Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 4.4.2 güncellemesi var. Şarjda sorun yok.
  • Sürümü 4.4.2 ye yükseltince donmalar başladı. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar delirecegim ben 2-3 gun once bu urunu aldim . Fakat ana menude sayfa değiştirirken bir bayan "page 2 to 2"diyor.Bu bayan sesini nasıl kapayabilirim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android lolipop yükleyen var mı varsa indirme linklerini atabilir mi?
  • beyler tab s mi önerirsiniz yoksa note 10.1 mi ? 2014 edition'dan sonra çıkan başka bir modeli yok mu ? ya da çıkması planlanıyor mu haberi olan var mı?
  • Kalemi kullanmayacaksan almana gerek yok. Boşuna para vermiş olursun. Tab s alın. 2015 de yeni versiyon çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

4.4.2 güncellemesini nasıl yükleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: med000

quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

4.4.2 güncellemesini nasıl yükleyebilirim

Yüklemiştim zaten hocam eskide kalmış mesaj teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tolgabjk T kullanıcısına yanıt
    Öylemi :) rica ederim.

• n8010 tabletim yukarda da belirtildiği gibi şarj oluyor gösteriyor ama yüzde 1 de kalıyordu...sonrasında aliexpress den orjinal batarya istedim ve taktım daha 1 ay olmadan şuanda da yüzde 4 te takılı kaldı şarj olmuyor...bu durumun çözümünü bilen arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun...bu şekilde her ay batarya değiştiremem ki değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Tableti güncelliyim dedim kafayı yedi

Downloading
    Do not turn yazıyor şarjı bitti gene aynı power volume up yapıyorum gene düzelmedi ne yapmam gerek

Odini kurdum antivüris sildi :)))

Uppppp

• Samsung note sm P602 tablet aldık android 4.4.2 güncelleme gelmiş görünüyor ama yükleyip yüklememekte kararsız kaldım (4.4.2 den çok şikayet olduğunu biliyorum cunku) en son güncelleme bu mu bunu yükledikten sonra yenisi mi Gelecek?

• Merhaba arkadaşlar note 10.1 icin orjinal usb kablo bulabilecegim guvenilir bildiginiz site varmı

• Arkadaslar kies uzerinden tabletimi guncellemek isterken gecerli uretici yazilim surumu kisminda bisey yazmiyordu haliyle guncelleyemedim daha once orda surum kodu yaziyordu -cihaza hic bir turlu rom root yapmadim orjinal hali - nasil düzeltebilirim sizce
     Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ]

• Dostlar, kalemli tabletini 64gb xiaomi mipad ile takas yapmayı düşünen olursa mesajını bekliyorum.

• Arkadaşlar Merhaba..Biliyorum Büyük İhtimal Bu Konu Konuşuldu Ama bende rootlayıp stock rom atmak istiyorum..Nasıl yol izleyeceğim..bir link varsa paylaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Tableti güncelliyim dedim kafayı yedi

Downloading
    Do not turn yazıyor şarjı bitti gene aynı power volume up yapıyorum gene düzelmedi ne yapmam gerek

Odini kurdum antivüris sildi :)))

• kalem ozelligi nasil beyler derslerde kullanilabilir mi?

• Kullanılır.Ben öğretmenim,derslerde akıllı tahtaya allsharecast dongle ile yansıtıp yazı tahtası gibi de kullanıyorum.
  • snote 1 ile snote3 ün birlikte smartClip hatası vermeden çalıştığı bir 442 rom var mı?
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.