Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andersin

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

1000TL ye sıfır yurtdışı kayıtlı Nexus ayırttım yarın alıcam cihazı inşallah.

şimdiden hayırlı olsun. iyi günlerde kullanman diklerimle.

Saol hocam, android den anlayan biriyim daha önce farklı cihazlar da kullandım.Nexus için olmazsa olmaz dediğiniz application lar var mıdır onu bilmek isterim?
  • arkadaşlar build 39 hangi sürümü indirmem lazım franco kernel kuracağım üzerine.

arkadaşlar birde nova 3 franco kernel de sorun yaptı :S açan oyun açmadı. Ama kernelle açılan oyunlar daha hızlı açılıyor buda ayrı.

• quote:

arkadaşlar build 39 hangi sürümü indirmem lazımhttp://aokp.co/index.php/releases/_/build-39-r25 franco kernel kuracağım üzerine.

arkadaşlar birde nova 3 franco kernel de sorun yaptı :S açan oyun açmadı. Ama kernelle açılan oyunlar daha hızlı açılıyor buda ayrı.

Maguro yazanı indireceksiniz hocam. Yanında Galaxy Nexus GSM yazıyor dikkat ederseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

arkadaşlar build 39 hangi sürümü indirmem lazımhttp://aokp.co/index.php/releases/_/build-39-r25 franco kernel kuracağım üzerine.

Maguro yazanı indireceksiniz hocam. Yanında Galaxy Nexus GSM yazıyor dikkat ederseniz.

çok teşekkür ederim hocam adil kullanım noktası yüzünden 1 mbit hızım ondan danışmadan çekmek istemedim.

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim hocam adil kullanım noktası yüzünden 1 mbit hızım ondan danışmadan çekmek istemedim.

Aynen ya. Benimki de 1 mbit'e düştü. Zulüm ya zulüm resmen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ya. Benimki de 1 mbit'e düştü. Zulüm ya zulüm resmen.

herkes bundan şikayetçi hocam. bakalım bi ayar çekeceklermiş mesela 1 mbit yerine 3-4 mbit e düşürecekler hızıonun için çalışıyorlarmış. ne kadar doğru bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

arkadaşlar bir sorum olacak. Ben de S3 ve htc one x var. Ancak one x i eşim kullanıyor. Şarjı çabuk bitiyor diye telefonunu değiştircem.. Nexus alsam şarjı One X i geçer mi? Ben S3 ten son derece memnunum bu arada.. Ama One X ile gün sonunu göremiyoruz... Teşekkürler ..

nexus şarz konusunda daha iyi sabah 8 den gece 3 e kadar kullanıyorum batarya zayıf uyarısı ancak gece 4 gibi cıkıyor karşıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepivedik06

quote:

arkadaşlar bir sorum olacak. Ben de S3 ve htc one x var. Ancak one x i eşim kullanıyor. Şarjı çabuk bitiyor diye telefonunu değiştircem.. Nexus alsam şarjı One X i geçer mi? Ben S3 ten son derece memnunum bu arada.. Ama One X ile gün sonunu göremiyoruz... Teşekkürler ..

nexus şarz konusunda daha iyi sabah 8 den gece 3 e kadar kullanıyorum batarya zayıf uyarısı ancak gece 4 gibi cıkıyor karşıma

peki batarya belli bir süre sonra açılıyormu yani saatleri uzuyormu ? mesela ben alalı 3-5 gün olmadı ama ben şarj ekran açıkken en fazla 5-6 saat gidiyor.
  • valla One X e telefon olarak diyecek lafım yok.. Mükemmel bir cihaz. Görüntü , sağlamlık, kullanılabilirlik 10 numara. Gel gör ki şu an kullandığım S3 le de etle tırnak gibi oldum. internet deneyimi büyük zevk, bataryasının da güçlü olduğunu her an bilmek insana inanın büyük güven veriyor.. Yani insan demeden edemiyor One X inde bataryası S3 gibi gitse ve biraz daha flashlı siterlerde iyi performans sergilese inanın HTC yi kullanıcam .. Ama şu an için S3 ten ayrılamıyorum.. Neyse konu böyle uzar gider.. Artık batarya konusunda üreticeler günden güne gelişim göstermekte.. İnşallah daha iyi sonuçları yeni çıkan modellerde yakalayacağımızı düşünüyorum.. Bu arada Nexus arayışım devam etmekte.. Onu da almak farz oldu. Güzel alet... Amma ayran gönüllüyüm ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandrake -- 16 Haziran 2012; 20:45:11 >

• quote:

quote:

quote:

peki batarya belli bir süre sonra açılıyormu yani saatleri uzuyormu ? mesela ben alalı 3-5 gün olmadı ama ben şarj ekran açıkken en fazla 5-6 saat gidiyor.

aldıgımda dırek 4.0.4 e guncelledim benım telefon gorusmelerım youn olur gun ıcınde en az 1 saat nete girerim maillere bakarım arada uygulamaları karıstırırım . belirgin bir açılma gozlemlemedım aldıgında dırek versıyon guncelledim ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum cihazı .

• XDA Developers
    [ROM][IMM76D] FoxHound 0.6 Black Ed.|4.0.4|Apr 24|Toggle|Performance+More
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427441

Foxhound 0.6 Siyah Ed rom hiç deneyen oldumu ?

• Arkadaşlar nexus ta sms gönderirken 160 karakter üzerine çıktığında mms olarak göndermeye çalışıyor daha önceki telefonumda 2 sms olarak gönderebiliyordum bunun bir çözümü varmı bilgisi olan yardım ederse sevinirm...
  • arkadaşlar oyunlarda sorun yaşıyorum yardımcı olurmusnuz? shadowgun ve gta 3 yükledim ama ikisindede takılmalar, ekranda karelenme gibi sorunlar var. AKOP build 38 franco karnel kullanmaktayım

var mıdır önerebileceğiniz rom olsun karnel olsun?

Edit: Hallettim arkadaşlar franco M4 kurdum düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 17 Haziran 2012; 20:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Ne kadar cabuk degeri dustu telefonun daga 5 ay once 1650 ye aldim ... bidaha almam daha samsung iphoneyi 1400 e aliyodum 1100 e aatiyordum ne guzel :) elimdekini iphone 5 cikana kadar kullanicam artik o zamanada 400 e satariz heralde :(

bizde iphone aldık bir dostuma aralık ayında. 2500 e aldık, şimdi 1500e almayanı dövüyorlar...
    geçen ağustosta s2 aldık 2 tane tanesini 1500 den... şimdi 1300 tl... hesap makinesi vereyim mi? hangisi çok değer kaybetmiş... az önce hanıma almak için yeniden baktım hala 1569 tl fiyatı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 17 Haziran 2012; 21:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Ne kadar cabuk degeri dustu telefonun daga 5 ay once 1650 ye aldim ... bidaha almam daha samsung iphoneyi 1400 e aliyodum 1100 e aatiyordum ne guzel :) elimdekini iphone 5 cikana kadar kullanicam artik o zamanada 400 e satariz heralde :(

bizde iphone aldık bir dostuma aralık ayında. 2500 e aldık, şimdi 1500e almayanı dövüyorlar...
    geçen ağustosta s2 aldık 2 tane tanesini 1500 den... şimdi 1300 tl... hesap makinesi vereyim mi? hangisi çok değer kaybetmiş... az önce hanıma almak için yeniden baktım hala 1569 tl fiyatı var...

Hocam Iphone nerden aldınız aralık ayında 2500 TL'ye yahu , Ben eşime aldım Aralık 14'de 1980'ne Genpa garantili Beyaz 4S En düşün Genpa garantili 1900 Civarı yine

• quote:

quote:

quote:

quote:

aldıgımda dırek 4.0.4 e guncelledim benım telefon gorusmelerım youn olur gun ıcınde en az 1 saat nete girerim maillere bakarım arada uygulamaları karıstırırım . belirgin bir açılma gozlemlemedım aldıgında dırek versıyon guncelledim ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum cihazı .

Ben aldığımda 4.0.4 'dü sürüm, 2g'de hatrı sayılır bir görüşme, orta şekerli internet ile 48 saati buluyorum şarjda kapamadan .

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Hocam Iphone nerden aldınız aralık ayında 2500 TL'ye yahu , Ben eşime aldım Aralık 14'de 1980'ne Genpa garantili Beyaz 4S En düşün Genpa garantili 1900 Civarı yine

Hepsiburada nokta kom.
    Adamın parası var...

• quote:

Dedim neden baskalarindam bekliyorum kendim deniyeyim sunu soylemek isterim ki en hizli rom olarak dusunuyorum simdiye 3 farkli rom denedim oyunlarda da sorun yasamadim suanlik asphalt6ve max payne denedim ve sorunsuz hizli bir sekilde oynadim belki havadanmidir bilmem diger romlar kadar isinmadi bile :) kesinlikle deneyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Dedim neden baskalarindam bekliyorum kendim deniyeyim sunu soylemek isterim ki en hizli rom olarak dusunuyorum simdiye 3 farkli rom denedim oyunlarda da sorun yasamadim suanlik asphalt6ve max payne denedim ve sorunsuz hizli bir sekilde oynadim belki havadanmidir bilmem diger romlar kadar isinmadi bile :) kesinlikle deneyin derim

Hocam seni mutlu ettiyse ne guzel :) mukemmel bir cihaza sahibiz..ilk ciktigi zaman almakla hata ettim kendi adima su anda fiyati daha uygun ama kesinlikle hic bir cihazla kiyaslanacak kadar kotu bir telefon degil S3 dahil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunca zamandır kullanıyoruz ve kişisel tatmin veren bir telefon. Ona saysak yine kapatır arayı nexus. Zamanında 3210 için 699 MİLYON lira ödemiştim (2000). şimdi alsam daha hesaplı olur kesin :) ... elektronik işi bu malum... toprağa yatırım yaparsanız daha çok kazandırır. ama elektronik cihaz... maalesef üstad, maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.