Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anlayana

arkadaşlar bana özellikle şu pdf üzerinde not alma, çizme, karalama vs olayları lazım. bunun için adobe indirdim ama bana çokta esnek gelmedi program misal altını çiz dediğimde tüm satırı çiziyor hep.

cihazın kendisinde bu işi yapn bir uygulama var mı? yoksa pdf üzerinde oynamalar için hangi güzel programları tavsiye edersiniz?

Ez .pdf reader çok iyi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende note 10.1(8005) ve tv olarak da samsung un smart tv si var.

şimdi tabletteki videoları ve resimleri rahatça tv de görebiliyorum fakat ben tablet ekranının komple tv de gözükmesini isiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor? teşekkürler
  • Cihazı yeni aldık ama Video izleyemiyorum Flash İstiyor tablette flash yok mu anlayamadım :S
  • Arkadaşlar merhaba , sizden bir ricam olacak . USB dönüştürücü aparatı olan bir arkadaş bluetooth destekli falan değil eski normal bir yazıcıyı bağlayıp birşey yazdırmayı deneyebilir mi ? Kesinlikle öğrenmem gerek böyle birşey var mı ? mesajımı alıntı yapıp cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

arkadaşlar bende note 10.1(8005) ve tv olarak da samsung un smart tv si var.

şimdi tabletteki videoları ve resimleri rahatça tv de görebiliyorum fakat ben tablet ekranının komple tv de gözükmesini isiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor? teşekkürler

Sanırım şöyle bir şey yapmak istiyorsunuz.

• @TEHET mesajınız için teşekkürler, evet böyle bir şey yapmak istiyordum.

bunu kablosuz, sadece programla yapabilirmiyim bi bilginiz var mı?
  • quote:

@TEHET mesajınız için teşekkürler, evet böyle bir şey yapmak istiyordum.

Maalesef hocam bilgim yok. Videoyu youtube'da dolanırken gördüm. Size fikir oluşturur diye ekliyim dedim.
  • Beyler su 360 derece donen kiliftan aldim bugun sirkeciden 50 liraya. Cok iyi degil ama en azindan is goruyor. Kilifsiz kalmasindan iyidir. Merak edenler icin sunu belirteyim kilif 2 asamali ancak daha dikduran ilk pozisyon fena degil ama ikinci kademedeyken ekrana dokununca kayiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

@TEHET mesajınız için teşekkürler, evet böyle bir şey yapmak istiyordum.

Maalesef hocam bilgim yok. Videoyu youtube'da dolanırken gördüm. Size fikir oluşturur diye ekliyim dedim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalican -- 23 Ekim 2012; 8:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Arkadaşlar merhaba , sizden bir ricam olacak . USB dönüştürücü aparatı olan bir arkadaş bluetooth destekli falan değil eski normal bir yazıcıyı bağlayıp birşey yazdırmayı deneyebilir mi ? Kesinlikle öğrenmem gerek böyle birşey var mı ? mesajımı alıntı yapıp cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bir yardım lütfen.

• usb baglantisi ile baglanicagin yazici pro lari mevcut cihaz destekliyor printhand bunlardan biri ben kullaniyorum basarili

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

Orijinalden alıntı: Rush

Arkadaşlar, N8005 cihazın GSM özelliğini açmanın yolunu buldum.

Aşağıdaki adreste ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?19232-Samsung-Galaxy-Note-10-1-N8005-modeli-GSM-aktivasyonu

1.) Cihazımızı ROOT ediyoruz.
    http://rootgalaxynote.com/galaxy-note-10-1-root/how-to-root-galaxy-note-10-1-easiest-methodcwmmethod-2/
    2.) Cihazımıza ClockWorkMod (CWM) yüklüyoruz.
    3.) NANDROID Backup alıyoruz ve bu backup muhakkak external sd kart icerisinde olmalı
    4.) Titanium Backup veya benzeri bir aplikasyon ile tüm uygulama yedeklerimizi alıyoruz
    5.) N8000 için olan 4.0.4 veya 4.1.1 Stock ICS ROM dosyasını (Ör. Sarper'in deodexed ROM'u olabilir) sd karta kopyaliyoruz
    6.) Cihazi CWM Recovery mod ile aciyoruz ve bu ROM'u flashliyoruz.
    7.) Flash islemi bittikten sonra önce Wipe Cache sonra da Wipe Dalvik Cache islemini yapiyoruz.
    8.) Cihazi REBOOT ediyoruz.

Stock N8000 ROM'u yüklü, GSM görüşmelerini de yapabileceğiniz N8005 modeliniz hayırlı olsun...

mantığım almıyor, nasıl oluyor böle şey? madem dönüştürülebiliyor neden farklı bir model olarak çıkartıyorlar?

Turkiye gibi ekonomisi liberal olamayan devletler telefon ozelligi icin ayri gumruk vergisi vs. Uyguladiklari icin bu tarz kisitlanmis ekstra gereksiz modeller cikartiyorlar. Gerekli kanallari ise kapatmiyorlar, musteri isterse kirsin ve kullansin diye. Temelde ayni cihaz. Yazilimla kapatilan sey de yazilimla aciliyor.

• Sandisk 64GB/32GB/16GB/8GB Class 10 MicroSD Hafıza kartları stoklarımızda mevcuttur.

İhtiyacı olanlar ilanımıza göz atabilirler;

http://forum.donanimhaber.com/m_64233640/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64233640
  • galaxy note 10.1 mi new ipad mi diye çok düşündüm, galaxy'de karar kıldım. ancak telefon görüşmesi yapabilmem için anladığım kadarıyla n8000 modelini almam gerekiyor buda teknosa saturn vs vs gibi kurumsal firmalarda yok galiba? bu modeli nereden alabilirim elden(internetten değil) ve garantili bir şekilde uygun fiyatlı bi şekilde ? yardımcı olursanız sevinirim :) birde ekran konusu var ipad'den kötü deniliyor bu çok fark ediliyor mu ? yoksa yeterince iyi seviyede mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet alti ustu bir gozle bakiyor mubarek herkesdede mikroskop gibi hassas goz var piksel sayiyor. Ekran gayet iyi yeterlidende ote bos yorumlar geziyor surekli.

• Arkadaslar kilif alirken dikkatli olun. Miknatisli kiliflar s pen i etkiliyor. Kalem miknatis bolgesine gelince sacmaliyor. Cok şık bir kilif almistim simdi yuzden degistirmek zorunda kaldim ve 360 derece dönen kiliftan aldim. Mecburiyetten aldim bu kilfi ve hic hosuma gitmedi. Stand olarak stabil degil. Tabletin uzerine oturdugubolge direk sert plastik, yuzeyde herhangi bir kaplama yok. Arkasindaki kocaman delik de cok kotu gozukuyor. Sanirim bu gidisle 120 lira bayilip orijinal kiliftan almak zorunda kalacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yankef

galaxy note 10.1 mi new ipad mi diye çok düşündüm, galaxy'de karar kıldım. ancak telefon görüşmesi yapabilmem için anladığım kadarıyla n8000 modelini almam gerekiyor buda teknosa saturn vs vs gibi kurumsal firmalarda yok galiba? bu modeli nereden alabilirim elden(internetten değil) ve garantili bir şekilde uygun fiyatlı bi şekilde ? yardımcı olursanız sevinirim :) birde ekran konusu var ipad'den kötü deniliyor bu çok fark ediliyor mu ? yoksa yeterince iyi seviyede mi?

Bu siteye bak teknosada v.s de satılan distribitör ürünlerine 8000 romu atılarak telefon görüşme deseği kazandırılıyor.

http://androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-10-1-n8005-3g/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feyzo60 -- 23 Ekim 2012; 16:49:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

Millet alti ustu bir gozle bakiyor mubarek herkesdede mikroskop gibi hassas goz var piksel sayiyor. Ekran gayet iyi yeterlidende ote bos yorumlar geziyor surekli.

+++1923

Ortalık Kartal Gözlü vatandaşla doldu taştı...

10' Ekranda fırtınalar kopuyor...Yok Full Hd değilmiş, 1080p oynatmıyormuş, pikselleri secip gözüne bile batıranlar var; acayip bir toplum olduk...

Unutmadan herkes kendi parasıyla alıyor bu cihazı başka marka ve çözüm öneren arkadaşlar kendi işlerine baksınlar...Kendi aldıklarıyla mutlu mesut yaşasınlar...

Bırakın artık içi boş marka fanatikliğini...Adamın ayağında ayakkabısı yok cebinde Elma taşıyor zavallılara üzülüyorum ülkemin insanları olduğu için...

• Merhaba arkadaşlar bende dün gece itibari ile Note 10.1 siyah sahibi oldum ve hemen N8000 rom'u atarak telefon özelliği ekledim sorunsuz bir şekilde tabletin performansı çok çok iyi kalem ve multitask olayı bitirmiş zaten almayı düşünen varsa gözünü kırpmadan alabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozcan44

Merhaba arkadaşlar bende dün gece itibari ile Note 10.1 siyah sahibi oldum ve hemen N8000 rom'u atarak telefon özelliği ekledim sorunsuz bir şekilde tabletin performansı çok çok iyi kalem ve multitask olayı bitirmiş zaten almayı düşünen varsa gözünü kırpmadan alabilir

Sana rom atma soruları yagar artik. Hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Pırasa -- 23 Ekim 2012; 20:15:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.