Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (286. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, bu konuda güncel durumla ilgili bilginiz var mı.? Son büyük güncelleme olacak Bu ay sonu gelse ne güzel olurdu.
-
bence anca ocaktan sonra alırız güncellemeyi
-
Açıkçası son 2 büyük güncelleme sonrasından beri telefonu sıfırlamadım, telefonu yedekledim, tam temiz sıfırlama yapacağım ona üşeniyorum. Yeni güncelleme gelecekse onu bekleyip sonra yaparım diye :)
-
Telefon pil ömrü yüzde kaç olunca servis ücretsiz değişim yapar? Telefonu alalı tam 23 ay oldu. Pil sağlığı %78. İlk aldığımda 8 saat ekran süresi alıyordum şimdi 4 saat civarı alıyorum. Garanti bitmeden %78 pil ömrü için ücretsiz değişim yaparlar mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitmeden götür garantiye her türlü yaparlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün ben de Izmir'deki Samsung servisine bataryanın erken bitmesi şikayeti ve cift sim takılıyken telefonun sapitmasi ile alakalı başvurdum. Öncelikle daha önceki kvk, genpa gibi çok çok çok kötü müşteri deneyimlerinden sonra korkarak gitsem de gerçekten harika bir hizmet aldım. Müşteri karşılamadan onarım hızlarına kadar acayip başarılılar. Tam tamına 1 saat içinde telefonun bataryasını ve anakartini değiştirip tertemiz teslim ettiler.
Benim cihazın garantisi de 2 kasimda bitiyordu, iyi oldu.
Acayip memnun kaldım hala şaşkınım :)
Ek: Gittiğim servisin adı Samsung Servis Merkezi - Destek Bilişim Şair Eşref Bulvarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 11 Ekim 2022; 23:6:19 >
Ben de bugün verdim. Şarj erken bitmeye başlamıştı. Önce cihaza bağladılar. Sonra detaylı incelemek için alıyoruz dediler. 1 saat içinde batarya, şarj soketi değişmiş şekilde teslim ettiler. Ben de baya memnun kaldım. Cihazdan zaten memnundum. Bu batarya ile 2 sene daha götürür beni
Batarya performansı yine aynı gibi geldi bana ama umarım rodaj süresidir. Belli şarj döngüsünden sonra düzelir umarım.
Benim de anakart, pil, flex kablo değişti. Pil süresinde fazla fark göremedim değişimden sonra. En azından sağlıklı bir şekilde düşüş oluyor.
-
Bende fark etti. 1 hafta içinde bence batarya performansı oturur
Arkadaşlar benim cihaz smart wiew ile tv ye bağlanırken çok donma ve kopukluk yaşıyor
Başka cihazlarda sorun yok
Konu ile ilgili herhangi bir bilgi grupta acaba paylaşıldımı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 13 Ekim 2022; 20:40:36 >
Samsung tvme yansıtıyorum hiçbir donmayla karşılaşmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tv bağlantı esnasında bluetooth, mobil erişim noktası hatta gps kapalı olsun. yakınlardaki Telsiz telefon, mikro dalga fırın ya da aşırı elektrik dalgasına neden olabilecek cihazlardan uzak kalıp öyle bi deneyin. Biraz uzun oldu ama :)
-
Bir müddetçe uzak kalacağım. Valide konya da Farabi hadtanesş de ameliyat oldu, prf. Dr mehmet arazi hıcamuz başarılı diz kalça protez ko like bir ameliyat yaptı, şimdi ilyihap, fizik tedavi vs ile uğraşıyor valide, bende koşturmaca içindeyim bir müddet bakamadım, bakamıyorum da.
İstanbul, datça, izmir,konya, ankara ... yakında iskendrun
Telefon için yakın zamanda olmasada güzel havadisler var, çok sıkıntısı yoksa yedek tutun, sevdiğinize hediye edin ama satmayın derim. Güya samsung son güncellemeyi belki son olmayabilir demiş.
Bu arada ben ekran üzerindeki orjinal kaplamalayla 1.5 yılı aştım aralıkta 2. Yıl olucak ama pandemide el dezenfektadyonları ile dokunduk deforme oldu. 2 ayrı yerde kaplama yaptırdım hüya iyi bişey dediler ama tırışka çıktı, fabrikasyon neğerse çok çok iyiymiş. Değetini bilemedim.
Bir müddettir s22 ultra yeşil 512 kullanıyorum, üzerinde ekran koruma yok, onada yaptırdıklarım daha kötü, yanlar kavis boşluğu, kamera deliği, heleki parmak izi okuma farklı trknoloji ve koruyucu ike iğrençleşti. Ama kamera , gece çekimi , zoom, karanlık ortam video çekimine bayıldım. Batarya pil hatta note10lite aynı kullanım şartlarından daha başarılı geldi bana. Biradere alıp el koydum 1 aydır .
Fold4 çok pahalı olmasa biradere iş icavibı alacaktık.
Sevgi ve saygılar, sağlıklı günler, iyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
Note 10 lite Samsung tarafında destek olarak bende en olumlu etki bırakan tel oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 17 Ekim 2022; 20:4:9 >
Güncellemeler android sistem webwiev yayınlandıktan sonra geliyor sanki yeni webviev de geldi ne dersiniz 13 yakinmi sizce?
Yüklüyor muyuz peki 13'ü? Çöp olmasın sonra telefonlar 😁
Valla ben gecicem son sürüm daha iyidir herhalde.
s22 serisi ve Fold4 serisine geldikten sonra planlanacak.
Takip için : Resmi Samsung yazılım güncelleme duyuruları
Guncelmiyiz.com
https://www.guncelmiyiz.com/cihaz/sm-n770f
geçenseneki durum fikir vermesi açısından ( geriye çekmeye çalışıyorlar bu sefer)
PLANLANAN GÜNCELLEME TARİHİ
20 Ocak 2022 - 20 Ocak 2022
https://www.donanimhaber.com/one-ui-5-yenilikler-one-cikan-ozellikler-neler--154696
resimler ve video linkten bakın lütfen
Samsung One UI 5, daha kişisel deneyim sunacak: İşte öne çıkan özellikler
Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5’i tanıttı. Geliştirici etkinliği sonrası, One UI 5 yenilikler, öne çıkan özellikler daha detaylı paylaşıldı. One UI 5.0 güncellemesi kişiye özel deneyim sunacak.
15 Ekim 2022, 11:30 (Güncellendi, 3 gün)3,7b25Android323
One UI 5 öne çıkan özellikler
Erkan CalpErkan CalpTeknoloji Editörü 1
one ui 5 yenilikler
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Samsung Geliştirici Konferansı’nda One UI 5.0 tanıtıldı. İlk olarak Galaxy S22, Z Flip 4 ve Z Fold4 gibi üst seviye Samsung telefonlara sunulacak Android 13 güncellemesi ile gelecek en son özelliklere ilişkin tüm detaylar paylaşıldı.
Kullanıcıların duvar kağıdı, saat yüzü ve renk paletlerini özelleştirmelerine izin veren yeniden tasarlanmış kilit ekranı ile geliyor. Kilit ekranına kısa video yerleştirilmesine izin veren video duvar kağıdı seçeneği de mevcut.
One UI 5 öne çıkan özellikler
samsung one ui 5 modlar
Samsung, kullanıcıların kullanım alışkanlıklarına göre öneriler sunan widget’lar (araç takımları) ve uygulamalar için yeni akıllı öneriler sunuyor. One UI 5 rutinleri, otomasyonları başlatmaya yardımcı olan yeni onay seçenekleri sunuyor. Modlar, kullanıcıların günün farklı zamanları için özel ayarlar ve uygulama özellikleri programlamalarına olanak tanıyan yeni bir özellik.
Bixby Text Call özelliği ile kullanıcılar, telefon aramalarına mesajla yanıt verebiliyor.
Bixby, yazıyı sese dönüştürüyor, doğrudan hattın diğer ucundaki kişiyle paylaşıyor ve arayan kişinin sesini yazıyı çevirerek ne söylediğini size gösteriyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar konserler gibi gürültülü ortamlarda iletişimi daha kolay sağlayacak. Bixby Text Call, şu anda İngilizce dilde bile destek vermiyor; 2023’ün başlarında kullanıma sunulacağı söylendi.
Akıllı telefona bağlı tüm cihazların kontrolü yeni Bağlı cihazlar menüsünden sağlanabiliyor. Quick Share, Smart View, Samsung DeX gibi diğer cihazlarla çalışan tüm özelliklere buradan erişilebiliyor. Buds kulaklıklar için cihazlar arası otomatik geçişe imkan veren menüye daha rahat erişilebiliyor.
One UI 5, güvenlik ve gizlilik noktasında da geliştirmeler sunuyor. Kullanıcılar, cihazlarının güvenliğine hızlı bir şekilde göz atabiliyor, duruma bağlı olarak öneriler ve uyarılar alabiliyor.
Kredi kartı, banka kartı numarası, ehliyet, pasaport, gibi hassas bilgiler içeren bir fotoğraf paylaşıldığında paylaşım panelinde kullanıcıyı uyaran bir bildirim çıkıyor.
Son olarak, Samsung Galeri uygulaması artık fotoğraflardaki metinleri kopyalamanıza izin veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X