Samsung Galaxy Note 10 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) - 5449 TL
-
-
Telefon 5900 yaziyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 26 Şubat 2021; 19:37:17 > -
5999a plus satıldı geçenlerde. Vermeyin bu paraları bence. -
Hiç görmedim hocam plus'i o fiyata, note 10 ve plus ana konusunda da aktifim, orada da hiç paylaşılmadi. :S -
quote:
Orijinalden alıntı: celtic pride
Hiç görmedim hocam plus'i o fiyata, note 10 ve plus ana konusunda da aktifim, orada da hiç paylaşılmadi. :S -
Bunu hatırladım hocam, bu net fiyat hatası gibiydi bence, 30 sn olmadan bitmişti. Alabilen olduğunu sanmıyorum. -
embedded sim desteklemiyor.
-
Ben almıştım, 1 saat kdar süren bir indirimdi. Çok alan oldu, millet üstüne 1000 TL ekleyip ilana koydu hemen. -
5899 şu an samsung mu mi 10t pro mu uzun süre kullanacağım? -
10 t pro iyi bir cihaz. Sadece su ve toz gecirmeLik eksik
-
9T Pro da ki gibi dilim yandıktan sonra kimseye kolay kolay xiaomi önermiyorum ben samsung ile karşılaştırmayın bence özellikle note serisi ile.
1 yıl içinde 2 kere ghost touch sorunu yaşadım tamir ettirdim yine oldu kendim yaptım yine oldu sonra o şekilde yok pahasına elden çıkardım. Model çoğaldıkça üretim kalitesi düşüyormuş bunu anladım :)
-
Pil durumu haricinde bir sorunu yok gibi duruyor, kullananlar tavsiye eder mi?
-
Merhaba kardesim.Ben almistim o aksam.Kullaniyorum su an.Gercekten cok iyi firsatti.Telefondan da gayet memnunum.
-
hayırlı olsun, güle güle kullan, ben maalesef sattım nakit sorunundan dolayı sonradan çok pişman oldum, 7000 altına düşmüyor artık. O fiyat tarihinde bir daha gelmez heralde bundan sonra da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nazif_BG
5899 şu an samsung mu mi 10t pro mu uzun süre kullanacağım?Ekran dışında her yönüyle 10t pro.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X