Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

Kasa kalitesi iyi degil. Ama ozellikleri iyi.

Bende bunu dusunuyordum yani ama heralde alirim elimdeki ipad 2 den daha iyi bir tablet ipad 3 olsa dusunebilirdim elimde ama yok o yuzden alici gozuyle bakiyorum ciddi ciddi electroworldde 1399 lira dediler bakalim yurt disi filanda dusiniyim.

Hemen almayacaksan Surface bekle. Yurtdisindan alacaksan eger padfone 2 cikiyor. Ben olsam bu 2 secenegi goz onunde bulundururum.

Yurtdisindan alma ihtimalim bayramda var yani yakin zaman aslinda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler sunun cevabını verin bir türlü bulamadım.

Snote' de yazı yazarken sayfayı doldu diyelim mesela imge yi en üste götüremiyorum. yanda sürükleme cubuğunuda cıkaramadım.
  • arkadaşlar mesaj yazarken yada snote da kalemle el yazımla yazıp sonra onu kendi algılayıp normal yazı haline getirme olayı varmı?çözemedim bir türlü

Tamam öğrendim DganC. arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyko91 -- 17 Ekim 2012; 22:18:04 >
  • beyler türkiye garantili modelinde n8005 olanda iğne ucu çıkıyomu yüzükle videolarda falan varda bende çıkmadı öyle bişey
  • çalmışlardır serviste yedek parça olarak satma amaçlı..Türk aklı anca kendi milletini soymaya yaradığından ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

beyler sunun cevabını verin bir türlü bulamadım.

Snote' de yazı yazarken sayfayı doldu diyelim mesela imge yi en üste götüremiyorum. yanda sürükleme cubuğunuda cıkaramadım.

Sol ustte bir tus var, oraya basarsan yazma ozelligini kapatiyor. Kapattiktan sonra da elinle yada kalemle cekerek yukari cikarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nockeee

quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

beyler sunun cevabını verin bir türlü bulamadım.

Sol ustte bir tus var, oraya basarsan yazma ozelligini kapatiyor. Kapattiktan sonra da elinle yada kalemle cekerek yukari cikarsin.

yukarı cıktıtan sonra düzeltmek istedğm yere basınca tekrar imgec aşşaya iniyor
  • teknosadan aldım kutuyu önümde açtılar yoktu. acaba bu türkiyedekilerdemi çıkmıyo tr den alan arkadaşlar yazabilirmi ona göre gidip istiycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

teknosadan aldım kutuyu önümde açtılar yoktu. acaba bu türkiyedekilerdemi çıkmıyo tr den alan arkadaşlar yazabilirmi ona göre gidip istiycem.

eğer teknosa da açarken kenarındaki bant yırtıksa teknosadan isteyebilirsin yada sorabilirsin ama adam gözünün önünde o bantı yırttıysa birşey yapamazsın anca telpa yada başarı ne garantisi altındaysa oradan isteyebilir veya sorabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

teknosadan aldım kutuyu önümde açtılar yoktu. acaba bu türkiyedekilerdemi çıkmıyo tr den alan arkadaşlar yazabilirmi ona göre gidip istiycem.

eğer teknosa da açarken kenarındaki bant yırtıksa teknosadan isteyebilirsin yada sorabilirsin ama adam gözünün önünde o bantı yırttıysa birşey yapamazsın anca telpa yada başarı ne garantisi altındaysa oradan isteyebilir veya sorabilirsin..

sizinki tr cihazmı n8005 ?
  • quote:

quote:

quote:

sizinki tr cihazmı n8005 ?

benim ki tr cihaz ama N8000 modeli telefonlu olan..paralel ithalat garantili yurt dışından getirip imei değiştirilmiş spot ürünlerden değil..

• n8005 lerdemi yok diye şüphelendim videolardakiler hep n8005 :/
  • Arkadaşlar elimden geldiği kadar başlık için bir imza yaptım kodunu burada paylaşayım isteyen alsın yada konuyu açan arkadaş ilk mesaja kodu koysun...beğenmediğiniz değiştirilmesini istediğiniz yerleri yazın ortak bir karar alınıp değiştirilsin..bu başlık kapanmasın;bütün sorunlar çözümler bilgi,program ve yazılım paylaşımları bu başlık altında olsun..

[center][image]https://store.donanimhaber.com/c7/00/75/c70075076a4276bb44b60b0f0eca3081.jpg[/image] 
    [b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66652366/mpage_1/key_/tm.htm#64019024]
    [size=1][color=#ee9a00]SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1[/color][/size]
    [size=1][color=#666666][color=#0000cc]|[/color]Exynos4412 Quad Core 1.4 GHZ İşlemci[color=#0000cc]|[/color]Mali 400 GPU[color=#0000cc]|[/color]2 GB DDRIII RAM[color=#0000cc]|[/color]
    [color=#0000cc]|[/color]10.1 inç WXGA 1280x800 TFT [color=#0000cc]|[/color]Android 4.0.4 ICS[color=#0000cc]|[/color]*GSM[color=#0000cc]|[/color]16GB Dahili Hafıza[color=#0000cc]|
    |[/color]A-GPS & S-GPS[color=#0000cc]|[/color]Micro SD Slot[color=#0000cc]|[/color]802.11 a/b/g/n WIFI[color=#0000cc]| [/color] S-Pen [color=#0000cc] |[/color]Dahili stereo Hoparlör[color=#0000cc]|[/color]5.0 Mp Kamera[color=##0000cc]|[/color][/color][/size][/link][/b]
    [/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyko91 -- 17 Ekim 2012; 23:52:50 >

• quote:

Arkadaşlar elimden geldiği kadar başlık için bir imza yaptım kodunu burada paylaşayım isteyen alsın yada konuyu açan arkadaş ilk mesaja kodu koysun...beğenmediğiniz değiştirilmesini istediğiniz yerleri yazın ortak bir karar alınıp değiştirilsin..bu başlık kapanmasın;bütün sorunlar çözümler bilgi,program ve yazılım paylaşımları bu başlık altında olsun..

[center][image]https://store.donanimhaber.com/c7/00/75/c70075076a4276bb44b60b0f0eca3081.jpg[/image] 
    [b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66652366/mpage_1/key_/tm.htm#64019024]
    [size=1][color=#ee9a00]SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1[/color][/size]
    [size=1][color=#666666][color=#0000cc]|[/color]Exynos4412 Quad Core 1.4 GHZ İşlemci[color=#0000cc]|[/color]Mali 400 GPU[color=#0000cc]|[/color]2 GB DDRIII RAM[color=#0000cc]|[/color]
    [color=#0000cc]|[/color]10.1 inç WXGA 1280x800 TFT [color=#0000cc]|[/color]Android 4.0.4 ICS[color=#0000cc]|[/color]*GSM[color=#0000cc]|[/color]16GB Dahili Hafıza[color=#0000cc]|
    |[/color]A-GPS & S-GPS[color=#0000cc]|[/color]Micro SD Slot[color=#0000cc]|[/color]802.11 a/b/g/n WIFI[color=#0000cc]| [/color] S-Pen [color=#0000cc] |[/color]Dahili stereo Hoparlör[color=#0000cc]|[/color]5.0 Mp Kamera[color=##0000cc]|[/color][/color][/size][/link][/b]
    [/center]

Ellerinize saglik en kısa zamanda bakicam. Destek olalkm arkadaslar baslik canli kalsin okuyup cikmayin bildiklerinizi yazin bilgilenelim. Zamanla artis olacaktir zaten cihaz daha yeni sayilir.

• Arkadaslar turkiye garantili cihaz alipta kutu icinden s pen in yedek uc ignesi cikan oldumu bende çıkmadı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Pırasa -- 18 Ekim 2012; 0:37:31 >
  • quote:

Arkadaslar turkiye garantili cihaz alipta kutu icinden s pen in yedek uc ignesi cikan oldumu bende çıkmadı?

Benden çıktı hocam
  • Arkadaşlar, bir önceki sayfada da yazdım ama gözden kaçtı.

N8000 modeli için soruyorum. Navigasyon olarak kullanabiliyor muyuz ?
  • merhaba arkadaslr

teknolojide fiyat ve arastirma ozurlu biri olarak bi kac sorum olacak

1. telefon ozelligini bu cihazda aktif edebiliyirmuyuz ve whatsapp gibi programlari kullabiliyormuyuz?

2. turkcell den temlikli paket almayi dusunuyorum sizcede uygunmudur sinirsiz internet ile ayda 117 tl evde interneti kapatmistim tekar actirmak yerine bu paket uygun gibi geldi bana sadece 2 sene kendimi baglamis oluyorum sizce mantiklimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rush

Arkadaşlar, bir önceki sayfada da yazdım ama gözden kaçtı.

Kullanabiliyorsun tabikide.kullanmasi kolay gelen bir navigasyon programi ile rahatlikla kullanirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rush

Arkadaşlar, bir önceki sayfada da yazdım ama gözden kaçtı.

Kullanabiliyorsun tabikide.kullanmasi kolay gelen bir navigasyon programi ile rahatlikla kullanirsiniz

Teşekkürler, tavsiye edebileceğin uygulama var mı acaba ?

Özellikle Avrupa haritası konusunda kapsamlı olursa daha iyi olur.

Hırvatistan - Zagreb de ihtiyacım olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.