Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andersin

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427441

Foxhound 0.6 Siyah Ed rom hiç deneyen oldumu ?

Dedim neden baskalarindam bekliyorum kendim deniyeyim sunu soylemek isterim ki en hizli rom olarak dusunuyorum simdiye 3 farkli rom denedim oyunlarda da sorun yasamadim suanlik asphalt6ve max payne denedim ve sorunsuz hizli bir sekilde oynadim belki havadanmidir bilmem diger romlar kadar isinmadi bile :) kesinlikle deneyin derim

isabet olmuş... İtalyanca mı arayüz? Türkçe'yi ne kadar destekliyor? bilgi verirseniz çok makbule geçer...

• Telefonun içindekilerin hafıza kartı dahil yani toplam 16 gblık alanın formatlanması için telefonu stok roma döndürüp kilitleyip unlock yapsam acaba dediğim olur mu? Ya da formatlamanın başka bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Telefonun içindekilerin hafıza kartı dahil yani toplam 16 gblık alanın formatlanması için telefonu stok roma döndürüp kilitleyip unlock yapsam acaba dediğim olur mu? Ya da formatlamanın başka bir yolu var mı?

Aynen hocam stock roma dönersen tam anlamıyla sıfırlanıyor hafıza ve herşey . Başka yol bilmiyorum ama öğrensek iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

quote:

Dedim neden baskalarindam bekliyorum kendim deniyeyim sunu soylemek isterim ki en hizli rom olarak dusunuyorum simdiye 3 farkli rom denedim oyunlarda da sorun yasamadim suanlik asphalt6ve max payne denedim ve sorunsuz hizli bir sekilde oynadim belki havadanmidir bilmem diger romlar kadar isinmadi bile :) kesinlikle deneyin derim

isabet olmuş... İtalyanca mı arayüz? Türkçe'yi ne kadar destekliyor? bilgi verirseniz çok makbule geçer...

Rom turkce destegi var fakat bazi yerleri ingilizce. İtalyanca hicbirsey gormedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

quote:

Hocam seni mutlu ettiyse ne guzel :) mukemmel bir cihaza sahibiz..ilk ciktigi zaman almakla hata ettim kendi adima su anda fiyati daha uygun ama kesinlikle hic bir cihazla kiyaslanacak kadar kotu bir telefon degil S3 dahil :)

Bende hic dusunmeden alanlardanim. Yanliz benim sorum franco kernelle 3tane rom kullandim hicbiri max payne acmadi ? Yanliz 2 si kendim romla gelen kernelle sorunsuz actim aokp 39 build de sorunsuz ama dedim franco kernelle deniyim malesef calistirmadi. Peki aokp kendisi ile gelen kernelle sarj omru nasil buda benim sorum?

• Franco binary dosyalarini degistirip,hackli sekilde kullaniyo o yuzden oyunlarda sorun yapabiliyo.konusunda oyle seyler konusuyolardi.ne demek oldugunu bilmiyorum yoksa

Rom kurduktan sonra franco kerneli franco.updater dan auto flash diyerek kurarsaniz sorunun cozulmesi lazim

• selam arkadarşlar, düne kadar rootlu olan telefonumu bugün nihayet sayfa 1 de anlattığınız galaxy nexus toolkit yardımıyla bootloader kilidini kaldırdım, root ettim, yedek aldım. cwm kurdum. ardından cwm den franco kerneli kurdum. hemen ardı sıra restart etmedende aokp_maguro_build-39.zip dosyasını kurdum. dosyaları tantini hocanın imzasındaki linklerden aldım.

ilk açılıştan sonra quantrand ile test yaptığımdan 1850 lerdeydi skor :( stock romdan farkı yoktu. sonra fark ettimki kernel de roman yazıyor. ne alaka anlamadım.
    Yeni rom kurulumu kerneli değiştirir mi?

Tekrar cwmye gelip wipe user data / wipe dalvik cache yaptım. Telefonu tekrar açtım. Markete geliyorum herhangi bir uygulamayı yükle diyince "Uygulama bir hata nedeniyle indirilemedi (921)" diye bir hata alıyorum. Nerde yanlış yaptım anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhengiz

selam arkadarşlar, düne kadar rootlu olan telefonumu bugün nihayet sayfa 1 de anlattığınız galaxy nexus toolkit yardımıyla bootloader kilidini kaldırdım, root ettim, yedek aldım. cwm kurdum. ardından cwm den franco kerneli kurdum. hemen ardı sıra restart etmedende aokp_maguro_build-39.zip dosyasını kurdum. dosyaları tantini hocanın imzasındaki linklerden aldım.

ilk açılıştan sonra quantrand ile test yaptığımdan 1850 lerdeydi skor :( stock romdan farkı yoktu. sonra fark ettimki kernel de roman yazıyor. ne alaka anlamadım.
    Yeni rom kurulumu kerneli değiştirir mi?

Tekrar cwmye gelip wipe user data / wipe dalvik cache yaptım. Telefonu tekrar açtım. Markete geliyorum herhangi bir uygulamayı yükle diyince "Uygulama bir hata nedeniyle indirilemedi (921)" diye bir hata alıyorum. Nerde yanlış yaptım anlamadım?

Hocam tavsiyem,wipe.data yapin,once rom u kurun,sonra kernel i kurun.rom icinde kernel varsa degistirir mevcudu.

• quote:

Telefonun içindekilerin hafıza kartı dahil yani toplam 16 gblık alanın formatlanması için telefonu stok roma döndürüp kilitleyip unlock yapsam acaba dediğim olur mu? Ya da formatlamanın başka bir yolu var mı?

Bir ihtimal ama, usb bağlandığında ek harddisk gibi görünüyorya pcde onda sağa tıkayıp biçimlendir vs çıkıyorsa ordan sdkart dizini biçimlendirilebilir hocam mantıken, diğer full format için bi lock unlock işinizi görecektir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Bir ihtimal ama, usb bağlandığında ek harddisk gibi görünüyorya pcde onda sağa tıkayıp biçimlendir vs çıkıyorsa ordan sdkart dizini biçimlendirilebilir hocam mantıken, diğer full format için bi lock unlock işinizi görecektir hocam.

USB olarak görmüyor. MTP olarak görüyor. O dediğiniz de dolayısıyla olmuyor. Seçeneklerde onlar yok. Daha önce de bakmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Franco binary dosyalarini degistirip,hackli sekilde kullaniyo o yuzden oyunlarda sorun yapabiliyo.konusunda oyle seyler konusuyolardi.ne demek oldugunu bilmiyorum yoksa

Rom kurduktan sonra franco kerneli franco.updater dan auto flash diyerek kurarsaniz sorunun cozulmesi lazim

Auto flaslama nasil oluyor ?

• quote:

quote:

Franco binary dosyalarini degistirip,hackli sekilde kullaniyo o yuzden oyunlarda sorun yapabiliyo.konusunda oyle seyler konusuyolardi.ne demek oldugunu bilmiyorum yoksa

fronco'nun uygulaması var. Orada en son stabil sürümü indir ve flaşla derseniz hem indirir hem de telefonu otomatik kapatır flaşlar ve açar. Siz CWM'den yapmamış olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

fronco'nun uygulaması var. Orada en son stabil sürümü indir ve flaşla derseniz hem indirir hem de telefonu otomatik kapatır flaşlar ve açar. Siz CWM'den yapmamış olursunuz.

Hocam link verirsrniz sevinirim.
    http://www.apkmania.com/2012/04/francokernel-updater-v42-apk.html

Bu link dogrumu?
    Evet arkadaslar umarim forum kurallari disinds bir link vermedim. Bu apk ile sorunsuz franco oldu ve max payne sorunsuz. İlgilenen arkadaslara tesrkkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andersin -- 19 Haziran 2012; 2:10:04 >

• Arkadaşlar Samsung S2 yi mi önerirsiniz yoksa Nexus mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Arkadaşlar Samsung S2 yi mi önerirsiniz yoksa Nexus mu?

hangisi hosuna gidiyorsa onu al, pişman etmez ikiside

• quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Arkadaşlar Samsung S2 yi mi önerirsiniz yoksa Nexus mu?

ben ikisinide kullandım s2 az kullandım ama nexus her ihtiyacına ilaç olabilir tavsiyem nexus ama kamera lazım bana diyorsan s2 iyi.
  • Bir sorum olacak o kadar sayfayı okudum ama gözümden kaçtıysa özür diliyorum şimdiden.
    Bugün telefon ana menüdeyken veya ana ekrandayken bir ses çıkarmaya başladı. Ses sürekl geliyor. Daha önce olmamıştı.
    Sorun ne olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB983E238 -- 19 Haziran 2012; 12:00:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

USB olarak görmüyor. MTP olarak görüyor. O dediğiniz de dolayısıyla olmuyor. Seçeneklerde onlar yok. Daha önce de bakmıştım.

sabahda ben usbden dosya atacaktım baktım da seçeneklerde yokmuş.en temizi stok rom flaslamak gibi hocam o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsndnz

Bir sorum olacak o kadar sayfayı okudum ama gözümden kaçtıysa özür diliyorum şimdiden.
    Bugün telefon ana menüdeyken veya ana ekrandayken bir ses çıkarmaya başladı. Ses sürekl geliyor. Daha önce olmamıştı.
    Sorun ne olabilir.

arka planda program radyo müzik çalar gibi uygulamanız varsa ondan geliyor veya oyundan tam çıkmamışsan ondan da kaynaklanıyor olabilir sistem temizleyin.
  • Selamlar,

Bende Nexus'umu alalı yaklaşık 1 hafta olcak. Çok ama çok memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım henüz inşallah da yaşamam. 88 sayfaya tamamen göz attım ama tek tek okumak çok zor o yüzden sorcağım sorunun cevabı varsa şimdiden özür dilerim.

Bu telefonla ilgili tek şikayetim (şu an için) arama tuşu ile rehbere girince orda SIK ARANANLAR listesi var. Bu listeyi nasıl kaldırabilir veya temizleyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.