Bildirim
Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gittigidiyorda kırmızısı kazanlar kulübü üyeliği ile 4299 liraya geliyor arkadaslar. 75 lira da bonus var.Kararsiz kaldım alsam mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat güzel, renk tercih meselesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mayıs ortalarına doğru 4 e düşer, aceleniz yoksa bekleyin derim
Bunu denedim sayenizde evet bu da işe yarıyor teşekkür ederim. Fakat burda bir pcye ihtiyaç var. Monitör ile tek başına kullanamıyoruz maalesef. Belki ki denemek lazım Type-c to Hdmi dönüştürü ile monitöre bağlayıp görüntüyü ekrana yansıtmak çözüm olabilir gibi. Deneyen oldu mu daha önce type-c ile hdmi direk görüntü aktarabiliyor muyuz?quote:
Orijinalden alıntı: chengineer
Maalesef dex desteği yok. Dex'e en yakın alternatif ise:
Alıntıları Göster
-
İstanbulbilişimde fiyat 4.149 a düşmüş. Yalnız 6gblık model takip edenlere duyurulur.
Açıklamaya 8gb yazmışlar hocam emin misiniz 6 olduğuna ?
Donanım özellikleri kısmında 8 yazıyor ama açıklama kısmında 6 yazıyor. Doğrusu nedir ben de bilmiyorum.
Samsung tr garantililer 8, ithalatciysa 6 olabilir
GittiGidiyorSamsung Galaxy Note 10 Lite Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/samsung-galaxy-note-10-lite_spp_761403?id=539093180
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu telefonla iPhone 7 plus arasinda kaldım önemli olan kamera ve pil yorumu olan arkadaşlar yazabilir mi ?quote:
Orijinalden alıntı: turkay23
https://www.gittigidiyor.com/samsung-galaxy-note-10-lite_spp_761403?id=539093180
7plus çıkalı epey oldu. Pil olarak bence Note10 lite öndedir. Kamera olarak belki iphone7 plus öndedir, ama çok fark var mıdır emin değilim. -
Gsmarenada photo compare tool var. Ordan bakabilirsiniz. Yalnız belirtmemde fayda var, cihazın öz çekim kamerası çok iyi değil. Bataryası çok iyi.
Donanımsal olarak mhl desteği olmadığı yazıyor. Bu da kablolu görüntü aktarımı yapamayacağınız anlamına gelir. Ben chromecast kullanıyorum. Film dizi izlemek vs için yeterli oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Sehzadem61
Bunu denedim sayenizde evet bu da işe yarıyor teşekkür ederim. Fakat burda bir pcye ihtiyaç var. Monitör ile tek başına kullanamıyoruz maalesef. Belki ki denemek lazım Type-c to Hdmi dönüştürü ile monitöre bağlayıp görüntüyü ekrana yansıtmak çözüm olabilir gibi. Deneyen oldu mu daha önce type-c ile hdmi direk görüntü aktarabiliyor muyuz?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ana konuya One UI 2.0 tam ekran hareketleri görselini ekledim.
Telefonunuzda Ayarlar -> Ekran -> Navigasyon Çubuğu altında bulabilirsiniz. -
Istanbulbilisim. Sikayetvara bakmani oneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 21 Mart 2020; 20:30:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X