Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar uygulamalarin cihaz haricinde sd karta aktarilmasi icin illa rotmu olmasi lazim baska bir yolu varmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lolipop rom falan güncel bilgi aktarabilecek kimse yokmu bize
  • selam arkadaşlar 3 gündür bu sorunla uğraşıyorum. note n8005 cihazıma telefon özelliği gelsin diye n8000 romunu yüklemek istedim ve bunlar oldu. sammobil in sitesindeki malum romların hepsini indirip tek tek denedim gene olmadı (tüm wipe temizliklerini yaptım tabii). yedek rom da almamıştım. bu sorunu nasıl çözeceğim lütfen yardım.[DHTUBE=]

• cihazda otg desteği varmı acaba?
  • darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    Evet, mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Evet, mevcut.

teşekkür ederim hocam, kızıma teyzesi almanyadan gelirken hediye olarak getirmiş bende arada film filan izliyorum ama sd kart almak yerine bu tür bir yol izlemek istedim.

anladığım kadarı ile telefon olayı cihazda var ama sim kart takar isem kayıt ettirmem gerekeceği için hiç bulaşmadım.

android sürümüde 4.4.2 idi galiba her halde orjinal son sürüm bu samsung bir daha güncelleme yayınlamadı değil mi?
  • darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    OTG kablosunu ben Çin'den almıştım, Türkiye'de de bulunur sanırım.

4.4.2'yi zorla çıkardılar hocam, 5 de çıkacak gibi dedikodular geldi ama bazı ülkelerde gelse bile Türkiye'de imkansız.
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında aslında bu cihaz dikkatimi çekmişti ve fiyat olarak da iyi bir fiyata satılıyordu.
    Samsung malesef bu yüzden sınıfta kalıyor telefonlarda destek olayını arttırdılar ama keşke tabletede bir el atsalar :)
    Ufaklık kullandığı için sorun yok ama dediğim gibi keşke diyor insan.
    Custom rom olayları var gördüğüm kadarı ile ama hiç girmemekte fayda var cihazı elimize alırsak sonra kızıma bir tablet almam gerekebilir böyle oyun oynamaya devam etsin.

TEşekkür ederim hocam sağolasın.
  • dün kiesden tableti güncelliyim dedim bi sorun oldu heralde downloading do not turn targetta kaldı güncelleme 5-6 saat bekledim düzelmedi home volume down yapinca odin mode a geçiyor sadece hiç bi şekilde açılmıyor bütün tuşlara basinca ekran bozuluyor sonra tekrar downloading do not turn target da kalıyor

sam den fw indirdim odin ile atmayi denedim hata verdi daha önce başına böle sorun gelen varsa nasıl çözdünüz ?
  • Tabletim acmiyor

• Tabletim acmiyor samsung yazisinda duruyor format atmiyor atmaya calisirken cikan yazi su

• serefbey d1 S kullanıcısına yanıt
    Resimler gözükmüyor.

Samsung yazısında duruyorsa odin ile orjinal yazılımları flashlayın.
  • tam 1 yıl önce bu problemi yaşamış ve bu sayfalarda yazmıştım. 116. sayfada bulabilirsiniz. ben sorunu çözmek için ürünü servise göndermiştim ve serviste anakartı değişmişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfisti_35900 -- 3 Ekim 2015; 7:58:50 >
  • Tabletim acilmiyor samsung yazisinda duruyor formata gecmiyor gectigi yer odin mode yazanlar aynen soyle custom binary download no current binary samsung official system statius official downloading do not turn off target yazanlar aynen boyle ne yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ekran görüntüsü atarmısın. Ses kısma power tuşuna bastıktan sonra gelen menuden yukadı oka basınca download moda geçmesi lazım. Gecerse hiç korkma odinle stock ya i orjinal rom atarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: slowrider

Cihaz custom 5.1.1 lollipop ile daha iyi oluyor tavsiye ederim

hiç araştırmadan direk soruyorum kolaycılık olacak ama, s note var mı bu versiyonda, varsa orjinalindeki s note mu yeni versiyon da var mı,
    sonradan bu s note u yükleyebiliyor muyuz?
  • Saf Android olduğu için yok ama sketchbook yükledim onun yerine işimi görüyor

• afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Sonradan s note yükleyebilirsin. Bende iki versiyonda mevcut.( bizim tablette gelen ve 2014 modelinde olan) Ama bizim tablette olan daha kullanışlı gibi. Çizim ve ölçü alırken onu kullanıyorum ama yazı yazacaksanız 2014 daha kullanışlı.
  • Cihazı yeni aldım stock rom ile mi kullanayım yoksa 4.4.2'ye güncellemeli miyim? gt-n8010 modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 7 Ekim 2015; 21:55:51 >
  • sakın geçme.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.