Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

Orijinalden alıntı: yararli

arkadaşlar moboplayer kullanıyormusunuz türkçe karakter altyazı secince altyazı kayboluyor diğer herhangibir kod secince altyazı gözüküyor sizdede aynı sorun oldu mu ?

mx player kullanıyorum türkçe karakter sorunu yok

peki küçük ekran yapabiliyor mu o da aynı samsung video oynatıcı gibi mobo playerda küçük oynatıcı yapabiliyor bunu biliyormuydunuz ?
  • biri bana youtube 1080 full hd bir videoyu tam olarak oynatırken aktarabilir mi
  • App2sd note 10.1 de kullanilamiyor su an diye duymustum ama sistemin gormemesiilginc varsa baska kartla deneyebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draw something adli oyunu spen ile oynamak gercekten cok zevkli tavsiye ederim. Ayrica tabletle gelen salak bir cizim oyunu var bisey anlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

biri bana youtube 1080 full hd bir videoyu tam olarak oynatırken aktarabilir mi

https://www.youtube.com/watch?v=aP_XtWwY484&feature=youtube_gdata_player

• Yuklediginiz video video playerda altyazi nasil aciliyor. Yuklu gelen playerdan bahsediyorum. Ayarlarda acilmadi. Kendi videosunda aciliyor ama yukledigim videoda yapamadim.

• bu üründen almak istiyorum ama ekran çözünürlüğü hep kafamda soru işareti
    belki galaxy note 10.1 2 fullhd olurda alırım
    zaten 2 aya kadar yeni bi samsung tablet gelicek diye haberler var inş fullhd olu bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid

quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

Arkadaslar turkiye garantili cihaz alipta kutu icinden s pen in yedek uc ignesi cikan oldumu bende çıkmadı?

Benden çıktı hocam

Ben de teknosa'dan aldım n8005, benden de çıktı...

• 8005 e 8000 romu yüklersek tel özelliği çalışıyor. ama garanti dışı kalıyor. [sm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

8005 e 8000 romu yüklersek tel özelliği çalışıyor. ama garanti dışı kalıyor. [sm

hocam, kaynak gösterir misiniz ?

yada bunun yapıldığı video vs. var mı ?

daha önce de bu şekilde bilgi okudum ancak hiçbirinde kaynak yada uygulama videosu yoktu. sadece şehir efsanesi gibi...

teşekkürler...
  • Merhaba , 1 hafta once n8005 aldim , google play store'dan whatsappi yuklemek istedigimde "cihaziniz bu surumle uyumlu degil" yaziyor ne yapmam lazim ? Whatsapp kullanamayacak miyim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Nockeee

quote:

tatmin edici gelmedi ama yine de saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: pnraydn

Merhaba , 1 hafta once n8005 aldim , google play store'dan whatsappi yuklemek istedigimde "cihaziniz bu surumle uyumlu degil" yaziyor ne yapmam lazim ? Whatsapp kullanamayacak miyim :/

ben yükleyebildim belki yanlış bir whatsapptasınızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramelov

Arkadaşlar iPad 3 kullanıyorum. Note 10.1 reklamındaki Shape Match özelliği çok ilgimi çekti. Sınıfta sunum yapmak için süper olur. İOS ta buna yakın bir program var mı acaba? Teşekkürler.

Shape match özelliği ne ki?
  • Arkadaslar selamlar, dun bir arkadas mesaj atip flash versiyonumu sormus. Hesapta bi sorun var mesaji goremiyorum su an. Flash versiyonumu goremedim ama versiyonu 11 kusur.

Aletin cikis amaci kalem aslinda. Sonucta Note serisi. Ama almayi dusunen kimse kalemle ilgilenmiyor gibi :) SketchBook Pro isimli bir program var. AutoDesk firmasina ait (autocad ve 3d stmax yazilimlarinin ureticisi) inanilmaz bir cizim programi. S-pen ile tam uyumlu calisiyor. Photoshoptaki layer mantigi var ve inanilmaz firca ve kalem secenekleri var. Ekrani cok etkili kullanmislar. Firca kalinligi ve gorunurlugu ayarlamak cok pratik. Mutlaka deneyin derim.

Bu arada bu tabletle markete girince, piyasada yuzlerce oyunu olan gameloft'un neden 8 tane oyunu cikiyo? Cok sinir bozucu. Order&chaos online oynamak istiyorum ama yok. Bugun Bards Tale satin almaya karar verdim. Efsane oyun.

Kutudan cikan yedek kalem uclarinin hassaslik farki olabilir mi acaba? Cunku bu kadar yedek ucun manasi yok. Evde kullandigim grafik tableti alali 5 sene oldu hala ayni duruyo ucu. Biten bisey degil yani. Farklari var mi denemek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmekaya

quote:

Orijinalden alıntı: ramelov

Arkadaşlar iPad 3 kullanıyorum. Note 10.1 reklamındaki Shape Match özelliği çok ilgimi çekti. Sınıfta sunum yapmak için süper olur. İOS ta buna yakın bir program var mı acaba? Teşekkürler.

Shape match özelliği ne ki?

Shape match, ornegin siz elinizle bir kare cizdiniz, cihaz bunun kare oldugunu anlayip kusursuz bir kare haline getiriyo. Network topolojisi cizdim bunu kullanip bi kere. Cok basariliydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nockeee

quote:

tatmin edici gelmedi ama yine de saol

Oynatip oynatmadigini gormek istemiyor muydun? Yoksa neyini gormek istiyorsun onu soyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: yararli

quote:

Orijinalden alıntı: pnraydn

Merhaba , 1 hafta once n8005 aldim , google play store'dan whatsappi yuklemek istedigimde "cihaziniz bu surumle uyumlu degil" yaziyor ne yapmam lazim ? Whatsapp kullanamayacak miyim :/

ben yükleyebildim belki yanlış bir whatsapptasınızdır

1-2 sayfa önce bu konu ile ilgili yorumlar var.
  • Tabletin sarj durumu nasıl? Yani gün boyunca yeterli geliyor mu? Örneğin 6 saat boyunca aktif kullanım için yeterli mi?
  • Biri bu tabletin sarjini bitirsin boyle bisey yok ya gercekten her turlu multimedya olayini gerceklestiriyorum ve 2.5 , 3gun gidiyorinanilmaz gercekten surekli internete bagliyim. Ortalama gunde 5 saat elimdedir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.