Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından getirtsek Imei kayıt muhabbetini mi çekeceğiz şimdi? Yurtdışından alan var mı ürünü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

şu an en ucuz nerede eskiden electro world sitede 1399 gösteriyordu 1499 a çekmişler her yer 1600 e satsa ordan almam ki teknosayla bile aynı fiyata satıyor yardım beyler

Teknolojix'in sitesinde havale ile 1.356 TL'ye satıyorlar. Firma güvenilir bir firma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyebilirsiniz.Siyah N8000
  • Yok bende ekleyemedim.Viber de aynı şekilde olmuyor.Eğer yapabiliyorsan bende faydalanmak isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

şu an en ucuz nerede eskiden electro world sitede 1399 gösteriyordu 1499 a çekmişler her yer 1600 e satsa ordan almam ki teknosayla bile aynı fiyata satıyor yardım beyler

Teknolojix'in sitesinde havale ile 1.356 TL'ye satıyorlar. Firma güvenilir bir firma.

hocam şirket adına ödenek olduğu için imzalı teklif almamız(fiyat babında) lazım ki siteden alınması çok zor mağazaları varmış fakat ankaraya açmamışlar sanırım
  • Watsapp i kurdum ve aktif sekilde kullaniyorum ustelik sim kartim takili degilken..sadece 5 dk beklemek gerekiyor telefon numaranizi girdikten sonra girdiginiz numaraya 3 haneli numara geliyor 5 dknin sonunda o kodu girip kullanabiliyorsunuz..rehber meselesini de sim kartinizi takip rehberi hafiza kartina yada tablete kopyalayarak halledebilirsiniz.8010 modelini kullananlarda telefonundan rehberi hafiza kartina yada telefona kopyalayip sonra o rehber dosyasini pcye oradan da tablete atarak rehberini ekleyebilir.ayni sekilde viber de calisiyor arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyko91 -- 19 Ekim 2012; 12:57:51 >
  • Tabletin ekranı ile ilgili olarak birkaç bilgi vereyim:

Camın Gorilla Glass olup olmadığı belli değil, ne Samsung ne de Gorilla Glass bu konu hakkında bilgi vermiyorlar. Yürütülen mantıklı tahminler şu şekilde:

- Ekranda Gorilla Glass camı var ama Samsung GG'nin reklamını yapmak istemediği için veya anlaşamadıkları için vurgulamıyor hiçbir şekilde.

- Ekranda GG yok, bunun yerine benzer özellikte sertleştirilmiş başka bir firmanın camı var.

Bu sertleştirilmiş cam işinde tek firma GG değil, birçok firma var ve GG'den daha iyileri bile varmış ama Note 10.1'de kullanılan cam daha mı iyi yoksa daha kötü mü bilinmiyor.

İster Gorilla Glass olsun ister Dinazor Glass olsun en baba sertleştirilmiş cam da çizilir arkadaşlar, bunun kaçarı yok. Youtube'da gördüğünüz çizme testlerinin önemsemeyin, kullanılan metal aletler, anahtarlar, vs. çizemez sertleştirilmiş camı ama ufacık bir toz barçası bir dolu kılcal çizk oluşmasına sebep olabilir.

Camı cam kadar veya daha sert bir madde çizer, taş, kum, toz halindeki taş parçaları, cam parçaları,vs.

Ucuzluk ekran koruyucular, yani GittiGidiyor ve sitelerde satılan tüm Note 10.1 koruyucuları en ucuz ürünler olduğundan kalemde performans düşüklüğüne sebep olurlar, kaçarı yok.

Hem ekran koruyucu olsun hem de performans düşmesin istiyorsanız yurtdışından kaliteli ürünler almanız lazım, ki fiyatları 15-40 dolar arasında değişebiliyor tek bir filmin. Ömürboyu garanti verenler var ve bu tip ürünleri kullananlardan çok iyi yorumlar geliyor genelde. Şimdilik çeşitli ortamlarda en çok methini duyduğum ClearPlex diye bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: ledzep

Tabletin ekranı ile ilgili olarak birkaç bilgi vereyim:

Camın Gorilla Glass olup olmadığı belli değil, ne Samsung ne de Gorilla Glass bu konu hakkında bilgi vermiyorlar. Yürütülen mantıklı tahminler şu şekilde:

- Ekranda Gorilla Glass camı var ama Samsung GG'nin reklamını yapmak istemediği için veya anlaşamadıkları için vurgulamıyor hiçbir şekilde.

- Ekranda GG yok, bunun yerine benzer özellikte sertleştirilmiş başka bir firmanın camı var.

Bu sertleştirilmiş cam işinde tek firma GG değil, birçok firma var ve GG'den daha iyileri bile varmış ama Note 10.1'de kullanılan cam daha mı iyi yoksa daha kötü mü bilinmiyor.

İster Gorilla Glass olsun ister Dinazor Glass olsun en baba sertleştirilmiş cam da çizilir arkadaşlar, bunun kaçarı yok. Youtube'da gördüğünüz çizme testlerinin önemsemeyin, kullanılan metal aletler, anahtarlar, vs. çizemez sertleştirilmiş camı ama ufacık bir toz barçası bir dolu kılcal çizk oluşmasına sebep olabilir.

Camı cam kadar veya daha sert bir madde çizer, taş, kum, toz halindeki taş parçaları, cam parçaları,vs.

Ucuzluk ekran koruyucular, yani GittiGidiyor ve sitelerde satılan tüm Note 10.1 koruyucuları en ucuz ürünler olduğundan kalemde performans düşüklüğüne sebep olurlar, kaçarı yok.

Hem ekran koruyucu olsun hem de performans düşmesin istiyorsanız yurtdışından kaliteli ürünler almanız lazım, ki fiyatları 15-40 dolar arasında değişebiliyor tek bir filmin. Ömürboyu garanti verenler var ve bu tip ürünleri kullananlardan çok iyi yorumlar geliyor genelde. Şimdilik çeşitli ortamlarda en çok methini duyduğum ClearPlex diye bir ürün.

En guzel bu sekilde anlatilabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bende bir tane galaxy note almayı düşünüyorum. Kullanım amacım okul için olacak. Kitapları taratıp pdf ye çevirip tablete atmayı düşünüyorum. Okulda notları falanda tablete almayı düşünüyorum. Acaba bu isteklerimi galaxy note karşılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Beyler bende bir tane galaxy note almayı düşünüyorum. Kullanım amacım okul için olacak. Kitapları taratıp pdf ye çevirip tablete atmayı düşünüyorum. Okulda notları falanda tablete almayı düşünüyorum. Acaba bu isteklerimi galaxy note karşılar mı?

fazlasıyla işini görecektir
  • Merhaba,

Televizyona HDMI aparatı ile görüntü aktarmayı nasıl yapacağız, ben bağladım ama görüntü alamadım.
  • Merhaba,

Televizyona hdmi aparatı ile görüntüyü nasıl aktarıyoruz, ben bağladım ama beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Beyler bende bir tane galaxy note almayı düşünüyorum. Kullanım amacım okul için olacak. Kitapları taratıp pdf ye çevirip tablete atmayı düşünüyorum. Okulda notları falanda tablete almayı düşünüyorum. Acaba bu isteklerimi galaxy note karşılar mı?

fazlasıyla işini görecektir

Hocam cevap için teşekkür ederim. Umarım işimi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

Watsapp i kurdum ve aktif sekilde kullaniyorum ustelik sim kartim takili degilken..sadece 5 dk beklemek gerekiyor telefon numaranizi girdikten sonra girdiginiz numaraya 3 haneli numara geliyor 5 dknin sonunda o kodu girip kullanabiliyorsunuz..rehber meselesini de sim kartinizi takip rehberi hafiza kartina yada tablete kopyalayarak halledebilirsiniz.8010 modelini kullananlarda telefonundan rehberi hafiza kartina yada telefona kopyalayip sonra o rehber dosyasini pcye oradan da tablete atarak rehberini ekleyebilir.ayni sekilde viber de calisiyor arkadaslar

Evet usta, anlattığın şekilde kuruluyor ancak bu sefer telefondaki whatsapp ile çakışıyor (bende galaxy s2 var, orda da kullanıyorum)

aynı telefon numarasına sadece tek bir application kurulabilir uyarısını veriyor, bir tanesini doğrularsan diğerini deaktive ediyor gibi.

o yüzden note'takini kaldırmak zorunda kaldım...

• Galaxy Note 10.1 N8000 modelini alan arkadaşlar, acaba nereden ne kadara aldıkları hakkında bilgi verebilirler mi ?

Bayrama kadar alıcam ama düzgün garantili, güvenilir bir yer tavsiye edebilirseniz sevinirim.

İstanbul bilişim stoklarında hala olmadığı için başka yer arayışındayım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.
  • N8000 ile N8005 arasında ne gibi bir fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rush

Galaxy Note 10.1 N8000 modelini alan arkadaşlar, acaba nereden ne kadara aldıkları hakkında bilgi verebilirler mi ?

Bayrama kadar alıcam ama düzgün garantili, güvenilir bir yer tavsiye edebilirseniz sevinirim.

İstanbul bilişim stoklarında hala olmadığı için başka yer arayışındayım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

doğu banka bak oradan aldım 1400 tlye paralel ithalat şuan 1500 lira civarında olması lazım ve siyah rengi var sadece..dün öyleydi bugün beyaz geldiyse bilemem
  • N8000 de telefon özelliği var arama ve sms gibi yani.N8005 de sadece sim kart ile internet kullanabiliyorsun..gerçi N8005 e N8000 romu atıp telefon görüşmesi yapılabiliyormuş yabanı forumda var anlatılıyor ama bizde deneyen daha olmadı sanırım
  • şu yazı yazarken yan tarafta yukarı aşşa indirmek için cubuk cıkmıyor onu nasıl ayarlıcaz yahu ?
  • merhabalar, yeni arkadaşlara ve soruları olan arkadaşlara cevap olsun diye bir kaç deneyim paylaşacağım tekrar;

1- cihazı teknosa'dan 1500 tl ye aldım.

2- kutuyu ben açtım ve içinden bir adet çok iyi diyebileceğim kulaklık ile kalemin iğneleri ve onu çıkarıcı aparat çıktı.

3-tabii ki sonu "5" ile biten model. orjinal türkiye samsung garantisi tercihim olduğundan ve telefonumda olduğundan bunu seçtim.

4-ilk teknosa şubesi elemanı beni kandırmaya çalıştı. ben beyaz istedim ama ısrarla siyah satmaya çalıştı. hatta teknosa ve türkiyede beyaz rengin satışının olmadığını dahi söyleyerek beni dolandırmaya da çalıştı. ben inanmayarak başka bir şubeye gittim ve beyazını aldım hatta o siyahı satmaya çalışan şubede 3 adet beyazın da stokta görüldüğünü belirteyim. tabii ki şikayet ettim merkeze. sonradan anladım ki bir kaç sitede siyahı daha ucuza satılıyor. bunun nedeni herhalde dünya da beyaza olan talebin fazla olması. beyaz isteyen olursa satıcı sizi ikna etmesin. gidin istediğiniz rengi başka bir yerden edinin.

5-spen çok hızlı yazımda çizgiler geriden geliyor. yavaş çalışmalarda bu sorun pek yok.

6-kasaya alışık değildim. asus transformer ile ipadlerim oldukça sağlam gözüküyorlardı ama sonradan farkına vardım ki bunun ağırlığı sanki daha iyi dağılmış, tek elde diğerlerinden daha iyi tutabiliyorum. ama yine de düşecek ve kırılacak korkusu vardı. fakat samsung kasaların böyle bir sorunu yokmuş yapılan testlerden başarıyla geçmiş. boyası ne olur plastik kasanın bilemem ama asusum daha çabuk çizilmişti.

7-ekran kalitesi çok iyi. renkler çok canlı. parlaklık iyi. bunları asus tf201 ve new ipadi olan biri olarak söylüyorum. ilk günler yanyana aynı işleri yaparak çok karşılaştırma yaptım. amacım asus tf201 i satmadan kıyas yapmaktı. new ipadin işlevi başka ama diğer android cihazı yani asusu göz kırpmadan satıyorum şu an. mukayese kabul etmez.

8- internet gerçekten hızlı. çekim gücü çok güzel. new ipadden farkı yok.

9- en kötü kısmı ekran çözünürlüğü. çok vasat. spen ve samsung arayüzü olmasa çekilecek çile değil.

10- hoparlörlerin öne yerleşmesi çok güzel bir şey. sesi de bence kaliteli. özellikle kayıtlı filmleri izlerken bunu gördüm.

11- class 10 team marka 77 tl ye micro sd 32 gb kart taktım ve canavar gibi çalışıyor. 40 gb toplamda dolu bir bellekle takılmadan iş yapıyor cihaz.

12- camında ne var bilemem ama new ipad dahil bugüne kadar kullandığım en fazla elimin kaydığı cam.

13- dokunmatiği çok hassas. çok iyi. new ipadin hızı yakalanmış olduğunu söyleyebilirim.

14- panaromik kamera çok güzel bir şey.

15- dlna özelliği çok güzel. tesadüf ya hp notebookumda da dlna var.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.