Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, beni de ekleyebilirsiniz. Bugün Teknosa'dan aldım bir tane siyahından...

Beyazı da vardı, siyah daha güzel göründü gözüme...
  • whatsapp yukleyen oldu mu?
    versiyon uyumsuzluğu gösteriyor
  • Arkadaşlar yarın inşanlah bir aksilik olmassa gidip alicam cihazi yalniz magazda Bir daha deniyecen flash player in calistigini gormem gerek flashplayeri indirebilecegim bir link atar misiniz (8+)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespuci -- 18 Ekim 2012; 22:33:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XDA Developers
    [GUIDE] [HOW-TO] Install Adobe Flash Player on Android 4.1 Jelly Bean/ Android 4.4
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=78360ccbefdf2a3d7ef7cf11f37ce799&t=1774336

Bu linkten flash player indirip kurabilirsin ayrica hepimizde flash yukludur sanirim sorun yok gayet guzel calisiyor

• S pen kullananlara ekran filmi tavsiye etmem takilma yapiyor onun disinda dokunmatikte problem yok ben kullaniyorum.

• Dock klavye olarak bu var ornek olsun diye verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

S pen kullananlara ekran filmi tavsiye etmem takilma yapiyor onun disinda dokunmatikte problem yok ben kullaniyorum.

zaten camı Goriila Glass değilmi?jelatine ne gerek var anlamadım..youtubedaki g.g. teslerini izlediğimde galaxy s2 telefonumdaki kenarlarından hafif kalkmış jelatini söküp atmıştım..
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=78360ccbefdf2a3d7ef7cf11f37ce799&t=1774336
    Bu linkten flash player indirip kurabilirsin ayrica hepimizde flash yukludur sanirim sorun yok gayet guzel calisiyor

Bu mümkün olduğu halde neden kurulu gelmiyor flash acaba? Kesin Adobe'un pisliği yüzünden. Google Play'den kaldırmışlar bile, son demleriydi zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ekim 2012; 23:28:59 >

• Ben bu gorilla glass zimbirtisinin daha bi faydasini gormedim cebimizde ciziliyo telefon s2 kullaniyorumyani gerek var bence en azindan kilcal cizikler olusuyoronlari onlemek icin faydali. Cizilmeyen cam diyebi sey yok yani.

• Evet adobe destegi kesti diyebiliyorum ama yukleyince calisiyor ilginc.

• bende katıldım aranıza arkadaşlar bişey sorucam whatssapp yükleniyor bilgisi olan varmı bu konuda

• Beyler biraz abes bir soru olacak ama, acaba Galaxy Note veya Tab serisi Usb veya başka bir yolla herhangi bir Windows (7) PC'ye bağlanabiliyor mu?

• yükleniyor yazmışım yuklenemiyor :((

• Watsapp denemedim hic ama calisiyordiyorlar hattiniz takilimi. Pc ye baglaniyor cihaz evet.

• şu an en ucuz nerede eskiden electro world sitede 1399 gösteriyordu 1499 a çekmişler her yer 1600 e satsa ordan almam ki teknosayla bile aynı fiyata satıyor yardım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekperisi

quote:

Orijinalden alıntı: yararli

ekran koruyucusu kullanıyormsunuz şeffaf olandan aldım ama sanki kalem performansını etkliyor

ben kullanmıyorum.kalem performansı gayet iyi.ama bende almayı düşünüyordum ekran koruyucu.etkiliyorsa almıyayım.sık sık s pen i kullanıyorum çünkü

ya ben aldım güzelce kapladım baloncuksuz falan süper oldu ama mesela normalde ekran da el ile yönetirken eliniz ne kadar güzel kayıyor kalemde bi o kadar güzel kayıyor cama yazarcasına.
    Ama işte şimdi kapladıktan sonra öyle değil tamam s peni daha korkusuz basıyorum ama yinede sanki biraz daha kuvvet göstermek gerekiyor bide el ile yönetirken el o kadar güzel kaymıyor ekranda.
    Uzun lafın kısası kararsız kaldım uğraştım baya takarken ama şimdi her an cıkarabilirim .

*****Ayrıca araştırmam üzerine bizim bu note 10.1 lerde gorilla glass bulunmamaktaymış!Açıkçası bu gorilla glasstan haberim yoktu ama olmasını isterdim söker atardım koruyucuyu.
    Yabancı forumlarda kimisi kaç aydır kullanıyorum 3 yaşındaki çocuğum boyama yapıyor ama yine de çizilme yok demiş.Ancak bir tanede haber gezmiş durmuş forumlarda ; sadece kalemle kullanıyor olmama rağmen çizikler oluştu güneş vurup stanby konumda olunca çizikleri görebiliyorum demiş biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yararli -- 19 Ekim 2012; 2:44:18 >

• quote:

saol kardeş bu gün 2 gibi gidip deniyecem inş. olursada alıcam

arkadaşlar birde bir soru daha aklıma takıldı google playden ücretli uygulama almak için kredi kartımı gerekli mesela bir hesap kartı alsak içine para yüklesek onunla alış veriş yapsak olmazmi

• Ekran cizilr arkadaslar cizilmiyor diye birsey yok her cihaz cizilir gorilla yok zaten bu cihazda. Flash player calisiyor emin ol kullaniyoruz

• Kredi karti gerekli sanirim cunku google walletda kayit yaparken Mastercard yada visa olarak girebiliyorsun.

• Kalemle isiniz coksa ekran filmi takmayin derim takilma yapiyor yazarken gercekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Pırasa -- 19 Ekim 2012; 9:56:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.