Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sim girişi mevcut, belki yanlış cihaza bakmışsızdır ya da gözünüzden kaçmıştır.
  • N8010 da olabilir sadece wi-fi modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nockeee

Cihaza deri kilif arayanlar stilgut'un deri kilifina bir bakin derim. Bugun aldim ve oldukca memnunum. Sik duruyor ve kaliteli. Spen icin de o bolgede bosluk var. Kilif kalin da durmuyor.

ben 55 litara geçici süre için bir kılıf almştm fakat değiştirmek istiyorum. Standınta tam durmuyor. Ben ilk günden aldığımdan kılıf hiçbiryerde yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

quote:

Orijinalden alıntı: Nockeee

Cihaza deri kilif arayanlar stilgut'un deri kilifina bir bakin derim. Bugun aldim ve oldukca memnunum. Sik duruyor ve kaliteli. Spen icin de o bolgede bosluk var. Kilif kalin da durmuyor.

ben 55 litara geçici süre için bir kılıf almştm fakat değiştirmek istiyorum. Standınta tam durmuyor. Ben ilk günden aldığımdan kılıf hiçbiryerde yoktu

www.amazon.de/gp/aw/d/B0088P5MRA/ref=mp_s_a_2?pi=SL75&qid=1350384991&sr=8-2

Ben amazondan aldim. Standinda durma sorunu da yok. Bulabilirsen incele derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube kisayol olarak neden calismiyor? Bilen var mi?

• Galaxy N8000-8005-8010 için Class 10 Hafıza Kartları Satıyoruz. İlgilenenler ilanımıza gözatabilirler.

64GB/32GB/16GB/8GB Class 10 kartlar stoklarımızdadır. Note tab 64GB lık kartı desteklemektedir.

http://forum.donanimhaber.com/m_64233640/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66513171
  • arkadaşlar google playden indirdiğim uygulamaları hafıza kartına kuramıyorum.direkt cihazınhafızasına atıyor.nasıl hafıza kartına kurulacağını bilen var mı?
  • apps to sd uygulamasını kur

• Arkadaslar uzun astirmalrim sonucu samsung galxy note 10.1 almaya karar verdim yalniz onu almamdaki amac bir egitim sitesine girmem ben magazada girmeyi denedim flash player yukselt dedi google play den hesap olusturulmadigi icin bakamadim sonra eve geldim ve aastirdim andoid marketten flash player kadirilmis eger ben bu tableti alrsam flash playeri inderbiliriyim bir yerden

yanı kısacı tablette olan flash playerin güncelini nerden indirebilirim eger güncel indirebilirsem tableti alabiliyorum ne olur yardım edin
  • aynısı bende de oldu.sanırım bundan öncesi sayfada link vermiştim.o linkten adobe 11.1 flashı pc ye indir daha sonra da usb ile tablete at kur.hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyor flash
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

Arkadaslar uzun astirmalrim sonucu samsung galxy note 10.1 almaya karar verdim yalniz onu almamdaki amac bir egitim sitesine girmem ben magazada girmeyi denedim flash player yukselt dedi google play den hesap olusturulmadigi icin bakamadim sonra eve geldim ve aastirdim andoid marketten flash player kadirilmis eger ben bu tableti alrsam flash playeri inderbiliriyim bir yerden

yanı kısacı tablette olan flash playerin güncelini nerden indirebilirim eger güncel indirebilirsem tableti alabiliyorum ne olur yardım edin

Sitenin ismini söylersen Nexus 7den denerim

MediaFire
    install_flash_player_ics
    http://www.mediafire.com/?h2qys1x5ttmhap5

• bu arada yanılmamışım.sevgili samsung uygulamaları sd carda yükletmiyor.isterseniz app2sd kurun.farketmiyor.resim müzik pdf video vs sd karta yükleyebiliyorsunuz ama app ler yüklenmiyor..bununla ilgili şikayetler var.

• Enteresan illa bir yolu vardır hocam

Burada N8000 kullanan arkadasimiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 16 Ekim 2012; 22:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedambian

aynısı bende de oldu.sanırım bundan öncesi sayfada link vermiştim.o linkten adobe 11.1 flashı pc ye indir daha sonra da usb ile tablete at kur.hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyor flash

saol kardeş denicem inş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespuci -- 16 Ekim 2012; 22:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

Arkadaslar uzun astirmalrim sonucu samsung galxy note 10.1 almaya karar verdim yalniz onu almamdaki amac bir egitim sitesine girmem ben magazada girmeyi denedim flash player yukselt dedi google play den hesap olusturulmadigi icin bakamadim sonra eve geldim ve aastirdim andoid marketten flash player kadirilmis eger ben bu tableti alrsam flash playeri inderbiliriyim bir yerden

Sitenin ismini söylersen Nexus 7den denerim

http://www.mediafire.com/?h2qys1x5ttmhap5

bu linkteki dosyayı indirip tablete atınca olucakmı aga

• tabi var root etmek :D
  • Galaxy note 10.1 n8000 almayı düşünüyorum. arama yapılabilen modeli.

Acaba bu tabletin navigasyon özelliği var mı ?
  • quote:

tabi var root etmek :D

yanı onun harıcınde :)

@vespuci bu uygulama ile nexusda flash acıyor. senın sıtenın durumuna baglı

• quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

quote:

tabi var root etmek :D

yanı onun harıcınde :)

@vespuci bu uygulama ile nexusda flash acıyor. senın sıtenın durumuna baglı

araştırıyorum şaun ama rootsuz okumadım
  • @noyancelebi saol denicem

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.