Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony ile Samsung arasındayım bi türlü karar veremedim. Bazılarıda Windows 8'i bekle diyor...
    Sony nedense daha sıcak geliyor Play Station hastası olduğum için...
    Nette izlediğim kadarıyla PS özelliği diğer tabletlerde de emulator olarak var.
    Bu cihazda da PS1,Nes,N64 vs. oyunlarını oynayabilir miyiz?
    Bir de bu cihazda Navigasyon ve uzaktan kumanda özelliği var mı acaba?

Teşekkürler...
  • Bu windows 8 bekleyenlere sorum var yazilim destegi varmi bir ios yada android kadar yoksa kaldir cope at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

Selam arkadaşlar,
    Sony ile Samsung arasındayım bi türlü karar veremedim. Bazılarıda Windows 8'i bekle diyor...
    Sony nedense daha sıcak geliyor Play Station hastası olduğum için...
    Nette izlediğim kadarıyla PS özelliği diğer tabletlerde de emulator olarak var.
    Bu cihazda da PS1,Nes,N64 vs. oyunlarını oynayabilir miyiz?
    Bir de bu cihazda Navigasyon ve uzaktan kumanda özelliği var mı acaba?

Teşekkürler...

hem sony ve samsung arasında kaldım diyorsun hem de samsungda gps ve kumanda özelliği var mı diye soruyorsun..demekki sen sadece marka ismi arasında kalmışsın çünki iki cihaz arasında kalmak için önce özelliklerini araştırıp karşılıklı tartman gerekir..şimdi belli oldu senin neden sony e kaydığın..ikincisi madem bizim görüşümüzü istiyorsun kendi nacizane fikrim win 8 tabletini bekle sen.hiiç uğraşma androidle felan boşver

• Arkadaşlar bu cihazın üzerinde gelen Galaxy Note GPS Divx vs. yazan ekran stickerını çıkardıktan sonra başka bir ekran stickerı takmak gerekiyor mu? Yoksa takmadan kullanabilir miyim? Siz de öyle mi kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichi -- 23 Ekim 2012; 23:30:28 >
  • Ben taktim ne olur ne olmaz diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebir bu cihaza göre olan sticker var mı yoksa başka bir sticker mı taktın acaba?
  • Ankarada oturuyorum balikcioglu ishani var orda taktirdim telefon malzemeleri var hep . Adam takti guzelce yani buna uygun bir model sanirim cunku kamera deligi ve sensor deligi tam oluyor tam boyut yani.

• Ben turkcell den aldim n8000 rom atarsam garantiden cikiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

Ankarada oturuyorum balikcioglu ishani var orda taktirdim telefon malzemeleri var hep . Adam takti guzelce yani buna uygun bir model sanirim cunku kamera deligi ve sensor deligi tam oluyor tam boyut yani.

Teşekkürler! Bir de ilk aldığında 10 saat civarı şarj ettin mi yoksa şarj dolunca hemen kullanmaya başladın mı?
  • Sarj dolunca kullanmaya basladim ama once icindeki sarji bitirdim 0 landi sonra taktim doldu cikardim yani bu cihazlar zaten on yil takili kalsin kapasitesinden fazla alamazki eskidendi o bataryalardan kalmadi artik benim icin hurafeden baska birsey degil o bilmemkac saat ilk sarj etme olayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erensuren

Ben turkcell den aldim n8000 rom atarsam garantiden cikiyormu

Sanirim cikiyor. Ama varsa elinizde. N8005 orjinal romunu bulundurun garantiye gidecegi zaman atar orjinalini yollarsiniz garntiye sorun olmaz.

• Windows' un mobil platformlarda ki rezilliğinden sonra 8 ile ne yapar bilinmez, iphone kullanıcısı olarak tabletde ios kullanmak istemediğim gibi, masaüstü ve laptopda win 7 ve türevlerini kullandığım için tablet' de windows bana pek çekici gelmiyor nedense, tabi bu şahsi fikrim, çoğunluk win 8' li tablet hayali kuruyor olabilir.
    Fakat Microsoft' un tablet pazarını domine etmek için elinden gelen herşeyi yapacağı da malum, izlemesi keyifi olacak...

Açıkçası ben cihazı çok sevdim, TCell' den almayı düşünüyorum Note 10.1' i, adam akıllı incelemesi var mı cihazın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Ekim 2012; 0:51:50 >

• Telefon özelliği de konuşuluyor ama bu büyüklükteki bir cihazı telefon olarak kullanmak isteyen var mı acaba? Cihazın sadece Wi-Fi' li olan versiyonu çıkacak mı, her ay 3g faturası ödemek istemiyorum...

50 sabit internet + 30 tl cep telefonu interneti + 30 tl tablet interneti bana gereksiz harcama olarak görünüyor.

@pala remzi hocam teşekkürler, o incelemeyi izledim ama daha detaylı doyurucu sayfalarca yazılıp çizilmiş birşey arıyorum, aslında burda o kadar çok kullanıcı var, herkes kendi görüşlerini yazsa (artısı ve eksi' si ile) harika bir inceleme olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Telefon özelliği de konuşuluyor ama bu büyüklükteki bir cihazı telefon olarak kullanmak isteyen var mı acaba? Cihazın sadece Wi-Fi' li olan versiyonu çıkacak mı, her ay 3g faturası ödemek istemiyorum...

50 sabit internet + 30 tl cep telefonu interneti + 30 tl tablet interneti bana gereksiz harcama olarak görünüyor.

@pala remzi hocam teşekkürler, o incelemeyi izledim ama daha detaylı doyurucu sayfalarca yazılıp çizilmiş birşey arıyorum, aslında burda o kadar çok kullanıcı var, herkes kendi görüşlerini yazsa (artısı ve eksi' si ile) harika bir inceleme olur.

sim kart takma sen de cihaza. mecburi değil kullannak için. telefondaki interneti hotspot ile kablosuz paylaşarak tablette kullanabilirsin.

teknosa exxtra larda samsung standlarında bi çok samsung galaxy serisi cihazları inceleyebilirsin.
    ben geçenlerde 1-.15 saat ayakta kurcalamıştım cihazı. çok güzel olmuş kalemi özellikle. ayakta kalmaktan yorulmasam daha da kurcalardım. internet, market, oyun, photoshop vs. deneyimi muazzam.
    sırf o kalem ve özel yazılımları için bile alınır.

• Bana da tekefon ozelligi gereksiz geliyor.3g simkart takmak zorunda degilsiniz wifi olarak kullanin direk olarak ben oyle yapiyorum simkart takili degil.DH forumda genelde ayrintili inceleme yapilirdi ama kimse bu ise soyunmadi bu ise :)

• N8005 Modelinde sim kart hiç bir işe yaramıyor mu? Misal görüşme, mesajlaşma vs. değilde 2g/3g internet bağlantısı kurulamıyor mu?
  • Evet photoshop var gercekten spen ile cok guzel kulllaniliyor ve hic bilmeyenler icinde. Mevcut tutorialler var uygulamali olarak yapabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

N8005 Modelinde sim kart hiç bir işe yaramıyor mu? Misal görüşme, mesajlaşma vs. değilde 2g/3g internet bağlantısı kurulamıyor mu?

Sadece internet 3g ve sms mesajlasma icin kullanilabiliyor birtek telefon yok. Oda rom atilarak eklenebiliyor yazilimsal yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

N8005 Modelinde sim kart hiç bir işe yaramıyor mu? Misal görüşme, mesajlaşma vs. değilde 2g/3g internet bağlantısı kurulamıyor mu?

Sadece internet 3g ve sms mesajlasma icin kullanilabiliyor birtek telefon yok. Oda rom atilarak eklenebiliyor yazilimsal yani.

Cevap için sağolun. Benim için 3g internet kurması kafi. Aslında @emre1393'nin dediği gibi telefondan hotspot yapılabilir. Ama telefonun sarjının pek dayanacağını sanmıyorum.

Bir aksilik olmazsa bugün tableti alıyorum. İçim şuan kıpır kıpır.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.