Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.linaro.org/linaro-blog/2012/06/07/using-ds-5-on-galaxy-nexus-running-aosp-4-0-4/

bunu yükleyip deneyen oldu mu?

çok iyi olduğu söyleniyor.. adamlar google'a bile göndermişler. yeni güncellemesinde kullanılacağı söylenmiş ama ne kadar doğrudur bilemem..
  • Benim PowerAmp hakkinda bir sorum var.
    Onceki telefonumda, tubex'ten yukledigim muzikleri Poweramp'te dinleyebiliyordum.
    Ama Simdi Nexus'ta o muzikleri calmayip atliyor. Bunu nasil cozebilirim?

Tubex: Youtube Video indirme programi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bir arkadasa nexus aldık ancak telefona attığımız mp3 leri müzik çalar görmüyor ancak ayarlar/depolamadan görüyor oradanda çalınca bu seferde ekran kararinca/kilitlenince müziği kendiliğinden kesiyor! yardım edermisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

bugün bir arkadasa nexus aldık ancak telefona attığımız mp3 leri müzik çalar görmüyor ancak ayarlar/depolamadan görüyor oradanda çalınca bu seferde ekran kararinca/kilitlenince müziği kendiliğinden kesiyor! yardım edermisiniz?

nereye atıyorsunuz müzikleri?
  • Arkadaş dogrudan içine atmış özel olarak herhangi bir dosyaya atılması mı gerekiyor? Ikinci olarak ekran kilitlendiğinde müziğin kesilmesini nasıl engelleriz?
  • Arkadaş dogrudan içine atmış özel olarak herhangi bir dosyaya atılması mı gerekiyor? Ikinci olarak ekran kilitlendiğinde müziğin kesilmesini nasıl engelleriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ilk sayfadan bakarak geliyorum kimi sikayetci kimi memnun kimi satmis kimi almis ben memnun kaldim. Benim ogrenmek istedigim en stabil hizli rom ve kernel surumun linkini vermeniz ilk sayfada var ama bide burdan ayriyeten verirseniz sevinirim. Bide romlarda root varmi ?

• [THEMECHOOSER] HTC Sense 4 (Teması) Arayüz'ünü

cihazınızda kullanmak istiyorsanız buyrun

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ

Resmi HTC ROM Sense 4 (HTC One X) cihazında kullanılan temadır. High definition (Yüksek çözünürlükte) XHDPI and HDPI dir.

Cyanogen ve team AOKP Custom romlarından birini kullanıyorsanız , bu temayı altta ekleyeceğim .apk dosyasını yükleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

(Sürüm 1.2.3) Tema Download:

Ayarlar ---> Themes bölümünden bu custom romları kullanıyorsanız temayı seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

2- HTC Walpaper :http://goo.gl/JeZNz

Bütün HTC Wallpaper (Duvar Kağıdı Seti) :
    goo.gl
    Short URL - Blocked
    http://goo.gl/i3q2D

Sense 4 Tema (Sürüm 1.2.3) e yükseltilmiştir. Sense 4 temasını kullananlar güncelllenen .apk dosyasını indirebilir.

Yapılan değişiklikler;

1.2

- New status bar (now with transparency) 
    - Percentage of battery now in HD
    - Added status of 3G, the shorter bar suggests you: gray=not connected - white=connected. I did not want to change much the style
    - Added folders for launchers Nova, Apex, Trebuchet (circle and square). To apply: Configuration of the launcher - Appearance - folder background
    - Added dock, to implement: Configuration of the launcher - Dock - Show shadows (Thanks daman215 for the idea)
    - Black backgrounds for the camera, phone and browser (I've also added a black background in Settings on the Tablet)
    - Added many icons (especially in contacts / phone)
    - Changed the terminals USB_Connect HDPI
    - Fixed GPS status
    - Fixed the resolution of the images that appear when you call

1.2.1

- Fixed keyboard 
    - Fixed Trebuchet FC
    - Fixed the size of the closure of the status bar to expand - Fixed size HDPI dock devices (S2, Desire HD ....)

v1.2.2

- FC STOCK Launcher 
    Note to those who have problems with the dock in Apex Launcher (HDPI): Put the large vertical range -> In settings apex - Dock - Vertical Margin.

v1.2.3

- Fix Dock in HDPI devices. Thanks people for reporting

istek üzerine eklenmiştir..

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Arkadaş dogrudan içine atmış özel olarak herhangi bir dosyaya atılması mı gerekiyor? Ikinci olarak ekran kilitlendiğinde müziğin kesilmesini nasıl engelleriz?

music dosyasının içine atın.. müzik oynatıcıyı marketten bir aratın.. güncelleme gelmişti 2 ay kadar önce.. sonrasında teli yeniden başlattığınızda sorun olmaz..
  • sanalpazar ile max 900 e nexus arıorum satmak isteyen mesaj atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneman5

sanalpazar ile max 900 e nexus arıorum satmak isteyen mesaj atsın

Sahibinden de çok var bahsettiğin fiyata.
    Hemde kayıtlı sıfır.
  • dostlar nexus u kore den tahmini olarak kaca olabilirim amazon da 400 450 dolar arası fiyatlar gözüküyor.
  • Ne kadar cabuk degeri dustu telefonun daga 5 ay once 1650 ye aldim ... bidaha almam daha samsung iphoneyi 1400 e aliyodum 1100 e aatiyordum ne guzel :) elimdekini iphone 5 cikana kadar kullanicam artik o zamanada 400 e satariz heralde :(

• AOKP Build 39 çıkmış vatana millete hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barıs akdag

AOKP Build 39 çıkmış vatana millete hayırlı olsun :)

nova 3 ben çalıştıramadım aokp build 38 de bende Android Revolution HD 4.0.1 kurdum deniyeyim yoksa orjinale dönecektim çalıştı. oynayacaklara duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: andersin

quote:

AOKP Build 39 çıkmış vatana millete hayırlı olsun :)

nova 3 ben çalıştıramadım aokp build 38 de bende Android Revolution HD 4.0.1 kurdum deniyeyim yoksa orjinale dönecektim çalıştı. oynayacaklara duyurulur

Kardeş ben Franco M4 üzerine b38 kurulu bir şekilde NOVA 3 çalıştırdım sorunsuz bir şekilde.Sende neden olmadı acaba ?
  • Arkadaşlar Max Payne'i çalıştırabilen var mı ? Gta 3 çalışmıyor ondan umudumu kestim bare Max Payne çalışsın . Kernelle alakası var mı bu oyunların ben nightly 185 kullanıyorum . Milestone farkı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Arkadaşlar Max Payne'i çalıştırabilen var mı ? Gta 3 çalışmıyor ondan umudumu kestim bare Max Payne çalışsın . Kernelle alakası var mı bu oyunların ben nightly 185 kullanıyorum . Milestone farkı nedir ?

Max payne bende çalıştıramadım bir kez daha deniycem bakalım.Ama NOVA 3 sorunsuz çalıştı.Belki TEGRA için olabilir bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Arkadaşlar Max Payne'i çalıştırabilen var mı ? Gta 3 çalışmıyor ondan umudumu kestim bare Max Payne çalışsın . Kernelle alakası var mı bu oyunların ben nightly 185 kullanıyorum . Milestone farkı nedir ?

Max payne bende çalıştıramadım bir kez daha deniycem bakalım.Ama NOVA 3 sorunsuz çalıştı.Belki TEGRA için olabilir bilmiyorum.

Yüklü olmasına rağmen açıyorum siyah ekran geliyor geri ana menüye dönüyor ! Lg Optimus'ta felan çalıştı Galaxy S 2 de çalıştı bizim cihazda farklı bişey var sanırım biz çözemedik . Bu arada Build 39 + Milestone 4 kurulu cihazda farklı bişey kurmadan denedim yine olmadı . Sıfırdan yaptım denedim yine olmadı . Gta 3 te aynı şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Ne kadar cabuk degeri dustu telefonun daga 5 ay once 1650 ye aldim ... bidaha almam daha samsung iphoneyi 1400 e aliyodum 1100 e aatiyordum ne guzel :) elimdekini iphone 5 cikana kadar kullanicam artik o zamanada 400 e satariz heralde :(

Evet Iphone değerinden fazlaya satılıyor hep

Sıfır IP4 almıştım geçen sene 1600'e 1 ay sonra kıtlık olmuş 1750'e yarım günde satmıştım. Sonra 2.el aldım 7-8 ay sonra 900 Liraya, Daha yeni sıfır Nexus ile takas ettim :D

Şimdi Nexus'u satmaya kalksam 2.el IP4 kadar etmez

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.