Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada Telpa garantili havale ile 1.303.TL diyor. Nasıl bir site ki bu acaba?

http://www.gondolbasi.com/urun/samsung-galaxy-note--101-n8005-tablet.aspx?ref=akakce&v=1.51.8&ttype=Details#pt
  • Arkadaşlar micro SD konusunda kesin bilginiz yoksa gereksiz yere yanıltmayın insanları. Yok 16+16 kullanılırmış en fazla, yok en fazla 32 imiş... Hadi kutu üstünde ve bazı ülke resmi sitelerinde 32gb en fazla olarak görüldüğü için insanlar desteklemiyor diye düşünebilir de 16gb üstünü desteklemiyor veya 16+16 şeklinde en fazla destekliyor mantığı kurulması ise gerçekten acaip.

Samsung çalışanı, mağaza görevlisi böyle söyledileri geçiniz artık, tek tükleri hariç hepsi birbirinden bilgisiz ve insanları yalan yanlış yönlendiriyorlar.

İki dakika google aramasıyla dolu kullanıcı tecrübesine ulaşabilirsiniz.

Doğrulara gelirsek:

- 64gb'a kadar micro sd bellek takabilirsiniz Note 10.1'e.

- Yakın zamanda çıkan bir güncellemeden önce taktığınız 64'lük kartın düzgün tanınabilmesi için bilgisayarda veya başka bir android cihazda formatlanması gerekiyordu. Güncellemeden sonra bu sorunu düzelttiler. Bu güncelleme Türkiye için yani n8005 modeli için de çıkmış olmalı, eğer hata kaza çıkmadı ise yakın zamanda çıkar.

- 64 nand + 64 sd şeklinde bile kullananlar var ki 16+32 veya 32+32 gibi bir kombinasyon zaten sorun çıkarmaz.

- Note 10.1'in root haricinde NTFS desteği yok, bu nedenle micro sd veya usb belleklerinize 4gb'dan büyük dosyalar atabilmek için fat32 yerine exfat olarak formatlamanız lazım. 4gb'dan büyük dosyalarla işiniz yoksa fat32 de yeterli olur.

Son olarak Note 10.1 ve aksesuarlarını satan yerler ile ilgili ekleyeceklerim var:

- Şu an için en ucuz orjinal 64gb'lık micro sd kart webdenal'da ve fiyatı 130 TL, gereksiz yere 150-180 TL arasında değişen paralar ödemeyin. (ben aldım webdenal'dan ve ürün sorunsuz ulaştı)

- Bu forumda bolca kendi reklamını yapan SamsungAVM sitesini aksesuarları satmaya başladığı ilk günden beri takip ediyorum ve az daha alışveriş yapacaktım. Bu mağaza orjinal Samsung Galaxy Note 10.1 Book Cover/Kitap Kapağı kılıfı ilk olarak 93 TL'den satışa sundu sitesinde ardından birkaç gün için 98 TL'ye çıkardı fiyatı ve şaka gibi ama yine birkaç gün sonra 120 TL kusura çıkardı ve son olarak 119'a sabitlediler.

Ben bu kadar abuk subuk bir fiyat politikası güden bir firmaya denk gelmedim daha, madem ucuza satmaya niyetiniz yok dalga geçmeyin müşterilerle...

• quote:

Orijinalden alıntı: ledzep

Arkadaşlar micro SD konusunda kesin bilginiz yoksa gereksiz yere yanıltmayın insanları. Yok 16+16 kullanılırmış en fazla, yok en fazla 32 imiş... Hadi kutu üstünde ve bazı ülke resmi sitelerinde 32gb en fazla olarak görüldüğü için insanlar desteklemiyor diye düşünebilir de 16gb üstünü desteklemiyor veya 16+16 şeklinde en fazla destekliyor mantığı kurulması ise gerçekten acaip.

Samsung çalışanı, mağaza görevlisi böyle söyledileri geçiniz artık, tek tükleri hariç hepsi birbirinden bilgisiz ve insanları yalan yanlış yönlendiriyorlar.

İki dakika google aramasıyla dolu kullanıcı tecrübesine ulaşabilirsiniz.

Doğrulara gelirsek:

- 64gb'a kadar micro sd bellek takabilirsiniz Note 10.1'e.

- Yakın zamanda çıkan bir güncellemeden önce taktığınız 64'lük kartın düzgün tanınabilmesi için bilgisayarda veya başka bir android cihazda formatlanması gerekiyordu. Güncellemeden sonra bu sorunu düzelttiler. Bu güncelleme Türkiye için yani n8005 modeli için de çıkmış olmalı, eğer hata kaza çıkmadı ise yakın zamanda çıkar.

- 64 nand + 64 sd şeklinde bile kullananlar var ki 16+32 veya 32+32 gibi bir kombinasyon zaten sorun çıkarmaz.

- Note 10.1'in root haricinde NTFS desteği yok, bu nedenle micro sd veya usb belleklerinize 4gb'dan büyük dosyalar atabilmek için fat32 yerine exfat olarak formatlamanız lazım. 4gb'dan büyük dosyalarla işiniz yoksa fat32 de yeterli olur.

Son olarak Note 10.1 ve aksesuarlarını satan yerler ile ilgili ekleyeceklerim var:

- Şu an için en ucuz orjinal 64gb'lık micro sd kart webdenal'da ve fiyatı 130 TL, gereksiz yere 150-180 TL arasında değişen paralar ödemeyin. (ben aldım webdenal'dan ve ürün sorunsuz ulaştı)

- Bu forumda bolca kendi reklamını yapan SamsungAVM sitesini aksesuarları satmaya başladığı ilk günden beri takip ediyorum ve az daha alışveriş yapacaktım. Bu mağaza orjinal Samsung Galaxy Note 10.1 Book Cover/Kitap Kapağı kılıfı ilk olarak 93 TL'den satışa sundu sitesinde ardından birkaç gün için 98 TL'ye çıkardı fiyatı ve şaka gibi ama yine birkaç gün sonra 120 TL kusura çıkardı ve son olarak 119'a sabitlediler.

Ben bu kadar abuk subuk bir fiyat politikası güden bir firmaya denk gelmedim daha, madem ucuza satmaya niyetiniz yok dalga geçmeyin müşterilerle...
    quote:

Distribütörlerde bu ürün tükendiği için Webdenal dan tekrar alınması yakın zaman için mümkün değil.

• Cihazı kullanan arkadaşlar, yazı yazarken veya çizim yaparken çizgi kalemle birlikte geliyor mu yoksa az da olsa bir gecikme, geriden gelme oluyor mu? Note1'de biraz geriden geliyordu ve bu rahatsız ediciydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

Cihazı kullanan arkadaşlar, yazı yazarken veya çizim yaparken çizgi kalemle birlikte geliyor mu yoksa az da olsa bir gecikme, geriden gelme oluyor mu? Note1'de biraz geriden geliyordu ve bu rahatsız ediciydi.

ben böyle birşey yaşamadım.gayet akıcı ve hızlı bence
  • arkadaşlar bende bugün paralel ithalat N8000 modelini aldım ve bugünden sonra fiyatları 100-150 tl civarında artacakmış gümrüktekiler cihazı tablet olarak biliyorlarmış fakat telefon özelliğinin olduğunu uyanmışlar ve + bir vergiye maruz bırakmışlar.çoğu paralel ithalatcının ürünleri gümrükten geri dönmüş ve piyasadakiler zamlanmış yeni gelenlerin pahalanacağını duyanlarda artış yapmışlar fiyatlarda..almak isteyenler acele etse iyi eder derim ben..
  • deleted by user

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahlegan -- 18 Ekim 2012; 0:47:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedambian

quote:

Cihazı kullanan arkadaşlar, yazı yazarken veya çizim yaparken çizgi kalemle birlikte geliyor mu yoksa az da olsa bir gecikme, geriden gelme oluyor mu? Note1'de biraz geriden geliyordu ve bu rahatsız ediciydi.

ben böyle birşey yaşamadım.gayet akıcı ve hızlı bence

Teşekkürler. Fiyatlar biraz düşerse alacağım ben de.

• arkadaşlar beni de aranıza ekleyin beyaz n8000 16gb aldım :) size bir kaç sorum olacak ...

1)Galaxy note 10.1 jelly bean yani 4.1.1 hala resmi olarak yok mu ?? sizde hangi sürüm yüklü ben de 4.0.4
    2)Kutunun içerisinden çıkan yüzüğümsü halka ve yanındaki küçük çubuğumsu şeyler neler acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yararli -- 17 Ekim 2012; 19:53:16 >
  • Arkadaslar elimde ipad 2 var bu tableti gorup begendim aslinda 2 gundur tekno marketlerde bakiniyorum filan ama tam kararsiz kaldim yani cok guzel diyorum ama sonra plastik olmasindan dolayi soguyorum yani ipadden sonra kotu geliyor. Siz ne diyorsunuz kullananlar olarak yani malzeme cok kotu mu ? Bana cok plastik geldi bilemiyorum ? Ama aleti de cok begendim.

• Kasa kalitesi iyi degil. Ama ozellikleri iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ayni anda tepki veren bir tablet yok. İlla ki gecikme var ama bir sure sonra cokta onemsemiyorsun. Ama ilk incelemede herseye pur dikkat kesildigin geriden geliyor bu diyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

Kasa kalitesi iyi degil. Ama ozellikleri iyi.

Bende bunu dusunuyordum yani ama heralde alirim elimdeki ipad 2 den daha iyi bir tablet ipad 3 olsa dusunebilirdim elimde ama yok o yuzden alici gozuyle bakiyorum ciddi ciddi electroworldde 1399 lira dediler bakalim yurt disi filanda dusiniyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yararli

arkadaşlar beni de aranıza ekleyin beyaz n8000 16gb aldım :) size bir kaç sorum olacak ...

1)Galaxy note 10.1 jelly bean yani 4.1.1 hala resmi olarak yok mu ?? sizde hangi sürüm yüklü ben de 4.0.4
    2)Kutunun içerisinden çıkan yüzüğümsü halka ve yanındaki küçük çubuğumsu şeyler neler acaba ?

yüzüğümsü şey kalemin ucundaki iğneyi çıkartmaya yarıyor diğerleri de iğne zaten ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

Kasa kalitesi iyi degil. Ama ozellikleri iyi.

Bende bunu dusunuyordum yani ama heralde alirim elimdeki ipad 2 den daha iyi bir tablet ipad 3 olsa dusunebilirdim elimde ama yok o yuzden alici gozuyle bakiyorum ciddi ciddi electroworldde 1399 lira dediler bakalim yurt disi filanda dusiniyim.

Hemen almayacaksan Surface bekle. Yurtdisindan alacaksan eger padfone 2 cikiyor. Ben olsam bu 2 secenegi goz onunde bulundururum.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

arkadaşlar beni de aranıza ekleyin beyaz n8000 16gb aldım :) size bir kaç sorum olacak ...

yüzüğümsü şey kalemin ucundaki iğneyi çıkartmaya yarıyor diğerleri de iğne zaten ;)

aaa peki amaç ne onu çıkarmanın ? ben kaleme birşey yapmadan kullanmaya başladım
  • quote:

quote:

quote:

aaa peki amaç ne onu çıkarmanın ? ben kaleme birşey yapmadan kullanmaya başladım

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyko91 -- 24 Ekim 2012; 13:38:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

heralde iğne bozuluyor felan..amacını ben de çözemedim daha ama bu tabletin şarzı bitmiyor gerçekten =) aldığımda %43 deydi yaklaşık 3 saattir elimde ekran ışığı da 3çeyrekte ve hala %21 şarz gösteriyor..yaptıklarım ise program yüklemek facebook da takılmak ve telefon özelliği ile mesaj atmak..umduğumdan güzel çıktı alet herkese tavsiye ederim ama ekran jelatini ve güzel bir kılıf şart

bayramda aşağıdaki ilandakileri alıcam şimdi verirsem bayramda gümrükte olur ve tatile denk geleceği için belki kaybolur felan

http://www.aliexpress.com/item/OTG-Cable-Screen-protector-Smart-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-10-1-with-retail-packing-High/634305089.html

güzel kılıfmış alacağınız peki sizdeki ürünün sürümü ne 4.0.? benim şarj konusu cidden iyi

• quote:

sizdeki ürünün sürümü ne 4.0.?

sürüm 4.0.4
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.