Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

Orijinalden alıntı: andersin

quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

Orijinalden alıntı: hidden track

arkadaşlar merhaba;

arkadaşlar cihaza root yapmadan gelen çağrı sesini yükseltmemiz mümkün değil mi?

volume+ root istemiyor yanlış hatırlamıyorsam.

adı üzerinde root ben kurduğumda root istedi.

adı üzerinde derken neyi kastettiniz anlamadım doğrusu programın adı volume +. mesajı okuduktan sonra superuser i açıp baktım volume + ile ilgili hiçbirşey yok root erişimi istemememiş. sanırım sadece in-call settings de root soruyor ama orasıylada alakamız yok. programı kurduktan sonra sadece speaker settings e girip volume level i arttırmanız yeterli isterseniz headset settings dede aynı şekilde root istemeden ayar yapabilirsiniz.

arkadaşım saolasın volume levelı 20 yaptım şimdi gümbür gümbür çalıyor:=)

• quote:

Orijinalden alıntı: tantini

quote:

Orijinalden alıntı: Cmon boby

arkadaslar 3. sorusum koreden bu telefonu kaca alırım bileniniz var mı ?

Ayni soruyu neden 3.kez sorupta israrla cevap beklersiniz ki? Bilen olsa yazardi diye tahmin ediyorum.

Ayrica bu soruyu kore merkezli bi foruma ya da kore den getirteceginiz kisiye sorsaniz daha iyi olmaz mi?

Kisisel fikrim, koreden de olsa dünyanin baska bi kösesindende ismarlasaniz fiyatlar arasinda ucurum yok, artik fiyatlar uluslararasi ayni civarda.. ufak vir fiyat farki icin kendinizi daha fazla bekletmeyin derim..

Bu tür cevaplardan hoslanmiyorum ama 4.kez sormayin diye cevapladim.

Iyi forumlar, saygilar.

ben yazdiğim mesajı iyi takip ettim herseferinde baska bi mesajın altında kalıp kaynadı sebebi bu alıcağım kişiden cevap daha 5 dkka önce geldi malesef artik üretilmioymus telefon bende tercihimi s3 e çevirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

Orijinalden alıntı: efe7182

Hocam ben doğu banktan 970 e alıyorum ama cihaz verip uzerine parayla,kayıtlı cihaz fakat. S2 de 950,benim için kamera ve ekran önemli siz hangisini tavsiye edersiniz,kullanıcı olarak

hocam valla bende ilk zamanlar s2 almayı düşünüyordum kamerasındaki pembelik sorunu yüzünden vazgeçtim. ekranı çok güzel şüpheniz olmasın. s2 ve nexus u yan yana kullandım s2 arkadaşımda var. S2 ile yapabildiğiniz her şeyi bununla da yapabilirsiniz. ikisinin kamera çekim kalitesi biri ile aynı sayılır.

quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_1750

evet 0 aldim son ürünmüs gercekten cok iyi denk geldi ben bile sasirdim :D genelde telefon konusunda sanssiz oluyordum hep bi arizasi cikiyor ilk gün degistiriyordum 3 telefonum böyle oldu bunda simdilik bi sikintim yok ins olmaz da :) biraz kullandiktan sonra da sende rom yüklemeyi düsünüyorum :D

evet çok iyi fiyata denk gelmiş güle güle kullanın inşallah kimsenin cihazında sorun çıkmaz. valla benm elime cumartesi günü geçti telefon 3 saat sonra rom attım

Tamam kardeş saol yorumun için. Bugün telefoncu tanıdıklarada sorucam,bir kaç sene kullanicagimdan kolay güncellenen bir telefon istiyorum,kismetse alicam bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tantini

quote:

arkadaslar 3. sorusum koreden bu telefonu kaca alırım bileniniz var mı ?

Ayni soruyu neden 3.kez sorupta israrla cevap beklersiniz ki? Bilen olsa yazardi diye tahmin ediyorum.

Ayrica bu soruyu kore merkezli bi foruma ya da kore den getirteceginiz kisiye sorsaniz daha iyi olmaz mi?

Kisisel fikrim, koreden de olsa dünyanin baska bi kösesindende ismarlasaniz fiyatlar arasinda ucurum yok, artik fiyatlar uluslararasi ayni civarda.. ufak vir fiyat farki icin kendinizi daha fazla bekletmeyin derim..

Bu tür cevaplardan hoslanmiyorum ama 4.kez sormayin diye cevapladim.

Iyi forumlar, saygilar.

ben yazdiğim mesajı iyi takip ettim herseferinde baska bi mesajın altında kalıp kaynadı sebebi bu alıcağım kişiden cevap daha 5 dkka önce geldi malesef artik üretilmioymus telefon bende tercihimi s3 e çevirdim.

rica ederim ama 20 biraz fazla değilmi? ben 10-13 arası kullanıyorum gayet iyi çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: efe7182

Tamam kardeş saol yorumun için. Bugün telefoncu tanıdıklarada sorucam,bir kaç sene kullanicagimdan kolay güncellenen bir telefon istiyorum,kismetse alicam bugün

Önemli değil hocam elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz :)

ek olarak bu volume+ programını ben kullanamıyorum. telefon rootlu zaten, in calla settings e giriyorum ı have root a tıklıyorum volume+ durdu yazıyor. sebebini bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 20 Haziran 2012; 13:35:26 >
  • arkadaşlar kolaygelsin öncelikle xda bakıyordum sprint ve verizon diye ikiye ayrılmış bunların tanımı ne acaba ? ne gibi farklılıklar var ?
  • quote:

arkadaşlar kolaygelsin öncelikle xda bakıyordum sprint ve verizon diye ikiye ayrılmış bunların tanımı ne acaba ? ne gibi farklılıklar var ?

Bizimki GSM. Amerikan operatörlerine göre ayrı başlık açmışlar. Bizim Avea, Vodafone, Turkcell gibi düşünün. Ayrı bir de GSM başlığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

arkadaşlar kolaygelsin öncelikle xda bakıyordum sprint ve verizon diye ikiye ayrılmış bunların tanımı ne acaba ? ne gibi farklılıklar var ?

Bizimki GSM. Amerikan operatörlerine göre ayrı başlık açmışlar. Bizim Avea, Vodafone, Turkcell gibi düşünün. Ayrı bir de GSM başlığı var.

pekala bizim için sprint rom mu geçerli ? yoksa verizon mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

GSM nexusun romları geçerli.
    XDA Developers
    Samsung Galaxy Nexus Forum on XDA Developers
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1339
    bu GSM başlığı yanında birşey yazmıyor sadece Galaxy Nexus Android Development yazıyor.

• galaxy nexus paralel ithalat satan yerler var mı internet dışında ?

bir de fiyatlar nedir ? 1200'e falan bulunabilirse muhteşem fiyat-performans oranı olur
  • quote:

ikiside bizim telefonlara olmaz. bu başlık altındakileri inceleyiniz

XDA Developers
    Samsung Galaxy Nexus Forum on XDA Developers
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1339

edit @legendaddy benden önce davranmış

volume+ ile ilgili sorumun cevabını bilen yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 20 Haziran 2012; 19:51:24 >

• Verizion ve sprint basligi altinda bizim telefonun far kli versiyonlari vardir. LTE Sürümüdür ve donanim olarak gsm versiyonundan farklilik gösterir, adi da TORO olarak gecer. Bizim gsm versiyonuna da MAGURO denir.

Iyi forumlar.

• bimeks kampanyasından şimdi haberim oldu :(( 2 gün ile kaçırmışım. acaba yeniden böyle bir şey yaparlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masal19

galaxy nexus paralel ithalat satan yerler var mı internet dışında ?

bir de fiyatlar nedir ? 1200'e falan bulunabilirse muhteşem fiyat-performans oranı olur

paralel ithalatta garanti oluyormu bilmiyorum ama çok arada kaldıktan sonra ben siyah s 2 yi buğün aldım 950 tl ye,Nexus un beyazı vardı ama haftaya siyahı gelecekmiş fiyatı 970 tl..imea kayıtlı( yani başka bir telefonun imeası ) aldığım dükan doğubankta GTS TİCARET numarası 0212 512 98 04

• herkese merhaba
    bende bu hafta sonu bimeks kampayasından 1170 liraya telpa garantili nexus aldım.88 sayfa gibi anormal bir uzunlukta olduğuu için okumam mümkün değil.bi kaç sorum olucaktı.
    1 pil ömrünü arttırmak için yapılabilicek program varmı ?
    2 ses performansı cidden çook kötüü kulaklıkla sağır olabilirz ama dışardan zil sesi alarm duymak mümkün değil.nasıl arttırabilirz ?
    3 ekolayzır ayarı yaparken ekranın 4 bi yanında kırmızı ışık çıkıo bide bi kaç yerde daha basınca böle bir ışık çıkıyor acaba bu nedir yazılımsal hatamıdır ?? yanıp sönüo seri bir şekilde
    4 martta yazılan bi kaç şeyi okuyabildim daha denemedim oldukça fazla görüntülü görüşme yapan biriym ''3g'' gerçeeekten hat üzernden görüntülü görüşme yokmu??? yoksa zaten içler acısı ama 5.0 la en azından düzeliceğini sanıyorum..
    şimdiden teşekkürler...

• Beyaz Nexus kullanan var mı? dezavantajı var mı siyaha göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITANSTYLE

herkese merhaba
    bende bu hafta sonu bimeks kampayasından 1170 liraya telpa garantili nexus aldım.88 sayfa gibi anormal bir uzunlukta olduğuu için okumam mümkün değil.bi kaç sorum olucaktı.
    1 pil ömrünü arttırmak için yapılabilicek program varmı ?
    2 ses performansı cidden çook kötüü kulaklıkla sağır olabilirz ama dışardan zil sesi alarm duymak mümkün değil.nasıl arttırabilirz ?
    3 ekolayzır ayarı yaparken ekranın 4 bi yanında kırmızı ışık çıkıo bide bi kaç yerde daha basınca böle bir ışık çıkıyor acaba bu nedir yazılımsal hatamıdır ?? yanıp sönüo seri bir şekilde
    4 martta yazılan bi kaç şeyi okuyabildim daha denemedim oldukça fazla görüntülü görüşme yapan biriym ''3g'' gerçeeekten hat üzernden görüntülü görüşme yokmu??? yoksa zaten içler acısı ama 5.0 la en azından düzeliceğini sanıyorum..
    şimdiden teşekkürler...

öncelikle hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin.
    bu konu çok şiştiği için başka konuya taşındık sorularının cevapları orada bulunuyor ve daha güncel bir konu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60744861/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat_ozturk -- 22 Haziran 2012; 0:26:19 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yander -- 22 Haziran 2012; 18:15:26 >
  • hepsiburdadan 2000ma lık pilini aldım. özel arka kapagı ile beraber geliyor. biraz fark etti ama oyun falan oynayınca o da eriyip gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahrimar

hepsiburdadan 2000ma lık pilini aldım. özel arka kapagı ile beraber geliyor. biraz fark etti ama oyun falan oynayınca o da eriyip gidiyor.

Cihaz kalınlığı çok farketti mi ?
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.