Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    size mesaj gönderdim bakabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaaky

size mesaj gönderdim bakabilir misiniz?

Yanıtladım.
  • Konyahmet kullanıcısına yanıt
    Adobe reader ile direkt olarak pdf üzerine not alabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfisti_35900

Adobe reader ile direkt olarak pdf üzerine not alabilirsiniz...

yalnız o s pen desteklemiyor galiba
    ben kullandım sorun yok...
  • quote:

ben kullandım sorun yok...

şuan baktım ama desteklemiyo galiba, elimide algılıyo
  • arkadaşlar n8005 modeli 4g yi desteklemez değil mi
    Destekliyor, şimdi denedim, sorun yok...
  • Kullanan varmıhttp://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-1/development/preview-cm12-0-n8013-t2947390/page51

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n8005 de 4g yok samsung a sordum
  • Herkese merhabalar.Bir websitesinden bakarak ve indirerek cihazımı root etmeye çalıştım.Ama her şeyi yaptıktan sonra SuperSu uygulamasına erişemiyordum yani bir değişiklik olmamıştı.Bende bunun üzerine internetten farklı bir rom bulup onu yüklemeye çalıştım ama bu sefer tablet hiç açılmadı.Açılırken gelen"Samsung Galaxy Note 10.1" yazısında takılıyor ve daha sonra cihaz CMW ekranına geliyor.Reboot filan hiçbiri işe yaramıyor.Daha sonra tekrar eski vromu yükledim gene bir değişiklik olmadı.Kısacası cihazım açılmıyor ve CMW ekranında takılmış durumda.Yardımlarınızı bekliyorum,yardım eden veya edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  • delevery12 D kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış rom yüklemişsiniz. Yani tabletinize uygun olmayan bir rom yüklemişsiniz. Bu benim düşüncem. Bende de aynısı olmuştu. Benim tablet 8005 modeldi. Bu sorun oluşunca, Samsungun sitesinden resmi 8005 romu indirip temiz bir kurulum yaptım. Alet orijinal haline geldi sonra tekrar rootlayıp istediğim romu kurmuştum. Hiçbir sorun olmadı. İlk tableti aldığımda (hangi sürüm olduğunu hatırlamıyorum) root için işeyarıyan programlar sonraki resmi yüklemelerden sonra çalışmaya biliyor. O yüzden ben ilk orijinal haline döndürmüştüm. Xda forumlarındada takip edebilirsiniz. Tek bir dosya yüklemesiyle root işlemini yapabiliyordunuz. Öyle paketler hazırlamış işi bilenler. Onlardan da yararlanabilirsiniz.
    Bazen de aynı işlemleri yapmama rağmen rom düzgün kurulmamıştı. Aynı işlemle tekrar aynı romu kurmaya çalıştığımda düzgün kurulum olmuştu. doğru rom olduğundan eminseniz tekrar deneyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gribiri

beyler bu tableti nasıl sıfırlayabilirim. teşekkürler...

http://www.youtube.com/watch?v=-GccFqRYWgU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah, rica ederim.

• quote:

Destekliyor, şimdi denedim, sorun yok...

Bu cevabi neye gore verdiniz...
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Bendeki bir pdf dosyasını açıp kalemimle onun üzerine yazı ve çizi yaparak karar verdim...
  • gt-n8005 cihazım kiesten güncellemesw hata veriyor.Güncelleme dosyası çalıştırılamadı diye bi hata veriyor.Varmıdır çözümü.
  • quote:

Bendeki bir pdf dosyasını açıp kalemimle onun üzerine yazı ve çizi yaparak karar verdim...

4g yi bu şekilde mi açıkladınız tebrik ederim. Hani sallanırda bu kadar da sallanmaz diycem ama ayıp olur.

Yurt dışında olsanız 4g olsa hadi deneme şansınız vardır da, 4g olmayan yerde çok komik bi cevap.

Siz 4g nin ne olduğunu anladınız mı acaba ?
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Kardes adam neye cevap vermis sen ne yazmissin

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.