Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbulda oturuyorum bu aletin N8000 modelini en ucuz nerede bulabilirim arkadaşlar?yarın doğu bank tarafına gitmeyi planlıyorum 1300 TL yi gözden çıkardım ama N8000 olması şartıyla..
  • Merhaba,

Türkiye'de N8005 satılıyor. N8000'i garantili bulabilir misiniz emin değilim. 1300 tl verip garantisiz ürün almaya değmez diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz.

@emrahuluer, grafik tabletlerin değil ama tablet pc'lerin stylus'ları note üzerinde çalışıyormuş. Fujitsu ve Toshiba'nın stylus'ları note üzerinde denenmiş ve başarılı olmuş mesela. Hatta arkalarındaki silgiler bile çalışıyormuş.

Bu arada cihazı deneyecek arkadaşlar, S-pen'in performansını denerken S-note ile denemeyin. S-note basit bir not alma programı olduğu için, kalemin basınç hassasiyetini tam kullanmıyor. 4 kademe falan kullanıyor. Mümkünse Photoshop Mobile ile deneyin kalemi. O zaman gerçek kurşun kalem deneyimine yaklaşıyorsunuz.

Yeri gelmişken, üzerinde gelen photoshop inanılmaz başarılı. On parmak(?) Photoshop kullanan biri olarak net söylüyorum, PC'de yapabildiğiniz hemen herşeyi yapabiliyorsunuz.

HD oyunlar da inanılmaz bu arada. Eternity Warriors 2 oynuyorum ağzımın suları akıyor. Oyun deneyimiyle tek sorunum, üreticilerin oyunlarını markette bulamıyorum. Yani youtube'da Note 10.1 gaming diye aratınca hep karşımıza çıkan Nova 3, benim markette çıkmıyor mesela. Nasıl olcek?

• quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

root nasil ediyoruz cihazi?

www.yesilcin.com
    Galaxy Note 10.1 Root Etme - Galaxy Note 10.1 Android Geliştirme
    http://www.yesilcin.com/index.php?topic=11659.msg112233.msg#112233

www.yesilcin.com
    Galaxy Note 10.1 Root 3G-Wifi Note10.1 GT-N8000 -GT-N8013-GT-N8010 - Galaxy Note 10.1 Android Geliştirme
    http://www.yesilcin.com/index.php?topic=11660.msg112235.msg#112235

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,
    Ben de galaxy note 10.1 almayı düşünüyoum. İşim gereği sürekli not almak zorundayım. ayrıca kullanmış olduğum outlook mailime girmem gerekiyor. Pc den excel dosyası yapıp tablete attığımız zaman onun üzerinde oynama yapıp not alabiliyor muyuz. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: experhtc

Arkadaşlar merhaba,
    Ben de galaxy note 10.1 almayı düşünüyoum. İşim gereği sürekli not almak zorundayım. ayrıca kullanmış olduğum outlook mailime girmem gerekiyor. Pc den excel dosyası yapıp tablete attığımız zaman onun üzerinde oynama yapıp not alabiliyor muyuz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu yapabildiğini biliyorum. Benimde bu tableti almamın nedenlerinden biride bu. Ama Samsung Avit'leri beklesem mi bilemiyorum?
  • Cevap icin tesekurler ancak bende pc yok, daha rahat ediyim diye tablet aldim..root vs icin pc gerekiyorsa ben ne anladim bu isten..bu kadar lux olmak zorundamiyiz hem pc hem tablet.....neyse..!

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanSebzesever

Merhaba,

Türkiye'de N8005 satılıyor. N8000'i garantili bulabilir misiniz emin değilim. 1300 tl verip garantisiz ürün almaya değmez diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz.

hocam spot ürüne o kadar para vermem tabiki en azından paralel ithalat olsa da olur diye düşünmüştüm..

Neyse bugün doğubanka gittim spot ve kayıtlı ürüne (N8000) 1400 TL paralel ithalat olana (yine N8000) 1450-1500 TL arasında fiyat veriyorlar..Telpa garantili N8005 e de 1450 TL istediler..Bilginiz olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyko91 -- 15 Ekim 2012; 15:54:56 >
  • Herkese merhabalar. 2-3 hafta içerisinde kısmetse bu cihazı almak istiyorum yalnız kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. SIM kartınızı taktığınızda normal telefondaki gibi mesaj gönderebiliyor musunuz? Galaxy Tab P6800 de bu özellik mevcuttu. Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda özellik var dediler fakat Samsung satış noktalarında Mesajlaşma ikonu olmasına rağmen böyle bir özellik yok dediler. Arkadaşlara bir sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser123

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bunu yapabildiğini biliyorum. Benimde bu tableti almamın nedenlerinden biride bu. Ama Samsung Avit'leri beklesem mi bilemiyorum?

Hocam Samsung avit ne?
  • Cihazı root edince garanti dışına çıkıyor mu? Önemli soru.

• Cihazi teknosada inceledim mukemmel cihaz alacaklar ve dusunenler bence alsin performansi oldukca iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Herkese merhabalar. 2-3 hafta içerisinde kısmetse bu cihazı almak istiyorum yalnız kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. SIM kartınızı taktığınızda normal telefondaki gibi mesaj gönderebiliyor musunuz? Galaxy Tab P6800 de bu özellik mevcuttu. Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda özellik var dediler fakat Samsung satış noktalarında Mesajlaşma ikonu olmasına rağmen böyle bir özellik yok dediler. Arkadaşlara bir sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.

Evet mesaj gönderip, alabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Orijinalden alıntı: eser123

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Hocam Samsung avit ne?

Dostum Ativ, Samsung'un windows 8 ile çıkartaçağı platformların genel adı. Ativ tab, ativ smart pc, ativ smart pc pro olarak geçiyor. Ativ tab ta spen bulunmuyor. Genel özellikler note 10.1 ile aynı. Diger smart pc lerde, spen var ve11.6 " ekran bulunmakta. Ayrıca dock ünitesi yani takılabilen klavye var. Netbook gibi oluyor. Smart pc pro da ek olarak i3 ve i5 işlemci bulunuyor. Fiyatını sen düşün artık. Ben acaba spen li smart pc' beklesem mi diye düşünüyorum. Dock ünitesine para vermeye gerek yok onu almasamda olur. Docksuz hali 1500 tl civarı olur diye düşünüyorum. Amaç iş yerindeki laptop ile daha senkronize olması. Ama win 8 i beğenmezsen note 10.1 alma seçneğide bulunuyor. Bildiğim kadarıyla, avrupa da dağıtıma başlanmış. Ama win 8 in resmi çıkış tarihi olan 29 ekim den önce direk satış yapamıyorlar. Şimdilik ön satış yapıyorlar. Türkiye'ye gelmeside kasım sonu, aralık ortası olur. Beklemeye değer mi dersen. En azından elimde android ve windows işletim sistemi seçeneğı olur. Bir de prolarda ipad in retina ekranıyla yarışacak kalitede ekran olacakmış.
    Yazım hataları için kusura bakmayın. Eşimin new ipad'ile yazmaya çalışıyorum. Klavyeye hala alşamadım. Ama samsung'da öyle sorun olmayacak. Bu bile samsung almay yeter btek baına yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaza deri kilif arayanlar stilgut'un deri kilifina bir bakin derim. Bugun aldim ve oldukca memnunum. Sik duruyor ve kaliteli. Spen icin de o bolgede bosluk var. Kilif kalin da durmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid

quote:

Herkese merhabalar. 2-3 hafta içerisinde kısmetse bu cihazı almak istiyorum yalnız kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. SIM kartınızı taktığınızda normal telefondaki gibi mesaj gönderebiliyor musunuz? Galaxy Tab P6800 de bu özellik mevcuttu. Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda özellik var dediler fakat Samsung satış noktalarında Mesajlaşma ikonu olmasına rağmen böyle bir özellik yok dediler. Arkadaşlara bir sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.

Telefon görüşmesi yapılamıyor ama değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

N8000 modelinde yapılıyor ama N8005 de yapılamıyor..frekanslarında 2100 olması gerekiyormuş sanırım.kimi donanımsal kimi ise yazılımsal diyor,bi yerde görmüştüm asus için miydi bunun için miydi bilmiyorum ama root yaptıktan sonra birkaç işlem sonrası sadece mesaj atabilen alet konuşma da yapabiliyormuş fakat ekran ışığı kapandığında görüşmede sonlandırılıyormuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

N8000 modelinde yapılıyor ama N8005 de yapılamıyor..frekanslarında 2100 olması gerekiyormuş sanırım.kimi donanımsal kimi ise yazılımsal diyor,bi yerde görmüştüm asus için miydi bunun için miydi bilmiyorum ama root yaptıktan sonra birkaç işlem sonrası sadece mesaj atabilen alet konuşma da yapabiliyormuş fakat ekran ışığı kapandığında görüşmede sonlandırılıyormuş..

Aslında telefon görüşmesi abartılı olur biraz Benim kafamı satış elemanları karıştırdı. Değişik mağazalarda farklı satış elemanlarının hepsi yok öyle bir şey dedi. Ama bariz bir şekilde belli mesajlaşma simgesi duruyor orada hem de yani chat on vs. falan değil.

Eminiz değil mi? SIM i tak mesajı yolla

• quote:

Aslında telefon görüşmesi abartılı olur biraz Benim kafamı satış elemanları karıştırdı. Değişik mağazalarda farklı satış elemanlarının hepsi yok öyle bir şey dedi. Ama bariz bir şekilde belli mesajlaşma simgesi duruyor orada hem de yani chat on vs. falan değil.

Eminiz değil mi? SIM i tak mesajı yolla

çoğu satıcı ne sattığını bilmiyor..işini bilerek yapan çok az kişi var.sim i tak mesajı yolla hocam..üç model var incelemere bakarsanız aralarındaki farkları görürsünüz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon görüşmesi, rootlayıp n8000 rom unu yükledikten sonra yapılabiliyormuş. xda developers a konu açmıştım bununla ilgili orada yapan arkadaş nasıl yaptığını anlatmış, konunun linkini mesajın sonuna eklyorum. Oradaki işlemleri en kısa sürede denemek istiyorum ama androide çok yeniyim ve bu işlemlerinin nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ayrıca bu aralar oldukça yoğunum, bu yüzden çok fazla vakit ayıramıyorum tablete.

Son olarak, frekanslarında 2100 olması gerekiyor demişsiniz, samsungun sitesinden baktığımızda frekanslar içerisinde 2100 gözüküyor;

Platform
    850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz (Telefon Görüşmesi Bulunmamaktadır. Sadece İnternet Bağlantısı)
    850 / 900 / 1 900 / 2 100 MHz (Telefon Görüşmesi Bulunmamaktadır. Sadece İnternet Bağlantısı)

bahsettiğim konunun linki:
    XDA Developers
    [Q] Phone calls at n8005
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901072

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon görüşmesi, rootlayıp n8000 rom unu yükledikten sonra yapılabiliyormuş. xda developers a konu açmıştım bununla ilgili orada yapan arkadaş nasıl yaptığını anlatmış, konunun linkini mesajın sonuna eklyorum. Oradaki işlemleri en kısa sürede denemek istiyorum ama androide çok yeniyim ve bu işlemlerinin nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ayrıca bu aralar oldukça yoğunum, bu yüzden çok fazla vakit ayıramıyorum tablete.

Son olarak, frekanslarında 2100 olması gerekiyor demişsiniz, samsungun sitesinden baktığımızda frekanslar içerisinde 2100 gözüküyor;

Platform
    850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHz (Telefon Görüşmesi Bulunmamaktadır. Sadece İnternet Bağlantısı)
    850 / 900 / 1 900 / 2 100 MHz (Telefon Görüşmesi Bulunmamaktadır. Sadece İnternet Bağlantısı)

bahsettiğim konunun linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901072

Bugün Samsung da baktığım modelde SIM girişini de göremedim N8005 te yok galiba.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.