Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.994
Cevap
83
Favori
339.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fazlasıyla işe yarıyor. ADROİD 12 ile ve bu tam plus olayı ile note 10 lite ta gözle görülür performans iyileştirmesi oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garanti kapsamında batarya, şarj soketi ve ekran değişimi yaptırdım. Bataryayı daha stabil bekliyordum sanki az iyileşme var. Çözemedim.

• Bugün itibariyle note 10 lite ile olan birlikteliğin sonuna geldim. Kardeşimin tel bozuldu. Ona verdim. Artık o keyifle kullanır.
    Yerine xiaomi mi 12t pro aldım. Batarya en büyük kriterdi benim için. Hem 120 watt şarj hızı hem de batarya kapasitesiyle memnunum şimdilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimik bir yazılım güncelleme gelmiş

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen

• Arkadaslar bugun 26 aylik cihazim durup dururken sarj olmamaya basladi sarj bitince de kapandi
    Soket mi pil mi sorunlu bilemedim daha once basina benzer durum gelen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    Soket gibi görünüyor.

• Muhtemelen Kasım ayı içerisinde son büyük güncelleme gelecek telefona, Android 13 ve son telefon arayüz güncellemesi.

• Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen

Yenilenmiş

• en azından yazılar değişti :)

TÜRKİYE GÜNCELMİYİZ

Kasım

Güncelleme çalışmalarımız devam etmektedir.

Aralık

Güncelleme çalışmalarımız devam etmektedir.

GLOBAL

https://www.donanimhaber.com/samsung-un-android-13-guncelleme-takvimi-belli-oldu--155061

Samsung’un Android 13 güncelleme takvimi belli oldu: İşte güncellenecek modeler ve tarihler

Samsung’un Android 13 güncelleme yol haritası bir süre önce ortaya çıktı. Samsung’un onlara akıllı telefon ve tablet modellerine Android 13 güncellemesinin ne zaman geleceği belli olmuş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 25 Ekim 2022; 23:31:38 >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Tam bu konuda yazmak için girmiştim. Bizim model yok listede, fakat önceki listelerde vardı. Güncellenir sanırım liste.

• Bize niye güncelleme yok acaba

• strathmorea kullanıcısına yanıt

Samsung bizimle eğleniy,

note10lite için resmi takvimde nilhi takviminde yok densede , benim içeden duyduğum bilgi note için yok ama note10lite için bu son büyük güncellemeyi geç te olsa alacak bizim emektar telefonlar.

Bende s22ultra var eli kulağında android 13 için, note10lite ıma ise tatihi meçhul da olsa gelecek, test versiyonunu gördüm, gerekirse ar-ge den çalarım , gerekirse portlarız, kısaca ben j7 ye android 11 kurmuşum, belki 12 kuruluyordur, belki 13 nile portlarız, birdek A8 zorladı hiç kurulmadı üst versiyonlar. Note8 i bile android üst versiyonlatla portladık. Kuzen meşhur özcan delikanlı hala note3 üne son sürüm sndroid portluyor, videoları youtup kanalında. Note8 ciler de iyi bilir kuzeni.

Neyse samsung bizi le eyyylenme başına yıkarım note10lite ı android13 takvimine al

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Liste nihai hali değil diyor haberlerde, eklenecek cihazlar olacak evet, bir de bir tek dünkü haberde bizim modeli göremedim, önceki tüm haberlerde note 10 lite vardı listede. Bakalım, resmi olarak bu güncelleme de gelsin iyi olur.

• strathmorea kullanıcısına yanıt

şurda yayınlanmasaydı kaale bile alınmazdı. Çünkü lansman 'dan beri Android 13 alacağımız RESMİ olarak deklare edildi. Cayamazlar mümkün değil.

sadece takvime girmemiştir, bir sıkıntı vardır, düzelir duyuru revize edilir.

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen9to5google
    Samsung will update these Galaxy devices to Android 13
    https://9to5google.com/2022/10/25/samsung-android-13-update/
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt

bize de gelir.

eskinin en günceli

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen9to5google
    Samsung October 2022 update rolling out for these Galaxy devices
    https://9to5google.com/2022/10/26/samsung-galaxy-october-2022-update/

Samsung October 2022 update rolling out for these Galaxy devices

Damien Wilde - Oct. 26th 2022 2:00 am PT

Samsung is on a roll as of late with device updates for a number of handsets. The October 2022 security update is even rolling out for a number of Samsung Galaxy phones and even a few tablets.

Samsung October 2022 security update – here’s what’s new:

No details have been released for the latest Android Security Update Bulletin, but we expect that to change over the coming days as Pixel devices catch up – usually on the first Monday of the month. Samsung has updated their own tracker for Galaxy smartphones, with a number of important fixes for common issues that might affect device users.

The Korean tech giant lists fixes for one “Critical” vulnerability, with a further 31 fixes for issues labelled “High” priority. Only two “Moderate” issues have been resolved with the October patch for Samsung Galaxy phones this time around.

Along with Google patches, Samsung Mobile provides 18 Samsung Vulnerabilities and Exposures (SVE) items described below, in order to improve our customer’s confidence on security of Samsung Mobile devices. Samsung security index (SSI), found in “Security software version”, SMR Oct-2022 Release 1 includes all patches from Samsung and Google. Some of the SVE items may not be included in this package, in case these items were already included in a previous maintenance release.

Some Samsung Galaxy devices are part of the One UI 5.0 beta program, which means that the Android 13 stable should be right around the corner.

Galaxy Note series

Samsung October update

The final Galaxy Note series devices were released back in 2020, with Samsung confirming that the Note was indeed dead. Since then we’ve seen the Galaxy S lineup bring selected functions like the S Pen and much more back to the market, but it likely isn’t enough for the true Note series fan.

Luckily, a number of devices are still supported including the Galaxy Note 20, which is getting the latest patch in good time. A further expansion of the October update has occurred for the Note 20 and Note 20 Ultra, with those in the United States with Verizon-locked units being able to grab the latest security patch.

Prior to the release of the Galaxy S20 series, Samsung unveiled the Galaxy S10 Lite and Note 10 Lite. The latter offers Note series features and functions but without the associated high price tag. As such, it’s in an odd position in the wider lineup. Samsung is still offering updates, with the Note 10 Lite now getting the October 2022 security patch in selected regions.

Somewhat later than it’s affordable sibling, the Galaxy Note 10 series is finally beginning to see the October patch arrive in a limited fashion. Those with the stylus-equipped smartphone can grab the latest security patch in Switzerland at this moment in time.

Galaxy Note 10 Lite — N770FXXS8GVI2 (Released first in France)

Galaxy Note 10 / Note 10+ — N975FXXS8HVJ1 (Released first in Switzerland)

Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra — N98xFXXS5FVI4 / N98xBXXS5FVI4 / N981USQS3FVI7 (Released first in Europe)

Available in US: Verizon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 26 Ekim 2022; 23:40:0 >

• Samsung Note 10 lite ile başım belada. 2 ay önce batarya, ekran, yan tuşlar bozuldu. Garantiye verdim ufak bir çatlak var diye yapmadılar. Ben de yapmadıkları için telefonu aldığım yer olan Amazonu tüketici hakem heyetine şikayet ettim daha sonuç gelmedi. Amazon ile iletişime gectim iade edebilirsiniz dediler. Teledonu 2020de 4400tlye adlım şimdi iade etsem ne alabilirim ki? Telefonu yaptırmak da ortalama 3-4 bin tl ye geliyor. Sizce iade edip üstüne 3 4 bin tl verip yeni bir telefon mu almalı yoksa telefonu tamir ettirip devam mı etmeli sizin görüşleriniz nedir arkadaşlar?

• fehmik9 F kullanıcısına yanıt

Telefonun size güncel fiyatını vermek zorunda değiller mi? Sonuçta bu telefonu aldığımız fiyata şu an giriş seviyesi telefon bile zor alınır.

• Aralık ayında geliyor son major güncelleme. Hayırlısı, umarım stabil bir güncelleme olur.

https://www.donanimhaber.com/galaxy-cihazlar-icin-one-ui-5-0-guncelleme-takvimi-aciklandi--155316

• BREAKING: One UI 5.0 update is live for the Galaxy Note 10 Lite - SamMobile

avrupa için android 13 gelmiş yakında türkiye için de yayınlanır.

• Farkettiyseniz Samsung uygulamaları güncellendikçe simgeleri de OnuUI 5 tarzında değişiyor. Muhtemelen bu ayın güvenlik güncellemesi geldikten sonra bir sonraki ay aralık güvenlik güncellemesiyle beraber Android 13 gelir.

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.