulama widgetsoid sanirim, paylasimi naces yapmisti yanilmiyorsam..

• Arkadaşlar artık yeni telefona geçme zamanım geldiği için araştırmaya girdim ilk N97 çıktığında iphone ile aynı fiyattı gidip n97 aldım herkesde iphone var diye sonuç tam bir hüsran oldu diyebilirim ... Şimdide iphone 4s mi alsam galaxy nexusmu alsam galaxy s2 mi alsam diye düşünüyorum...s3 ün fiyatı çok geldi 800 lira oynuyor 4sde pahalı yani nexus mu s2 mi öyle telefonla uğraşmayı sevmeyenlerdenim benim için twitter-facebook-sağlam kamera-viber-skype yani sosyal programlar sorunsuz çalışsın yeter nexus un şeklini beğendim sizce benim telefonum hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Rourke

Arkadaşlar artık yeni telefona geçme zamanım geldiği için araştırmaya girdim ilk N97 çıktığında iphone ile aynı fiyattı gidip n97 aldım herkesde iphone var diye sonuç tam bir hüsran oldu diyebilirim ... Şimdide iphone 4s mi alsam galaxy nexusmu alsam galaxy s2 mi alsam diye düşünüyorum...s3 ün fiyatı çok geldi 800 lira oynuyor 4sde pahalı yani nexus mu s2 mi öyle telefonla uğraşmayı sevmeyenlerdenim benim için twitter-facebook-sağlam kamera-viber-skype yani sosyal programlar sorunsuz çalışsın yeter nexus un şeklini beğendim sizce benim telefonum hangisi?

Htc one s

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Rourke

Arkadaşlar artık yeni telefona geçme zamanım geldiği için araştırmaya girdim ilk N97 çıktığında iphone ile aynı fiyattı gidip n97 aldım herkesde iphone var diye sonuç tam bir hüsran oldu diyebilirim ... Şimdide iphone 4s mi alsam galaxy nexusmu alsam galaxy s2 mi alsam diye düşünüyorum...s3 ün fiyatı çok geldi 800 lira oynuyor 4sde pahalı yani nexus mu s2 mi öyle telefonla uğraşmayı sevmeyenlerdenim benim için twitter-facebook-sağlam kamera-viber-skype yani sosyal programlar sorunsuz çalışsın yeter nexus un şeklini beğendim sizce benim telefonum hangisi?

Telefonla uğraşmayı sevmiyorsan telefonun 4S.

Ama Nexus hoşuna gittiyse al, pişman olmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tantini

Aradiginiz uygulama widgetsoid sanirim, paylasimi naces yapmisti yanilmiyorsam..
    @tantini teşekkürler hocam, bu daha ikrama geçti (:
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.