Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (284. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Adguard mı kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onceki surumlere donusleri kapatiyorlar kandirnmaca iste
@GoGoBaBa Neden ceza yedin?
Arkadaşlar herkese iyi günler.
Ekran görüntüsü aldıktan sonra ekrana sabitle olayını ben note2 zamanında custom rom lardan hatırlıyorum. Note10 Lite'i biraz karıştırdım. Ama buna benzer bi özelliği bulamadım. Bu özelliği bilen kullanan var mı? Nasıl kullanılır?
Teşekkürler yanıtlar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epicentre* -- 11 Ağustos 2022; 7:2:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ben 8 yaptım ama bir fark görmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
8 yapın onda kalsın, telefonun hafızasından orada belirtilen rakam kadar oranı ram plus yani sanal ram olarak kullanmamızı sağlıyor. Son gelen Android güncellemesi ile geldi ve faydalı bir özellik. Telefonun daha ferah çalışmasını ve arka plan uygulamalarının daha rahat çalışmasını sağlıyor.
-
Cihazı alalı 2 yıl olacak. Son 1 ayda;
1. Şarj aşırı hızlı bitiyor mesela gece 100 ise sabah 50 oluyor.
2. Sağ üst ekranda turuncu mavi yeşil renklerin hepsini turuncumsu gösteriyor.
3. Yan tuş (güç tuşu) bozuldu çalışmıyor.
4. Ses yükseltme tuşu çalışmıyor.
5. Kendi kendine flaş açıp kapatıyor.
6. Şarj olurken aşırı ısınıyor.
7. Twitterı aşırı kasıyor.
Garantiye gidip versem hangileri halledebilir.🥺🥺🥺🥺
Hepsi hallolur. Muhtemelen anakart ve batarya değişir. Geriye ekran kalıyor zaten. Onda da sıkıntı varsa onu da değiştirirler😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah yoksa halim haraptır ha
Sizin koşa koşa garantiye gitmeniz lazım. Bu şikayetlerden 1 tanesi bile yeterli bunun için. Şikayetlerinizi yumuşak olmayan bir dilde kararlı bir şekilde ifade edin, bu nedir Samsung'a güvendik ne çıktı şeklinde. Telefonunuzun çok şeyi değişecek, ekran, pil, anakart. Yani full değişim olacak neredeyse.
-
-
Bluetooth özelliği var.
arkadaşlar iyi günler herkese
telefonu 2 yıla yakındır kullanıyorum.
son bir haftadır telefonum sadece bi tane şarj aletinden şarj alıyor o da orjinal değil.
4-5 adet orjinal şarj aletiyle denedim. kesinlikle şarj almıyor. şarj soketini toz açısından güzelce temizledim, telefon kapalıyken şarj etmeyi denedim olmadı. şimdi diğer aletten de şarj almaz tamamen gider diye endişe ediyorum. çözüm önerisi olan var mı?
-
Aynı durum arkadaşımın başına geldi. Aynı cihaz var. Servise verdi. Servis yazılımsal deyip format atıp geri gönderdi. Şarj alıyor şu anda.
-
evet duyumlarım daha önce çıtlattığım sanırım doğru imiş. beklediğimizden daha erken bir "major update" gelebilir. Sanırım ilk olarak Türkiye'de yayınlanmaz ama Türkiye yazılımcılarımız son yıllarda gerçekten çok özverili çalışıyor. Özellikle samsung Türkiye yazılım konusunda OneUI konusunda çok geride kalmak istemiyor. Bazı rutin güncellemeler gecikebilir ama asıl "ciddi" açıklar konusunda inanın ana merkezi bile ivmelendiriyor bizimkiler.
kısaca 2023 Mart/nisan/mayıs diyenlerde var
normal planda 2023 şubat
iyimser tahmin 2022aralık sonu
polyanna kasım2022 sonu
mucize 2022ekim sonunda Türkiye de sunulur
https://www.donanimhaber.com/samsung-telefonlar-icin-one-ui-5-0-in-cikis-tarihi-sizdirildi--152170
Android 13 tabanlı One UI 5.0'ın çıkış tarihi sızdırıldı Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5.0' için çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşan güncellemenin çıkış tarihi ortaya çıktı. 27Ağustos 2022, 19:30 (14 sa.)
Ekim sonunda kullanıma sunulabilir
One UI 5.0 güncellemesi alacak Samsung telefonlar
İlkcan Girginİlkcan GirginDonanım ve Teknoloji Editörü
Kısa bir süre önce Android 13 tabanlı One UI 5.0’ın beta testlerine başlayan Samsung, işletim sisteminin en son yinelemesini birçok cihaza getirmeye hazırlanıyor. Şimdi yeni bir sızıntı, One UI 5.0’ın çıkış tarihine dair ilk bilgileri gün yüzüne çıkardı.
Ekim sonunda kullanıma sunulabilir
Sammobile tarafından paylaşılanlara göre Samsung, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini resmi olarak 17 Ekim veya 19 Ekim tarihleri arasında kullanıma sunmayı planlıyor. Bununla birlikte yeni sürüm, ilk olarak amiral gemisi cihazlar olan Galaxy S22, S22+ ve S22 modellerine sunulacak.
Bilindiği üzere One UI 5.0 beta programı birkaç hafta önce başladı. Bu nedenle Ekim, şirketin nihai sürümü yayınlaması için oldukça makul bir zaman gibi görünüyor. Ayrıca söz konusu tarih göz önüne alındığında Samsung’un hataları ve sorunları düzeltmek için yeterli bir zamana sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Samsung Exynos işlemciler AMD dopingi devam edecek
2 gün önce eklendi
Android 13 tabanlı One UI 5.0'ın birçok özelleştirme, güvenlik ve erişilebilirlik özelliğini beraberinde getirmesi bekleniyor. Yeni sürümle birlikte kullanıcılar, duvar kağıdına göre önceden ayarlanmış 16 renk teması ve widget’ları üst üste istifleme gibi yeni özelliklere kavuşacak.
One UI 5.0 güncellemesi alacak Samsung telefonlar
Galaxy S serisi:
Galaxy S22 Ultra
Galaxy S22+
Galaxy S22
Galaxy S21 FE
Galaxy S21 Ultra (LTE/5G)
Galaxy S21+ (LTE/5G)
Galaxy S21 (LTE/5G)
Galaxy S20 Ultra (LTE/5G)
Galaxy S20+ (LTE/5G)
Galaxy S20 (LTE/5G)
Galaxy S20 FE (LTE/5G)
Galaxy S10 Lite
Galaxy Note serisi:
Galaxy Note 20 Ultra (LTE/5G)
Galaxy Note 20 (LTE/5G)
Galaxy Note 10 Lite
Galaxy Z serisi
Galaxy Z Fold 2 5G
Galaxy Z Flip
Galaxy Z Flip 5G
Galaxy Z Fold 3
Galaxy Z Flip 3
Galaxy A serisi
Galaxy A73
Galaxy A53
Galaxy A33
Galaxy A71 5G
Galaxy A71
Galaxy A51 5G
Galaxy A51
Galaxy A52
Galaxy A52 5G
Galaxy A52s
Galaxy A72
Galaxy A Quantum
Galaxy Quantum 2
Galaxy A42 5G
Galaxy A03s
Galaxy A12 / A12 Nacho
Galaxy A32
Galaxy A32 5G
Galaxy A22
Galaxy A22 5G
Galaxy A23
Galaxy A13
Galaxy A03
Galaxy M serisi
Galaxy M42 5G
Galaxy M12
Galaxy M62
Galaxy M01
Galaxy M22
Galaxy M31
Galaxy M32
Galaxy M32 5G
Galaxy M52 5G
Galaxy M33
Galaxy M23
Galaxy F serisi
Galaxy F42 5G
Galaxy F62
Galaxy F12
Galaxy F22
Galaxy F23
Galaxy Xcover serisi
Galaxy Xcover 5
Galaxy Tab serisi
Galaxy Tab S8 Ultra
Galaxy Tab S8+
Galaxy Tab S8
Galaxy Tab S7+ (LTE/5G)
Galaxy Tab S7 (LTE/5G)
Galaxy Tab S7 FE
Galaxy Tab S6 5G
Galaxy Tab S6 Lite
Galaxy Tab A7 Lite
Galaxy Tab A8 10.5 (2021)
kaynak: https://www.gsmarena.com/samsungs_one_ui_50_based_on_android_12_gets_a_rumored_release_date-news-55546.php?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X