Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mail programının bi kere de herşeyi yüklemesini nasil sağlarız hep aşağıdaki ayrıntıları yükle diyerek alabiliyorum resimleri falan ?

Bu arada koruyucu beratını çıkardım dayanamayıp kalitesiz birşey de degil ama neyse samsung orjinal beyaz kılıf mükemmel onun korumasına bıraktım kalem de çizerler tozla falan sağlık olsun artık :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Beyler bende bir tane galaxy note almayı düşünüyorum. Kullanım amacım okul için olacak. Kitapları taratıp pdf ye çevirip tablete atmayı düşünüyorum. Okulda notları falanda tablete almayı düşünüyorum. Acaba bu isteklerimi galaxy note karşılar mı?

Sorduğun soru 'sadece ayağımı yerden kesecek, markete gidip gelecek otomobil arıyorum, Bmw z4 alsam olur mu' gibi bir soru olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ekim 2012; 19:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yararli

Merhaba arkadaşlar mail programının bi kere de herşeyi yüklemesini nasil sağlarız hep aşağıdaki ayrıntıları yükle diyerek alabiliyorum resimleri falan ?

Bu arada koruyucu beratını çıkardım dayanamayıp kalitesiz birşey de degil ama neyse samsung orjinal beyaz kılıf mükemmel onun korumasına bıraktım kalem de çizerler tozla falan sağlık olsun artık :))

G mail degil de e posta programindan bahsediyorsa e posta programini acip seceneklerden ayarlara girip resimleri gösteri isaretliceksin sonra e posta alma boyutunu hepsi olarak ayarlicaksin..bu arada orjinal samsung kilifi nerden kac liraya temin ettiniz?birde resmini gorebilirsek süper cevap olur

• quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

şu yazı yazarken yan tarafta yukarı aşşa indirmek için cubuk cıkmıyor onu nasıl ayarlıcaz yahu ?

Yazi yazdiginiz sayfanin sag ust kismibda asagiya dogru bir ok var onu tiklayip gorev cubugu gibi bisey cikinca en soldaki ustten kivrilmis bir yaprak ve kalem simgesi olacak.o durumdayken yazi yazarsiniz.onu tikladiginizda ustten kivrili yaprak ve 4lu ok gibi bisey cikacak bu durumdayken asagi yukari kaydirabilirsin sayfayi.derste kullaniyosan dikey pozisyonda kullanin derim asagi yukari indirme derdi olmuyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Beyler bende bir tane galaxy note almayı düşünüyorum. Kullanım amacım okul için olacak. Kitapları taratıp pdf ye çevirip tablete atmayı düşünüyorum. Okulda notları falanda tablete almayı düşünüyorum. Acaba bu isteklerimi galaxy note karşılar mı?

Sorduğun soru 'sadece ayağımı yerden kesecek, markete gidip gelecek otomobil arıyorum, Bmw z4 alsam olur mu' gibi bir soru olmuş

Hiç farkında değilim.

• arkadaslar bu gun teknosaya gıttım bır oncekı sayfada yazgım gıbı soyledıgım egıtım sıtesıme gırse ıdı alıcaktım fakat gırmedı dedıgınız sıtelrdekı dosyalarıda ındırdım fakat olmadı lütfen yardımcı olun flash playerın 8.0 veya daha ust surumunu yuklemem gerek yukleyemessem bu cıhazı alamayacagım fakat almayıııı cooook ıstıyorum yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

arkadaslar bu gun teknosaya gıttım bır oncekı sayfada yazgım gıbı soyledıgım egıtım sıtesıme gırse ıdı alıcaktım fakat gırmedı dedıgınız sıtelrdekı dosyalarıda ındırdım fakat olmadı lütfen yardımcı olun flash playerın 8.0 veya daha ust surumunu yuklemem gerek yukleyemessem bu cıhazı alamayacagım fakat almayıııı cooook ıstıyorum yardımcı olun

girmek istediğin siteyi yolla bize bizde deneyelim girerse videosunu çekip atalım sana kendi gözünle görürsün hem girdiğini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

dostlar bu site nasıl sizce. gayet de ucuz geldi aksesuar çeşitleri.

hocam siteyi bilmiyorum ama eğer aceleniz yoksa

linkteki ürünü alın derim..kılıf çok güzel yanında otg kablosu var(istanbulda en ucuzu 10tl) birde ekran jelatini var (en ucuz 12 tlye buldum istanbulda almadım)..ben bayram arefesinde sipariş geçicem,şimdi vermek istemiyorum çünki bayramda ptt ve gümrük çalışmıyorsa kalır kaybolur belki diye..(bu arada bayramda gümrük te kapalı oluyor mu? ) bu siteden şimdiye kadar çokca alışverişim oldu ve eğer gümrük kurallarına(max 75 euro) uyarsanız hiçbir sıkıntı olmuyor..kargo en geç 1 ay sonra elinizde oluyor..ben en erken 15.günde aldım buradan kargomu..yada aynı ürünü paypal hesabınız varsa başka güvendiğiniz sitelerden de alabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

arkadaslar bu gun teknosaya gıttım bır oncekı sayfada yazgım gıbı soyledıgım egıtım sıtesıme gırse ıdı alıcaktım fakat gırmedı dedıgınız sıtelrdekı dosyalarıda ındırdım fakat olmadı lütfen yardımcı olun flash playerın 8.0 veya daha ust surumunu yuklemem gerek yukleyemessem bu cıhazı alamayacagım fakat almayıııı cooook ıstıyorum yardımcı olun

girmek istediğin siteyi yolla bize bizde deneyelim girerse videosunu çekip atalım sana kendi gözünle görürsün hem girdiğini..

kardeş siteye giriyor fakat siteye üyelik girişi yaptıktan sonra bir yer var oraya girmesi gerek oriya gırmıyor üyelikte para ile oluyor malisef ama ginede werem site adresinihttp://www.evimdekiokul.com/ (cihaz siteye giriyor ama üyelik yaptıktan sonra derse girmiyor bana derse girmesi lazım )

• yazdığın site microsoft silverlight destekli açmazki pc dışında bir cihaz bu siteyi flash la alakası yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

Merhaba arkadaşlar mail programının bi kere de herşeyi yüklemesini nasil sağlarız hep aşağıdaki ayrıntıları yükle diyerek alabiliyorum resimleri falan ?

G mail degil de e posta programindan bahsediyorsa e posta programini acip seceneklerden ayarlara girip resimleri gösteri isaretliceksin sonra e posta alma boyutunu hepsi olarak ayarlicaksin..bu arada orjinal samsung kilifi nerden kac liraya temin ettiniz?birde resmini gorebilirsek süper cevap olur

merhaba iki üç yorum aşağıda bir arkadaşımız teknoparty sitesini paylaşmış ben oradan kapıda ödeme ile satın aldım ertesi gün yollladılar ürünümü beni teyit ettikten sonra ekran koruyucu ve bir de usb okuma aparatı da aldım ...

USB APARAT

KILIF VE KORUYUCU

kılıftan memnunum ama koruyucuyu çıkarttım ekranın performansını engelldi biraz usb aparat güzel çalışıyor .

Sizin dediğinizi de yaptım ama yinede açılmıyor hala ayrıntıyı göster diyince açılıyor çözemedim :((

• quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

yazdığın site microsoft silverlight destekli açmazki pc dışında bir cihaz bu siteyi flash la alakası yok yani

tüh yaa çok çok da heveslenmiştim tablet alıcam diye hayal oldu neyse ozaman leptop alıyım önerdeigin bir marka model var mı kardeş 1500-1600 civarlarında
  • Asus iyidr model olarak bilmiyorum ama

• 32 gb hafiza karti taktim sandisk marka, ayarlar kayit yerinr girince karti goruyor ama baska bir uygulama karti gormuyor. App2sd olsun, dosya yoneticileri olsun, airdroid olsun gormuyor. Bunu nasil hallederim?

• Arkadaşlar iPad 3 kullanıyorum. Note 10.1 reklamındaki Shape Match özelliği çok ilgimi çekti. Sınıfta sunum yapmak için süper olur. İOS ta buna yakın bir program var mı acaba? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar moboplayer kullanıyormusunuz türkçe karakter altyazı secince altyazı kayboluyor diğer herhangibir kod secince altyazı gözüküyor sizdede aynı sorun oldu mu ?
  • quote:

arkadaşlar moboplayer kullanıyormusunuz türkçe karakter altyazı secince altyazı kayboluyor diğer herhangibir kod secince altyazı gözüküyor sizdede aynı sorun oldu mu ?

mx player kullanıyorum türkçe karakter sorunu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nockeee

32 gb hafiza karti taktim sandisk marka, ayarlar kayit yerinr girince karti goruyor ama baska bir uygulama karti gormuyor. App2sd olsun, dosya yoneticileri olsun, airdroid olsun gormuyor. Bunu nasil hallederim?

Karti bicimlendirdinizmi bundan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: pala remzi

quote:

Orijinalden alıntı: Nockeee

32 gb hafiza karti taktim sandisk marka, ayarlar kayit yerinr girince karti goruyor ama baska bir uygulama karti gormuyor. App2sd olsun, dosya yoneticileri olsun, airdroid olsun gormuyor. Bunu nasil hallederim?

Karti bicimlendirdinizmi bundan olabilir

Bicimlendirdim. Kies airla gordu ve dosya atabildim. Sonra bu dosyayi bulup actim. app2sd ve airdroid gormuyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.