Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Birazdan 4.1.1 yukliyicem Indi romu

Sonucu ve gordugunuz farklari paylasirsaniz sevinirim.

• Arkadaşlar, N8005 cihazın GSM özelliğini açmanın yolunu buldum.

Aşağıdaki adreste ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?19232-Samsung-Galaxy-Note-10-1-N8005-modeli-GSM-aktivasyonu

1.) Cihazımızı ROOT ediyoruz.
    http://rootgalaxynote.com/galaxy-note-10-1-root/how-to-root-galaxy-note-10-1-easiest-methodcwmmethod-2/
    2.) Cihazımıza ClockWorkMod (CWM) yüklüyoruz.
    3.) NANDROID Backup alıyoruz ve bu backup muhakkak external sd kart icerisinde olmalı
    4.) Titanium Backup veya benzeri bir aplikasyon ile tüm uygulama yedeklerimizi alıyoruz
    5.) N8000 için olan 4.0.4 veya 4.1.1 Stock ICS ROM dosyasını (Ör. Sarper'in deodexed ROM'u olabilir) sd karta kopyaliyoruz
    6.) Cihazi CWM Recovery mod ile aciyoruz ve bu ROM'u flashliyoruz.
    7.) Flash islemi bittikten sonra önce Wipe Cache sonra da Wipe Dalvik Cache islemini yapiyoruz.
    8.) Cihazi REBOOT ediyoruz.

Stock N8000 ROM'u yüklü, GSM görüşmelerini de yapabileceğiniz N8005 modeliniz hayırlı olsun...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespuci -- 21 Ekim 2012; 2:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanSebzesever

Arkadaslar selamlar, dun bir arkadas mesaj atip flash versiyonumu sormus. Hesapta bi sorun var mesaji goremiyorum su an. Flash versiyonumu goremedim ama versiyonu 11 kusur.

Aletin cikis amaci kalem aslinda. Sonucta Note serisi. Ama almayi dusunen kimse kalemle ilgilenmiyor gibi :) SketchBook Pro isimli bir program var. AutoDesk firmasina ait (autocad ve 3d stmax yazilimlarinin ureticisi) inanilmaz bir cizim programi. S-pen ile tam uyumlu calisiyor. Photoshoptaki layer mantigi var ve inanilmaz firca ve kalem secenekleri var. Ekrani cok etkili kullanmislar. Firca kalinligi ve gorunurlugu ayarlamak cok pratik. Mutlaka deneyin derim.

Bu arada bu tabletle markete girince, piyasada yuzlerce oyunu olan gameloft'un neden 8 tane oyunu cikiyo? Cok sinir bozucu. Order&chaos online oynamak istiyorum ama yok. Bugun Bards Tale satin almaya karar verdim. Efsane oyun.

Kutudan cikan yedek kalem uclarinin hassaslik farki olabilir mi acaba? Cunku bu kadar yedek ucun manasi yok. Evde kullandigim grafik tableti alali 5 sene oldu hala ayni duruyo ucu. Biten bisey degil yani. Farklari var mi denemek lazim.

peki nerden indirdin flash player 11 i link atarmısın

• Flash Player apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feyzo60 -- 21 Ekim 2012; 5:43:50 >
  • N8005 i olan arkadaşlardan ricam mesajlaşırken alınan bir ekran görüntüsünü paylaşabilir mi acaba?
  • Mesaj ozelligini rahatlikla kullanabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aflika

Mesaj ozelligini rahatlikla kullanabiliyorsunuz

Bahsettiğiniz normal cep telefonundaki sms olayı değil mi? WhatsApp falan değil.
  • Arkadaşlar whatsapp yukleyemeyenler için şöyle bir yöntem daha var... Yalnız bunun için bir de androidli telefona ihtiyacınız var... Androidli telefonunuza whatsapp yukludur herhalde... Bir de UYGULAMA PAYLAŞ diye bir program var... Telefonunuzdaki tüm uygulamaları diğer android cihazlarınızla paylaşabiliyorsunuz... Uygulama paylaşı çalıştırıp whatsapp ı galaxy note unuzla paylaşıyorsunuz oluyor bitiyor... Ama telefondaki numaranızla kayıt yaptığınızda sıkıntı çıkıyor biliyorsunuz... Ben o yüzden sildim...Daha pratik çözümler var biliyorum uygulama paylaş güzel bir program bence... Onun için yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmekaya -- 21 Ekim 2012; 11:10:47 >
  • Arkadaşlar k3indi sorumun cevabını kendim vereyim bugün yoğun denemelerin sonucu e posta nin neden ayrıntıları göster demeden açmadığını buldum.
    Iki tane e posta vardı biri hotmail biri okulumun hotmail hesap otomatik kurulduğu için bir sorun varmış onu sildim ve manuel kurdum ayarları resimleri göster ve ekleri wifi açıkken indir falan diye de ayarladım sonuç olumlu ayrıntıları göster butonu mazide kaldı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Rush

Arkadaşlar, N8005 cihazın GSM özelliğini açmanın yolunu buldum.

http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?19232-Samsung-Galaxy-Note-10-1-N8005-modeli-GSM-aktivasyonu

http://rootgalaxynote.com/galaxy-note-10-1-root/how-to-root-galaxy-note-10-1-easiest-methodcwmmethod-2/
    3.) NANDROID Backup alıyoruz ve bu backup muhakkak external sd kart icerisinde olmalı
    4.) Titanium Backup veya benzeri bir aplikasyon ile tüm uygulama yedeklerimizi alıyoruz
    5.) N8000 için olan 4.0.4 veya 4.1.1 Stock ICS ROM dosyasını (Ör. Sarper'in deodexed ROM'u olabilir) sd karta kopyaliyoruz
    7.) Flash islemi bittikten sonra önce Wipe Cache sonra da Wipe Dalvik Cache islemini yapiyoruz.

Stock N8000 ROM'u yüklü, GSM görüşmelerini de yapabileceğiniz N8005 modeliniz hayırlı olsun...

mantığım almıyor, nasıl oluyor böle şey? madem dönüştürülebiliyor neden farklı bir model olarak çıkartıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

Orijinalden alıntı: Rush

Arkadaşlar, N8005 cihazın GSM özelliğini açmanın yolunu buldum.

mantığım almıyor, nasıl oluyor böle şey? madem dönüştürülebiliyor neden farklı bir model olarak çıkartıyorlar?

Sony, Apple, Samsung bu tür şeyleri yıllardır temel ve normal son kullanıcılar için kısıtlayıp başka modellere yönlendirip ticari manada strateji uyguluyorlar. Lakin konusunda uzman kişiler buna kızarak, açıkları bulup hacking teknikleri ile cihazın potansiyelini ortaya çıkartıyorlar. Sebebi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Birazdan 4.1.1 yukliyicem Indi romu

Sonucu ve gordugunuz farklari paylasirsaniz sevinirim.

stabil gelmedi,galeri sorun cikardi 'hep kapatma hatasi verdi' kaldirdim....

• Cihaza CyanogenMod Romunu kurabilen oldu mu?

• Arkadaşlar Turkcell Eş Kart bulabileceğimiz bir yer var mı? Nereye sorduysak biz de yok dediler. Alan, duyan, gören, bilen varsa cevap verebilir mi? İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler civarındayız
  • arkadaşlar ürünün bir yandan video izleyip bir yandan pdf üzerine not alma performansı nasıl sizce ? yabancı forumlardan izlediğim değerlendirme videolarında multitask kullanırken tablet çok yetersiz kalıyor gibiydi.

şimdi multitask ve s-pen olmazsa olmazım sizce bu ürünü mü almalıyım yoksa w rt'li ativ tab'ı mı beklemeliyim ?

ikinci sorum hiç bt s-pen kullananız var mı ?
  • Dostum, kendime tablet alacaktım. Note 10.1 çıkacak diye bekledim. Şimdi de ativ leri bekleyeceğim. En azından windows performansına bakarız. Beğenmezsek androidli olanı alırız. Fiyatıda düşmüş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser123 -- 21 Ekim 2012; 19:22:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ativ oeri de neyin nesi? beyler bekle beklee nereye kadar? bu işin sonu yok. Note un fiyatı düşer kanımca. 1300 e alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

ativ oeri de neyin nesi? beyler bekle beklee nereye kadar? bu işin sonu yok. Note un fiyatı düşer kanımca. 1300 e alınır.

ativ'leri demek istemiş sanırsam :) windows surface birkaç güne çıkacak muhakkak fiyatlarda bir değişiklik olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.