Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, sanırım yazılımsal bir sorun, özellikle drive ve facebook aplikasyonlarında yapıyor. Facebook ta status update ya da başka birinin duvarına yazmaya çalıştığınızda, my drive da ise dökümandan çıkıp bir daha geri tuşuna basınca program durdu diye hata raporu alıyorum sürekli. hata mesajını rapor ediyorum.. herhalde 100 kere falan mesaj raporlamışımdır ama hala hata mesajı alıyorum... Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim...?? Canımı çok sıkıyor bu iş...
  • Ben de bu telefonu dün alarak aranıza katıldım. Bağcılar'dan 915'e aldım kayıtlı olarak ve açılmamış kutu.
    Telefon genel olarak çok iyi. Ekran çözünürlüğü büyüleyici zaten. Görmeden anlamak çok zor.

Pil kullanımını tam olarak test edemedim ama, bugün Wi-Fi hep açık ve parlaklık hep tam seviyede kullandım. Telefonu da elimden hiç bırakmadım, ya oyun oynadım ya da internette dolaştım. Tam 4 saat 9 dakika sonra pil %10 kalmıştı.

Yüklediğim hiçbir oyunda takılma olmadı, GTA 3, Asphalt 6 filan yükledim hiç takılma yok.
    İnternette de çok iyi. Zaten 4.65" olması da internette dolaşırken ve oyun oynarken iyi oluyor.

Almadan önce çok araştırdım. Ama aldıktan sonra hiç de pişman olmadım. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Ekran boyutu hiç de sıkıntı olmuyor.

Şu anda tek ihtiyacım olan oyun önerisi

• Arkadaşlar İyi bir Mail programı tavsiye edbilirmisiniz? Kendi Programında Türkçe karakter sorunu Ciddi.!!!
  • Aldım telefonu 4.2 ye yükselttim storeden birkaç program indirdim twitt.. vsvs şimdi dedimki telefonun içine giriyim ilk sayfayı açtım yazılanlardan tekbirşey anlamadım ordaki işlemlerin hepsini yapan sanki sıfırdan telefon yapcak bürsürü kod bilmem ne sadece iki tane sorum ve okumama rağmen bulamadım lütfen yardım istiyorum

1-Ses az çıkıyor ne yapmam lazım?

2-Versyon heralde 4.4 varmış ona nasıl yükseltcem ?

3-Bu uygulamaları yükledim direk ana ekrana geldi onları nasıl klasör oluşturup onların içine atacağım
  • 1. ses için şu program işini görür:
    Volume+ (Hoparlör-Kulaklık Sesi Arttırma Programı) @bakieryigit'e teşekkürler,

şu konuda bulabillirsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_60744861/mpage_1/key_/tm.htm
  • Telefon için SGP Neo Hybrid case aldım. Tasarımı harika. Fakat ne kadar iyi korur bilemiyorum. Ekran koruyucu olarak da yine SGP'nin Ultra Oleophobic ürününü satın aldım fakat bu üründen memnun kalmadım hiç. Ürünün amacı parmak izi ve yağ tutmaması fakat şöyle söyleyeyim bunu kullanmadan önce telefon ekran korumasız daha az parmak izi ve yağ tutuodu. Bu konu hakkında bir fikriniz var mı + iyi bir ekran koruyucu tavsiye eder misiniz? Bir de Samsung'un kendi orjinal 2000mAh pilini Türkiye'de nereden alabilirim , satılıyor mu? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 11 Haziran 2012; 23:06:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

Telefon için SGP Neo Hybrid case aldım. Tasarımı harika. Fakat ne kadar iyi korur bilemiyorum. Ekran koruyucu olarak da yine SGP'nin Ultra Oleophobic ürününü satın aldım fakat bu üründen memnun kalmadım hiç. Ürünün amacı parmak izi ve yağ tutmaması fakat şöyle söyleyeyim bunu kullanmadan önce telefon ekran korumasız daha az parmak izi ve yağ tutuodu. Bu konu hakkında bir fikriniz var mı + iyi bir ekran koruyucu tavsiye eder misiniz? Bir de Samsung'un kendi orjinal 2000mAh pilini Türkiye'de nereden alabilirim , satılıyor mu? Teşekkürler.

SGP Neo Hybrid case nerden aldınız?
  • bu mesajı atmak için 2 gün bekledim :D sizlere bir arkadaş daha ortak oldu. telefonu elime aldım dehşetül vahşet görünüyor siz değerli arkadaşların yorumları ile almaya karar verdim hiçte pişman değilim teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: andersin

bu mesajı atmak için 2 gün bekledim :D sizlere bir arkadaş daha ortak oldu. telefonu elime aldım dehşetül vahşet görünüyor siz değerli arkadaşların yorumları ile almaya karar verdim hiçte pişman değilim teşekkürler...

Genelde öyle oluyor :) alipta pisman olan pek yok.. ben mesela hala pisman degilum ister 4cekirdek olsun nexus canavar..

Aramiza hosgeldiniz, güle güle kullanin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus umu satıyorum. Sıfır gibi 2000 Mah pil, kilifta yanında. Ilgilenenler ilanıma bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_61531712/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61531712
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantini

quote:

bu mesajı atmak için 2 gün bekledim :D sizlere bir arkadaş daha ortak oldu. telefonu elime aldım dehşetül vahşet görünüyor siz değerli arkadaşların yorumları ile almaya karar verdim hiçte pişman değilim teşekkürler...

Genelde öyle oluyor :) alipta pisman olan pek yok.. ben mesela hala pisman degilum ister 4cekirdek olsun nexus canavar..

Aramiza hosgeldiniz, güle güle kullanin..

teşekkürler es geçmediğin için :D şimdi alalı 1-2 saat olmadı 10 tane oyun kurdum hepside datalı :D bakalım ne kadar kasma olacak yorumları sıfırdan okuyorum da telefonun ramden şikayetki olan var. ne zaman unuttunuz 128 mb lik ramlari :D demezlermi adama şimdi taktık 8-16 gb gözümüz görmüyor 128leri ama unutmayın herşey zamanla olur.

• Telefon çok sağlam beğendim ama bir türlü dosya açmayı bulamkadım ne yüklesem ana ekrana yükleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Rourke

Telefon çok sağlam beğendim ama bir türlü dosya açmayı bulamkadım ne yüklesem ana ekrana yükleniyor

marketten es file explorer gibi bi dosya açma programı indirmen sorunu çözer bende göremedim bu yolu seçtim :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Rourke

Telefon çok sağlam beğendim ama bir türlü dosya açmayı bulamkadım ne yüklesem ana ekrana yükleniyor

marketten es file explorer gibi bi dosya açma programı indirmen sorunu çözer bende göremedim bu yolu seçtim :D

Klasor demek istemis sanirim.uygulamalar menusunde acamiyosunuz klasor.nova -apex launcher gibi programlar kurmaniz lazim.

Ana ekrandaki kisayollara basili tutup,baska uygulamanin ustune gotururseniz klasor olusturursunuz
  • Arkadaşlar birkaç sorum olucak cevaplayabilen olursa şimdiden teşekkürler.

''Dokunmatiği iphone seviyesinde değil''

Derken ciddi bir dokunmatik sıkıntısı mı var ?

''Müzik dinlemek için takla atmak lazım''

Nasıl yani :) bu seviye bir cihaz mp3 mü açmıyor ? İlla saçma sapan işlemler programlar falan mı yüklemek lazım.

Telefonu adam akıllı kullanmak için illa root unlock rom flashlama falan (kusura bakmayın hiç anlamam saçmalıyo olabilirim)

olmadan adam akıllı güncellenip sorunsuz güzelce kullanılamıyor mu ?

----------------------
    Dosyalama demiş arkadaşlar buda mı sıkıntılı ?

Yani 3-5 applicationı aynı klasöre koyup buna oyunlar diyemiyor muyuz ?
    --------------------- CEVABINI ALDIM BİR ÖNCEKİ MESAJDA CAN' a teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursuogr -- 12 Haziran 2012; 15:37:30 >
  • O mesajlari yazan arkadasta, o mesajlari alip birinci sayfaya koyanda bu forumda pek görünmüyorlar, sanirim ikiside telini satti.

O yazilanlar gecersiz..

İstersen bu forumdan devam et, birinci sayfasi da güncel..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60744861&p=56#61939560

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tantini -- 12 Haziran 2012; 16:58:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O mesajlari yazan arkadasta, o mesajlari alip birinci sayfaya koyanda bu forumda pek görünmüyorlar, sanirim ikiside telini satti.

O yazilanlar gecersiz..

Yanıt için teşekkürler.

Oraya bakayım.

Hayır burda kendimden işgillenmeye başladım ''ulan acaba ben mi çok cahilim, herkes bilgisayar programcısı mı olmuş'' diyorum.

Yok kernel yok root yok rom birinden ücreti mukabilinde özel ders falan alcam çok sinir oluyorum herkes biliyo ben bilmiyorum :)

Neyse o konuya da bir bakayım olmazsa cidden android dersi alıcam yani.
    IOS kullanan herkes bence aynı şeyi düşünebilir biz resmen atari kullanıyoruz yani bu android ne böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

quote:

O mesajlari yazan arkadasta, o mesajlari alip birinci sayfaya koyanda bu forumda pek görünmüyorlar, sanirim ikiside telini satti.

O yazilanlar gecersiz..

Yanıt için teşekkürler.

Oraya bakayım.

Hayır burda kendimden işgillenmeye başladım ''ulan acaba ben mi çok cahilim, herkes bilgisayar programcısı mı olmuş'' diyorum.

Yok kernel yok root yok rom birinden ücreti mukabilinde özel ders falan alcam çok sinir oluyorum herkes biliyo ben bilmiyorum :)

Neyse o konuya da bir bakayım olmazsa cidden android dersi alıcam yani.
    IOS kullanan herkes bence aynı şeyi düşünebilir biz resmen atari kullanıyoruz yani bu android ne böyle.

:) basta hersey insana zor gelir, biraz terimlere asina olunca daha kolay gelir.. simdiye kadar pek yapamayan olmadi, gözünüz korkmasin, zaten cok yardimsever forumdaslarimiz da var konuda.. ;)
    iyi forumlar..

• Yavaş yavaş çözüyorum şimdi ben bu telefonu ene yükliyim ilk sayfada yararlı olan şeyleri yükledim versyon 4.0.2 bunu nasıl yükseltcem acaba
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.