Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 tabletim şarj olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Galaxy Note 10.1 tabletim var ancak şarja taktığım zaman saatin oradaki şarj dolum simgesinin üstünde kırmızı çizgi çekili oluyor,yani şarj olmuyor diyor. Nerede tamir ettirebilirim bu arızayı acaba bilgisi olan varmıdır?

Herkese iyi forumlar dilerim.

• Ayni sorun benim note 10.1 de de var. Samsung ankara necatibey teknik servisine yarın verecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevabınız için,İstanbulda ikamet eden varmı acaba bilen?
  • Ya benim de note 10.1 im var. Fakat ne olduysa google hesabı kuramıyorum daha once kullanmama rağmen. Şu anda baglanti kurulamiyor diyor fakat internet bağlantısı va4. Yardımcı olabilir misiniz ?
  • Hocam merhaba, eski bir konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama aynı tablet bana bir yakınımdan geldi ve şarja taktığımda bazen o şekilde çarpı işaret çıkıyor bazende çıkmıyor. 5-6 kere tak çıkar yapıyorum. Süre olarakta uzun sürede şarj oluyor diye gittim bugün sony nin 2.1 amperlik adaptörünü aldım. Siz nasıl yaptınız nasıl çözdünüz sorunu ?

• Şarja taktığım zaman çarpı işareti benim tabletim için de geçerli, yeni bir batarya almaya niyetlendim fakat şarj soketinde de problem olabileceğini düşünüyorum. Sizlerde son durum nedir?

• Değirmen Boğaz kullanıcısına yanıt
    Yeni kablolar aldım hocam internetten , bir tanesinde hiç çarpı işareti çıkmıyordu fakat hiç şarjda etmiyordu. Yüzdesi neyse o kalıyordu. İade ettim.

Diğer kablolarda da çarpı işareti çıkıyordu ve çok ama çok yavaş şarj ediyordu.

Bende bir adet kablo var gene internetten almıştım, 10 kere takıyorsam 1inde çarpı işareti çıkmıyor ve çok şükür normal hızla şarj ediyor.

İnternette 65liraya orijinal kablo buldum fakat güvenemedim.

Aynı fiyata bir telefoncuda da orijinal dediği kablodan buldum fakat onada güvenemedim.

Artık olasılığını hesaplamaya başladım hocam, bakalım ne zaman çarpı çıkmayacak diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nitemm_96 kullanıcısına yanıt
    Batarya bitmiş olmasın?

• Selamlar bu sorunu bende yaşıyorum önceden çarpı işareti çıkıyordu şimdi ise hiç şarj etmiyor soru7nu nasıl çözdünüz aydınlatın lütfen
  • Bu sorunu çözen varmı?

• Aynı sorun bendede var çözen arkadaşlar nasıl çözdüğünü yazarsa sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.