İyi bayramlar öncelikle herkese. İki kılıftan birini almayı düşünüyorum kullanan var mıdır acaba? Ya da benzer tarzda şunu öneririm diyen varsa tavsiyeleri bekliyorum. |
Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (283. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Arkadaşlar hayırlı bayramlar bu cihaza imei repair işlemi yapılıyor mu? Biliyor musunuz
-
Bizim telefon için buna benzer kılıflar nereden bulabiliriz orijinal?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben genelde Samsung Emaar AVM deki samsung mağazası , akasya Avm Samsung Avrupa mağazası ve kapanmadan önce samsung bağdat caddesinden satın alıyordum.
bizim model eski olduğundan standlarda aranılan .eşşit olmayabiliyor. Ama ilk çıktığında reyonda genelde olur. bazen kampanyalı fiyata denk gelininebiliyor.
birkaç defa Amazon TR veya https://shop.samsung.com/tr/kiliflar/
danda satın aldığım olmuştu.
yurtdışından mesela Almanya dan ise bataryalı kılıf ( 4500-5000mah lık koruma-kılıf-batarya alırdım. Bazıları çok estetik ve extra yedek sarj konusunda arazide olunca lazım oluyordu. Samsung orjinal değil ama anlaşmalı firmalarca üretilenleri tercih ederdim.
https://www.monofe.com/urun/27324/zerolemon-galaxy-s10-plus-bataryali-kilif-5000mah.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 13 Temmuz 2022; 4:28:5 >
-
-
-
Garanti bitmeden servise ver. Şansın varsa kullanıcı hatası demeden değiştirirler.
-
Benlik bir şey yok durduk yere böyle oldu
bende resim yükleyerek yollanma sıkıntısı ceptelde ve/veya pc de devam ediyor.
reklam engelleyicileri kapatıp, antivirüs vs kapatıp, bazen farklı browserlar deneyerek yolluyorum, işkenceye döndü.
bazı başlıklara mesela bu başlığa yollanmıyor genelde.
edit : ekte dosya ek formatı, isimlerini revize ettiğim, boyutları dahi uygun olan resimleri yükletmiyor nedense dh
edit2: jpg,jpeg,png denedim, isimleri sadeleştirdim, boyutları küçülttüm , olmadı, ama resimleri farklı bir ekran resim capture yapıp uğraşıp yollayabildim. sorun bendeki resimlerde sanırım.
edit3: bazı note10lite ile çektiğim aşırı sanatsal denemelik fotografları artık ilerde uğraşıp yollarsam , ama kalite vs değişiyor, vazgeçtim
anılar :
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/134365699
lansmanda çekmişim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Temmuz 2022; 16:33:3 >
-
zamanında çoğu model samsung S ve Note serisi amiral gemisi telefonlarım için tam korumalı kılıf sitesi.
maalesef her model yok, yeni modeller bulunur ama
bu arada TR sitesi, almanya, ingiltere siteleri de var idi.
ben Amerika da ikamet eden birine aldırtıp sonra bana yollatmıştım.
Aynı modelin orjinal olmayan çin muadili AE sitesinden almıştım şaşırttı beni.
inanın 3 kattan düşen telefonumu koruduğu zamandan beri devamlı bu tür tam korumalı kılıflar almışımdır.
ZIZO BOLT Series for Galaxy Note Case
with Holster,
Lanyard,
Military Grade Drop Tested
and
Tempered Glass Screen Protector
for Samsung Galaxy Note
-
Telefonu aldığımda taktırdığım ekran koruyucu (lensun) zamanla yıprandı ve cebimde kendiliğinden çıktı. Bir de ne göreyim o çıkınca telefon hızlanıverdi, TWİTTER'daki takılma gitti. Aynı sorunları olan varsa bence ekran koruyucudan kaynaklanıyor.
Ahh ahh yaşlandım.
Note 10 Lite ne zaman Tr de lansman oldu satışa çıktı kopya çekmeden aklınızdanm yazarmısınız. doğruluğu önemli değil şu ayıl şu ay , hatta tam tarihi yazanda çıkar belki.
Lansman tarihi aklınızda kalan ve sizin satın aldığınız tartih aklınızda kalan ( detay da olur şurdan şu fiyata şu taksit vs gibi )
zihin çalıştıralım .
sosyal deney yapmıyorum, benim akıl telefonu 1 yıl önce almış gibi anımsıyor, faturayı bulunca gününü ayını vs kontrol edeceğim. Sanki her ay yeni telefon alıyorum kafa gitti benim
-
Bana da geçen sene almışım gibi geliyor. 6 Eylül 2020 tarihinde Mediamarkt'tan 4800₺'ye satın aldım. O dönem internet fiyatı 4400₺ civarındaydı. Buyback ile eski LG G5 cihazıma 600₺ saydılar. 200₺ de hediye kartı verdiler. 4000₺ gibi bir fiyatla almış oldum.
Bir kaç ay önce servise verdim. Pil, anakart ve fleks kablosu değişti.
Android 13 ve OneUI 5 ile güzel şeyler bekliyorum.
-
Aynen 👏👍 ( Android 13 ve OneUI 5 ile güzel şeyler bekliyorum.=
Süpersin
Ben garantim bitti diye salakça aklıma kazımışım, hatta bu başlığa bile eski mesajlarında belki garantim bitmese bende pili son ay teste sokardım bile yazmış olabilirim, çıkıp yahu daha kimsenin garantisi bitemez diye söyleyince bir sohbet esnasında bir arkadaş dank etti,
şartlar değişip emekli olunca komik rakamlar alınca maaş olarak, ben eskiden (hava atmak için değil) resmen gelirim iyiymiş teknomanyak teknokolik olarak lansmandan amiralvemisi nıte ve her s modeli alır, ayı çıkınca veya çıkmadan takas , sat al vs yapardım. Hayatımda eski ericron nokiakar hariç tuşludan akıllıga geçince general Mobile discovery 1 ençok elde tuttuğum kullandığım kullandığım telefon idi, 2hatlı, al sat yapsamda ana telefon oldu yıllarca, bir dönem de çift hatlı j710 , hala valide kullanır. Neyse şimdi en uzun kalan telefon bu nıte10lite ben 2.5 yıl oldu 3.yıla geldim sanıyorum
Vallahi faturanın olduğu yere varınca kontrol edeceğim tam tarihini.
arada unutmayım diye sıralıyorum.
S serisin es geçeyim şimdilik.
İlk NOTE ile tanışınca nevrim dönmüştü, ama NOTE2 alınca hayran kalmıştım adeta hayatımın telefonuı olmuştu. Note5 çifthatlıda o heyecanı yaşasamda pil sabit vs vs dedim erken sattım. sonrasında ithalatcı garantili çift hatlı Note8 alıp uzun süre şebeke wofi volte vs vb sorunları yazılımla çözme adına elde tuttum. Satıp sanırm S10çift hatlı almıştım çokda sevmiştim , stabil ve kamerası gayet iyi çıkmıştı. Nemle beraler s10e sini alan kız arkadaş hala kullanıyor.
s10dan sonra tekrar bir NOTE aşkı alevlendi. note10lite almadan önce nerdeyse gene maceralara girip çinişi uygun fiyat extra özellik alıp ben buna alışamadım diyecektim. Zamanında AE üzerinden gümrüksüz dahi telefon getiriliyordu malumunuz. Ama şebeke sorunları vs garip şeyler, yazılımına alışamamak vs. KÜRKÇÜ DÜKKANINA GERİ DÖNDÜM
inanın nisan-mayıs ayında s22 Ultra lansmandan almak için kendimi çok zorladım ama olmadı nasip olmadı. Şimdi fiyatına baktım taksit olsa peşin fiyatına belki gene borç harç alırım. Teknomanyaklık mı desem note sevdasımı desem. Ama sonunda s22FE çıkar fiyat uyar ancak onu alırım. Yoksa bu telefon bana yetiyorda artıyor bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 20 Temmuz 2022; 14:50:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
bende geçtiğimiz aylarda ertelenecek diye okumuştum, demek beklentim boşa imiş.
zaten gönlüm bunda herdaim.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153355639
güzel indirim yakalamış avantaj yakalamış almış. ama bana peşin imkansız.
-
Vatan bilgisayar bizim Note10 LİTE için 4bin TL fiyat buyback için çıkarttı, artı destek veriyor aldığınız modele göre s22Ultra için 3bin yazıyor. Toplamda 7000e sayıyor.
( aslında dandik bir telefona 500TL + 3binde destek veriyor) internetten s22U alınca 2700TL de web'e özel indirim var. Ayrıca fibabank kredisi ile peşin fiyat 3 taksit var.
Vatan mağazaya sordum 2700TL indirim yok, fiyatlar yüksek, buyback de 3000ialve destek var dandikl telefona 500, ortalama 1000TL ile 4bin düşerim dedi. fibanak varsa sms atıp kredi sorgulayın gelmeden dedi.
Mağazada sadece 512 olanı stokta ve 31bin TL fiyatı.
İnternette 128-256-512 olan var ama , 2 sim mi dediğimde biri e-sim sanırım diyor.
internetten 2700 web'e özel indirim, 3bin buyback destek dandik eski akıllı telefon buyback ile s22ultra 128 lik olanı 20bine aldım yazmış biri. ama baktım fibabank 3 taksit o modelde yok maalesef.
-
Ben birkaç ay önce 2.el note 20 almıştım sonra note 10 lite ı sattım.Yani 7.500 e note 20 yi aldim.5.500 e note 10 lite ı sattım 2000 tl fark ile model atladım şimdilik memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X