Arkadaşlar bir kaç soru ve isteğim olucak nexus almayı düşünüyorum netten araştırdığım kadarıyla kamera ve ekran kalitesine diyecek yok bana göre genel cihazlardan üstün bu yönü zaten cihaz her türlü performans kalite hepsi var. Arkadaşlar rica etsem kendi deneyimlerinizden çekmiş olduğunuz resim varsa atarmısınız?
Sedat636S
kullanıcısına yanıt
ben samsung galaxy nexus kullanıyorum. 3-4 tane resim paylaşabilirim. şunu söyleyeyim resim kalitesi vasat idare eder yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 12 Haziran 2013; 12:05:46 >
Teşekkürler hocam yalnız bu fotoğraflar bana göre çok iyi çekilmiş yada bana öyle geldi.. bu fotoğraflar orjinal romlamı çekildi yoksa custom yani kostüm romla mı? orjinal ise 4.2.2 mi sisteminiz
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat636
Teşekkürler hocam yalnız bu fotoğraflar bana göre çok iyi çekilmiş yada bana öyle geldi.. bu fotoğraflar orjinal romlamı çekildi yoksa custom yani kostüm romla mı? orjinal ise 4.2.2 mi sisteminiz
orjinal hocam orjinal. ayrıca 4.2.2 sistemim son sürüm yani. fotoğraf ve video çekimi bence tatmin edici.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme