Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben interneti kapatiyorum bir sure sonra devreye giriyor ? Nedendir acaba em son counter strike yukledim ama ondan once varmiydin farkinda degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda bi yavaşlama var ana menüye geçerken home tuşuna basınca biraz duraksıyor.
    bi düzeltme yolu varmı yada bir program ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirkin

Arkadaşlar telefonda bi yavaşlama var ana menüye geçerken home tuşuna basınca biraz duraksıyor.

wipe data/factory
    wipe cache /partition

recovery moddayken bunları denersen sorunun kalmayacaktır ama uygulamalarını yedekle. en basit yol olarak bunu kullanırım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: andersin

quote:

Orijinalden alıntı: Cirkin

Arkadaşlar telefonda bi yavaşlama var ana menüye geçerken home tuşuna basınca biraz duraksıyor.

wipe data/factory
    wipe cache /partition

recovery moddayken bunları denersen sorunun kalmayacaktır ama uygulamalarını yedekle. en basit yol olarak bunu kullanırım ben

verdiginiz cözüm yolunda kullanici bilgilerinin silinmesi ve telefonun formatlanacagini da belirtseniz iyi olur..
  • Selamlar,

Bende Nexus'umu alalı yaklaşık 1 hafta olcak. Çok ama çok memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım henüz inşallah da yaşamam. 88 sayfaya tamamen göz attım ama tek tek okumak çok zor o yüzden sorcağım sorunun cevabı varsa şimdiden özür dilerim.

Bu telefonla ilgili tek şikayetim (şu an için) arama tuşu ile rehbere girince orda SIK ARANANLAR listesi var. Bu listeyi nasıl kaldırabilir veya temizleyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • aldiginiz fiyatlari görünce kendimi cok sansli hissettim su an yaklasik 600 tl ye aldim telefonu ama kayit yaptirirken sanirim 100tl lik masrafi olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_1750

aldiginiz fiyatlari görünce kendimi cok sansli hissettim su an yaklasik 600 tl ye aldim telefonu ama kayit yaptirirken sanirim 100tl lik masrafi olcak.

600 tl çok güzel bir fiyat hocam sıfırmı aldınız? ben sıfır 875 tl ye aldım.
  • arkadaşlar merhaba;

arkadaşlar cihaza root yapmadan gelen çağrı sesini yükseltmemiz mümkün değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden track

arkadaşlar merhaba;

arkadaşlar cihaza root yapmadan gelen çağrı sesini yükseltmemiz mümkün değil mi?

volume+ root istemiyor yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

aldiginiz fiyatlari görünce kendimi cok sansli hissettim su an yaklasik 600 tl ye aldim telefonu ama kayit yaptirirken sanirim 100tl lik masrafi olcak.

875 e nerden aldınız?

• arkadaslar 3. sorusum koreden bu telefonu kaca alırım bileniniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe7182

875 e nerden aldınız?

alttaki linkten aldım yurt dışı cihaz. iki günde geldi. şu anda fiyatı 849 a çekmiş

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-Sifir-Kutulu__isp3694760
  • quote:

quote:

875 e nerden aldınız?

alttaki linkten aldım yurt dışı cihaz. iki günde geldi. şu anda fiyatı 849 a çekmiş

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-Sifir-Kutulu__isp3694760

Hocam ben doğu banktan 970 e alıyorum ama cihaz verip uzerine parayla,kayıtlı cihaz fakat. S2 de 950,benim için kamera ve ekran önemli siz hangisini tavsiye edersiniz,kullanıcı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

arkadaşlar merhaba;

adı üzerinde root ben kurduğumda root istedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmon boby

arkadaslar 3. sorusum koreden bu telefonu kaca alırım bileniniz var mı ?

Ayni soruyu neden 3.kez sorupta israrla cevap beklersiniz ki? Bilen olsa yazardi diye tahmin ediyorum.

Ayrica bu soruyu kore merkezli bi foruma ya da kore den getirteceginiz kisiye sorsaniz daha iyi olmaz mi?

Kisisel fikrim, koreden de olsa dünyanin baska bi kösesindende ismarlasaniz fiyatlar arasinda ucurum yok, artik fiyatlar uluslararasi ayni civarda.. ufak vir fiyat farki icin kendinizi daha fazla bekletmeyin derim..

Bu tür cevaplardan hoslanmiyorum ama 4.kez sormayin diye cevapladim.

Iyi forumlar, saygilar.

• quote:

quote:

evet 0 aldim son ürünmüs gercekten cok iyi denk geldi ben bile sasirdim :D genelde telefon konusunda sanssiz oluyordum hep bi arizasi cikiyor ilk gün degistiriyordum 3 telefonum böyle oldu bunda simdilik bi sikintim yok ins olmaz da :) biraz kullandiktan sonra da sende rom yüklemeyi düsünüyorum :D
  • quote:

Hocam ben doğu banktan 970 e alıyorum ama cihaz verip uzerine parayla,kayıtlı cihaz fakat. S2 de 950,benim için kamera ve ekran önemli siz hangisini tavsiye edersiniz,kullanıcı olarak

hocam valla bende ilk zamanlar s2 almayı düşünüyordum kamerasındaki pembelik sorunu yüzünden vazgeçtim. ekranı çok güzel şüpheniz olmasın. s2 ve nexus u yan yana kullandım s2 arkadaşımda var. S2 ile yapabildiğiniz her şeyi bununla da yapabilirsiniz. ikisinin kamera çekim kalitesi biri ile aynı sayılır.

quote:

evet 0 aldim son ürünmüs gercekten cok iyi denk geldi ben bile sasirdim :D genelde telefon konusunda sanssiz oluyordum hep bi arizasi cikiyor ilk gün degistiriyordum 3 telefonum böyle oldu bunda simdilik bi sikintim yok ins olmaz da :) biraz kullandiktan sonra da sende rom yüklemeyi düsünüyorum :D

evet çok iyi fiyata denk gelmiş güle güle kullanın inşallah kimsenin cihazında sorun çıkmaz. valla benm elime cumartesi günü geçti telefon 3 saat sonra rom attım

• quote:

Orijinalden alıntı: andersin

quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

arkadaşlar merhaba;

adı üzerinde root ben kurduğumda root istedi.

adı üzerinde derken neyi kastettiniz anlamadım doğrusu programın adı volume +. mesajı okuduktan sonra superuser i açıp baktım volume + ile ilgili hiçbirşey yok root erişimi istemememiş. sanırım sadece in-call settings de root soruyor ama orasıylada alakamız yok. programı kurduktan sonra sadece speaker settings e girip volume level i arttırmanız yeterli isterseniz headset settings dede aynı şekilde root istemeden ayar yapabilirsiniz.

• Orijinalden alıntı: ozcan_1750

evet çok iyi fiyata denk gelmiş güle güle kullanın inşallah kimsenin cihazında sorun çıkmaz. valla benm elime cumartesi günü geçti telefon 3 saat sonra rom attım

tesekkürler, evet insallah sorunsuz kullaniriz. daha önce 5800 kullaniyorum garantisi bitince dökülmeye basladi androide gecmenin zamani geldi dedim :D bu ilk samsung telefonum bunda nasil yapiliyor pek bilgim yok yavas yavas forumlara bakiyorum birde hosuma gitcek bir rom ariyorum :D

• quote:

tesekkürler, evet insallah sorunsuz kullaniriz. daha önce 5800 kullaniyorum garantisi bitince dökülmeye basladi androide gecmenin zamani geldi dedim :D bu ilk samsung telefonum bunda nasil yapiliyor pek bilgim yok yavas yavas forumlara bakiyorum birde hosuma gitcek bir rom ariyorum :D

bende 5800 dan galaxy nexus a geçtim, bunda daha basit 5800 a göre
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.