Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Cevahir Teknosa'da bana kilif satmaya calistilar. Ben pahali oldugu icin Turkiye'den almayacagimi soyleyince "sadece 59tl orjinal Samsung kilif" dediler ve depodan getirmeye gittiler. 10dk'lik bekleyis sonunda geyirdiler. 59 degil 159tl'ymis dediler :) bir parca petrol urunu yekpare plakaya 160tl vermedim tabi ki. Gecen sene ipad2 icin dealextreme'den kilif almistik acaip kaliteliydi. Bu alet icin de hem 2mt sarj kablosu(kendi kablosu asiri kisa) hem kilif hem de parmak izi birakmayan mat ekran filmi alicam. Kilif almayabilirim de. Benim kullanimimi zorlastiriyor ve cok cirkin gorunuyorlar eheh :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagimsiz konular oldugu icin ayri postlar giriyorum. Aletin tanitim vidyolarinda surekli gordugum Nova 3 gibi oyunlar bizim markette niye yok? Parasi neyse vermeye raziyken urunu vermemeleri cok anlamsiz. Tablet alirken en buyuk fantazim mmorpg oynamakti. Ama markette Order&Chaos Online'i da goremedim. Gameloft'un oyunlarina girinca 9-10 tane oyun cikiyo saka gibi. Illa internetten mi bulup indiricez? Korsan olursa da online oyunlarda sikinti olur kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

asus tf20 ile çekilmiş fotoğrafı samsung note 10.1 ile kıyaslayabilirsiniz. samsung'un renkleri canlı olmakla birlikte asus'un çözünürlüğü tabii daha yüksek. ışığı da farklı yakaladı.

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ]

hocam tüm mesajları okudum.

asus infinity hakkımda bilgim yok dediniz bir araştırsanız. Siz daha önce tablet kullanmış birisi olarak sizden tavsiye istiyorum.

ipadlerde film atıp izlemek problemmiş çevirme yapılması gerekiyormuş. 1-2 yaparım sonra üşenirim.

anadroid olarak asuslar ile samsung arasında kaldım. infinity bakıyorumdum 3g si yok tf300e baktım çok şikayetçi var samsungu yeni okudum fena değil..

film izleme internete girme bolca pdf okuma. kullanım alanlarım bunlar

• elinde N8000 olupta telefon ozelligini kullanan arkadas varmi?

• N 8005 turkiye surumunde n8000 romu atilarak telefon ozelliginin kullabilabildigini duymusdum.

• root nasil ediyoruz cihazi?

• kullanan arakdaşlara bir soru sorabilirmiyim acaba ? Ben soruyumda şimdide :)

Arkadaşlar ben bu tablet ile Asus transformer Pad infinity arasında kaldım . Galaxy e yatkınım aslında merak ettiğim birşeyleri kolayca izleyebiliyormusunuz ve oynayan varsa HD ve büyük boyutlu oyunlarda nasıl bir performansı var acaba cihazın ? 2 GB ram olduğu için alıyorum aslında cihazı birde Samsung istiyorum Asus pek istemiyom :) Ekim sonuna kadar alacağım acaba cevap verebilirmisiniz ? tekeşşkürler şimdiden
  • arkadaşlar tabletin şarjından çok memnunum.lag filan görmedim..perşembe günü aldım cihazı dün şarjı zor bitirdim.3 gün orta kullanım(internet,facebook,1 film izleme,müzik dinleme,oyun oynama vs) gayet iyi bence.sürekli kullanınca ne kadar gider bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezing

quote:

asus tf20 ile çekilmiş fotoğrafı samsung note 10.1 ile kıyaslayabilirsiniz. samsung'un renkleri canlı olmakla birlikte asus'un çözünürlüğü tabii daha yüksek. ışığı da farklı yakaladı.

asus infinity hakkımda bilgim yok dediniz bir araştırsanız. Siz daha önce tablet kullanmış birisi olarak sizden tavsiye istiyorum.

ipadlerde film atıp izlemek problemmiş çevirme yapılması gerekiyormuş. 1-2 yaparım sonra üşenirim.

anadroid olarak asuslar ile samsung arasında kaldım. infinity bakıyorumdum 3g si yok tf300e baktım çok şikayetçi var samsungu yeni okudum fena değil..

Asus infinity yani 700 modelinin oncelemesi teknoseyir de yapildi. Ben de yabanci sitelerde takip ettim. Tf201 den farki sadece wifi ve gps icin sirta plastik entegre yapmislar ve de full hd cozunurluk gelmis. Kullanicilar acisindan baska fark yok. Eger cozunurluk sorun degilse bu cihazin diger ozellikler acisindan samsung karsisinda sansi yok diyebilirim. Tf300 zaten tavsiye etmiyorum. Tf300tg sadece 3g ozelligi olarak one cikiyor ama ben olsam yine de uygun diye o parayi vermem.
    Yineliyorum yeni ipad ile samsung arasindaki fark tuplu tv nin normal ekraninda seyir etmek ile led tv nin full hd sinde seyir etmek kadar farkli. 5 cihaza kadar pc nizde itunes kurarak cok da uzun olmayan surelerde izleyeceginiz videolari cevirebilir veya uygun progrsmlari ucretle appstore dan indirebilirsiniz. O sorun degil. Sorun olan apple cihazlarin diger cihaz habitatlarinda paylasimlara cok kapali olmasi. Ama yine de soyluyorum. Cihaziniz cok bireysrl iolacak ise. Yani sadece kisisel bir kullaniciysaniz is guc yspmsyacak ve salt medya kullanimi icin alacaksaniz hala tek secenek bence ipad. Samsung bu cihazi yuksek cozunurlukte cikarmadigi muddetce bu is boyle.
    Asus infinity bir alex degil vesselam. Ipade kesinlikle alternatif degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanSebzesever

Merhaba arkadaslar. Ben de beyaz note 10.1 kullaniyorum. Su ana kadar herseyinden memnun sayilirim. Gecen gun new ipadi test etme sansim oldu. Ekran cozunurlugu gercekten note ile veya piyasadaki herhangi bir urunle kiyaslanamayacak kadar iyi. Ama itunes ile ugrasmak, flash problemi ile, vidyo converti ile falan ugrasmak gozumde cok buyudu. En onemlisi de bir tablrt pc'de bu denli hassas stylus kullanma fikri cok hosuma gitti.

Stylus hakkinda: Daha basarili olabilirdi. Ucu fazla serbest birakmislar ve bu nedenle kalemin ucu ekrana degdikten sonra biraz daha iceri girene kadar bastirmak gerekiyor. Bu durum yazi yazarken veya kaba karalama yaparken rahatsiz etmiyor ama ince bir detayla ugrasirken biraz sikinti yaratiyor. Evde pc icin kullandigim diger grafik tablette boyle bir sorun yok. Bu yuzden buyuk bir wacom kalemi alip kullanabilirsiniz. Ama kendi kalemi mobil bir cihaz icin cok yeterli.

Flash hakkinda: Google'dan "adobe flash player 11 android" diye aratip google play store'a girdim. Oradan kayitli cihazimi (n8005) secerek flash playeri yukledim ve sorunsuz calisti.

Uygulamalar hakkinda: Eger kullanacaksaniz multitasking super. Ama vidyo izlerken cok acil not almanizi gerektirecek bir isiniz yoksa cok fazla kullanilmayabilir. Yine de guzel bir ayrinti.

Sarj suresi: Cok iyi. Uzerinde gelen sarj ile sabahtan aksama kadar araliksiz kullandim. Ustelik ekran isigini koklemis vaziyette. Bu arada ekran isigini otomatige aldim artik. Isik cok kisildi ama gozum alisti ve bu sekilde kullanmak hem goz hem pil icin cok daha iyi. Sadece oyun oynarken kapatirim artik otomatik isigi.

Kamerasi ve malzeme kalitesine "bes para etmez! Cok kotu! Diyenlerin kotu niyetli veya kofti forum insanlari olduklarini dusunuyorum :) elinizdeki hissi ipad gibi cam ve metal hissi degil ama bu cihaz ipad degil sonucta. Daha hafif hissediliyor elde. Ipad eldeylen aluminyum plaka gibi hissediliyorsa, bu cihaz eldeyken puruzsuz bir cakil tasi gibi hissediliyor. Kamerasi da gayet iyi.

Hangi wacom kalemi onerirsin dostum. Spen cok hafif ve elimi doldurmuyor. Ayrica ince taramalarda sikintiliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FASTandFAST

quote:

quote:

n8000 ile n8005 arasındaki temel fark sadece telefon olarak kullanabilme mi?

Teknosada 8005 gördün 8000 2 ay sonra gelecek dediler ama hürriyetin e ticaret sitesinde 8000'i buldum.satışa açmışlar,sipariş verirseniz pazartesi kargolarız dediler.Sizce nasıl bu alet ?

world kart varsa 12 taksit 3 ay öteleme ve %10 da para puan var

siyahıda var.

http://www.yenicarsim.com/samsung-n8000-galaxy-note-beyaz-renk-telefon-ozellikli-tablet-pc-3g-2gb-ram-16gb-hafiza-101-pls-tft-dokunmatik-ekran-16-milyon-renk/tablet-pc/id/1385156/

Milliyetin markapon ya da hurriyetin yenicaesim falan sakin diyeyim ha. Ben o hataya dustum daha once. Buharli supurge aldim milliyetin alisveris sitesine guvenip. Cin mali sahtesi geldi. Ve kirik. Garanti yok bir sey yok. Gelen fatura ismi duyulmayan fason bir firma adina idi. Telefon nosu bile sahteymis. Daha sonra milliyeti aradim umurlarinda bile olmadi. Cunku bu gazeteler aracilik yapiyor. Sahibinden.com gibi adlarini kullandiriyorlar ve komisyonlarini cebe indiriyorlar. Ama sahibinden.com hic yoktan havuz hesaba aktariyor. Geri verme sansin oluyor. Bunlarda yok bu olay. Gelen cihaz buyuk ihtimal yurtdisi yan ithalat mali olacak ve garantisi olmayacak. Birseyi ciksa hakkini da arayamazsin. Ben uyarayim da.

4 tane notebook aldım yenıcarsımdan sen onaylamadan paranı alamıyorlar sistem gittgidiyor gibi ama burada dükkan olmak cok zor.şirket olman lazım ve senı begenırlerse alıyorlar

Yenicarsim oyle ise guzel. Lafimi geri aldim o halde ama milliyetin markaponu icin aynisini soyleyemem. Ihtar cektim firmaya ve cevap da gelmezse savciliga suc duyurusu dahi yapmayi dusunuyorum su an. Resmen dolandirildim.

• Samsungun en iyi kisimlarindan birisi cihazin caminin cok kaygan olmasi. Ipad ve asusun gorilla glass lari ayni kayganlikta degil. Birkacgunden sonra farketmez dedim ama olmadi yapisiyla alakali olabilir mi acaba?

• bu sayfada tabletin rom atılarak telefon özelliğinin de kullanilabildiginden bahşedilmiş

• quote:

quote:

quote:

Asus infinity yani 700 modelinin oncelemesi teknoseyir de yapildi. Ben de yabanci sitelerde takip ettim. Tf201 den farki sadece wifi ve gps icin sirta plastik entegre yapmislar ve de full hd cozunurluk gelmis. Kullanicilar acisindan baska fark yok. Eger cozunurluk sorun degilse bu cihazin diger ozellikler acisindan samsung karsisinda sansi yok diyebilirim. Tf300 zaten tavsiye etmiyorum. Tf300tg sadece 3g ozelligi olarak one cikiyor ama ben olsam yine de uygun diye o parayi vermem.
    Yineliyorum yeni ipad ile samsung arasindaki fark tuplu tv nin normal ekraninda seyir etmek ile led tv nin full hd sinde seyir etmek kadar farkli. 5 cihaza kadar pc nizde itunes kurarak cok da uzun olmayan surelerde izleyeceginiz videolari cevirebilir veya uygun progrsmlari ucretle appstore dan indirebilirsiniz. O sorun degil. Sorun olan apple cihazlarin diger cihaz habitatlarinda paylasimlara cok kapali olmasi. Ama yine de soyluyorum. Cihaziniz cok bireysrl iolacak ise. Yani sadece kisisel bir kullaniciysaniz is guc yspmsyacak ve salt medya kullanimi icin alacaksaniz hala tek secenek bence ipad. Samsung bu cihazi yuksek cozunurlukte cikarmadigi muddetce bu is boyle.

Yorum için teşekkürler.

bu videoya bir bakın derim.

ipadı arabistandan getirmeyi düşünüyorum 64gb versiyonunu . en azından ipad de kasılma yok gibi birşey dimi ? ipadlerin şarjı ne kadar gidiyor ?

• Arkadaşlar kılıf alan oldu mu aranızda...Küçük bir şehirde yaşıyorum... Pek inceleme şansım olmuyor ürünleri...İncelediğiniz kaliteli ve çok pahalı olmayan bir ürün var mı? İyi forumlar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

n8000 ile n8005 arasındaki temel fark sadece telefon olarak kullanabilme mi?

Teknosada 8005 gördün 8000 2 ay sonra gelecek dediler ama hürriyetin e ticaret sitesinde 8000'i buldum.satışa açmışlar,sipariş verirseniz pazartesi kargolarız dediler.Sizce nasıl bu alet ?

world kart varsa 12 taksit 3 ay öteleme ve %10 da para puan var

siyahıda var.

http://www.yenicarsim.com/samsung-n8000-galaxy-note-beyaz-renk-telefon-ozellikli-tablet-pc-3g-2gb-ram-16gb-hafiza-101-pls-tft-dokunmatik-ekran-16-milyon-renk/tablet-pc/id/1385156/

Milliyetin markapon ya da hurriyetin yenicaesim falan sakin diyeyim ha. Ben o hataya dustum daha once. Buharli supurge aldim milliyetin alisveris sitesine guvenip. Cin mali sahtesi geldi. Ve kirik. Garanti yok bir sey yok. Gelen fatura ismi duyulmayan fason bir firma adina idi. Telefon nosu bile sahteymis. Daha sonra milliyeti aradim umurlarinda bile olmadi. Cunku bu gazeteler aracilik yapiyor. Sahibinden.com gibi adlarini kullandiriyorlar ve komisyonlarini cebe indiriyorlar. Ama sahibinden.com hic yoktan havuz hesaba aktariyor. Geri verme sansin oluyor. Bunlarda yok bu olay. Gelen cihaz buyuk ihtimal yurtdisi yan ithalat mali olacak ve garantisi olmayacak. Birseyi ciksa hakkini da arayamazsin. Ben uyarayim da.

4 tane notebook aldım yenıcarsımdan sen onaylamadan paranı alamıyorlar sistem gittgidiyor gibi ama burada dükkan olmak cok zor.şirket olman lazım ve senı begenırlerse alıyorlar

Yenicarsim oyle ise guzel. Lafimi geri aldim o halde ama milliyetin markaponu icin aynisini soyleyemem. Ihtar cektim firmaya ve cevap da gelmezse savciliga suc duyurusu dahi yapmayi dusunuyorum su an. Resmen dolandirildim.

aynen güvenirim abi,hatta dikkat edersen açtığım konular son 1 aydır hep yeniçarşımın insanlar beni reklamını yapıyor sanıyor ama cidden çok sağlam.fiyatlarıda çok uygun

• Arkadaşlar ben de yaklaşık 10 gündür bu cihazı kullanıyorum. Cihazı androidtelefonlari.com sitesinden aldım. Cihazın en yaygın kullanılacak olan S-NOTE uygulamasında problem var. Ben üniverstedeki dersleri takip etmek için almıştım. PDF dökümanlarını S-NOTE uygulamasına ekleyemiyorsunuz. Programın desteği var fakat eklerken hata çıkartıyor. Yabancı forumlarda da bir çok kişi aynı sıkıntıdan şikayet ediyor. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArefGhafouri

Arkadaşlar ben de yaklaşık 10 gündür bu cihazı kullanıyorum. Cihazı androidtelefonlari.com sitesinden aldım. Cihazın en yaygın kullanılacak olan S-NOTE uygulamasında problem var. Ben üniverstedeki dersleri takip etmek için almıştım. PDF dökümanlarını S-NOTE uygulamasına ekleyemiyorsunuz. Programın desteği var fakat eklerken hata çıkartıyor. Yabancı forumlarda da bir çok kişi aynı sıkıntıdan şikayet ediyor. Bilginize.

Senden kaynaklı birşey. Bende bir sıkıntı yok. Aldığın yere geri götürüp göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yorum için teşekkürler.

bu videoya bir bakın derim.

ipadı arabistandan getirmeyi düşünüyorum 64gb versiyonunu . en azından ipad de kasılma yok gibi birşey dimi ? ipadlerin şarjı ne kadar gidiyor ?

Samsung note 10.1 de kasilma var mi ki?su ana kadar masallah bir yamugunu goremedik. 32 gb micro sd de 2 gb yer bos kendi sd sinde de 1 gb falsn. Yani full dolu cihaz. Hatta task killer bile calistirmiyorum. Yine de yavaslama yok. 2 gb ram hakkini veriyor olmali. Ki zaten sorunlarin hepsi yazilimsal genelde. Yoksa bu cihazlar ipade tas cikarir. Ipadin olayi ios isletim sistemi. Ipadde samsung parcasi da var lg parcasi da.

• İbb trafik uygulamasi ücretli mi arkadaslar bilginiz var mi? Icinde sim kart yokken de yolda bu uygulamayi kullanabilirmiyiz? Sim olunca icinde ucretli mi ucretsiz mi? Daha once android kullanan arkadaslar bilgi verebilirler mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.