Hiç bir şekilde açılmıyor derken Bootloader'a da mı girmiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr
quote:
Orijinalden alıntı: anti236
nexus S telefonumu 4.0 güncellemeye çalşırken brick oldu. yani hiç bi şekilde açılmıyor :( ne yapbiliriimm
dostum nexus konusuna yazarsan yardımcı olurlar ama yinede sorayım cihazın semi brick mi full brick mi @ b1ck132 abicim hosgeldiniz
pek anlamıyorum semi full dan da hiç açılmıyor. bootloader falan da açılmıyor. hiç ışık bile yok
selam furkan burdayken yazayım telefonu normal şekilde bir türlü recorvey menüye alamıyorum sadece fastboot yani dos üzerinde alabiliyorum yardımlar için şimdiden teşekkürler
anti236 dostum senin cihaz tamamen ucmus bizlerin yapacagı bisi yok Orhan abicim rom manager i kur ac marketten programın ilk secenegi flash clockwork mod yazar tıkla gsm nexus de yuklesin ondan sonra gir birde abi
bitmeye yakın şu hatayı alıyorum an error occurred while attempting to run privileged commands
Hayirli olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: noyancelebi
Sitende hala yok bi sayfası ama
quote:
tesekkurler abicim :-))
quote:
Orijinalden alıntı: oguzmete
bitmeye yakın şu hatayı alıyorum an error occurred while attempting to run privileged commands
ben rom managerdan yuklemistim abi neden hata verdiki sende kablosuzdan baglanıyosun demi abi
evet kablosuzdan baglanıyorum rom manager olmadı ama su recovery normal kullanabiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Assassinate
quote:
Sitende hala yok bi sayfası ama
Calismalar 3 gun once basladi hocam merak etme bende merakla bekliyorum kullanicilari
Oguzmete, bootloader da fastboot oem unlock yaptin mi? Bunu yapmadan custom recovery kuramazsin. Bunu yapinca tum verilerin kaybolur aklinizda bulunsun.
b1ck132 hocam onları yapmıştım ilk önce olmadı ama simdi sorunsuz kullanabiliyorum
Tr de satışı başladı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
Tr de satışı başladı mı?
Hayır. Satış olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı.
arkadaşlar yukarıdaki sitede led ayarları var telefon caldıgında mavi mesaj geldiğinde kırmızı vs olan ayar yeri nerededir bilen varsa yardımlar için teşekkürler
şimdi birşey denedim nvidia oyunlarını hiç birşey yapmadan kurdum ve sorunsuz çalıstı bilginize
orhan abi o programla yapılıyor ve program ucretli abi ama sms de farklı parlamasını istiyosan go sms kurup sms geldiginde istedigin bir renkte parlamasını ayarlayabilirsin abi
arkadaşlar yukarıdaki sitede led ayarları var telefon caldıgında mavi mesaj geldiğinde kırmızı vs olan ayar yeri nerededir bilen varsa yardımlar için teşekkürler
Bu bahsettiginiz led olayı telefon üzerinden ayarlanabilen bir menü seçeneği değil. Markette Light Flow Led Control diye bir uygulama var o uygulamayı yükleyip bu ayarları yapabiliyorsunuz. Ama bazı kişilerde sorun çıkarmış. Yeni bir uygulama, çok stable değil herhalde.
kullanıcı arkadşlar tavsiye rttiğiniz program yada oyun varmı galaxy nexus için