Kılıfsız hiç kullanmamama ve sürekli silip kurulamama rağmen biriken tozlar bir müddet sonra kılcal çiziklere yol açıyor. Arka kapak deforma olmaya çok müsait. Cihazı düşürüp ezik vuruk oluşturmadıktan sonra çok da kafanıza takmayın, cihazdan soğursunuz. Ben şeffaf silikon kılıflarımı bulaşık makinesinde yıkıyorum. Diğer kılıfları ve cihazı ıslak mendille silip temiz bez ile kuruluyorum. Daha sonra cihazı kılıfa takarken yine bezle tutuyorum. Telefonu cebe koyarken ahize kısmının yukarı gelmesine dikkat edin. Çünkü kılıfların ahize kısmı geniş olduğu için oradan daha çok toz giriyor. Diş fırçasıyla ahize, hoparlör, şarj ve kalem girişlerini temizliyorum. Son olarak ses kalitesi vasat olan bu cihazın sesini biraz daha tok bir hale getirmek istiyorsanız ekolayzer ayarının hepsini en dibe çekin. Baslar ve tizler dengeleniyor. Tabi yüzde 20'lik bir ses seviyesi kaybı oluyor. Ben bu şekilde kullanıyorum. |
Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (281. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aha aynen benim gibi birisi tıpatıp ☺️.Bende aynı şeyleri yapıyorum ama sert diş firçası hoparlör ve mikrofon önündeki ince zarlara zarar verebilir bu yüzden yumuşak kıl firca kullanıyorum.Şuan note 20 kullaniyorum stereo dolby atmos hoparlör sistemi harika ancak şu equalizer ayarları açınca ses azalmasi gıcık ediyor.Yıllardır şu ses azalmasına bir çözüm bulamadılar.quote:
Orijinalden alıntı: IMAMXKılıfsız hiç kullanmamama ve sürekli silip kurulamama rağmen biriken tozlar bir müddet sonra kılcal çiziklere yol açıyor. Arka kapak deforma olmaya çok müsait. Cihazı düşürüp ezik vuruk oluşturmadıktan sonra çok da kafanıza takmayın, cihazdan soğursunuz. Ben şeffaf silikon kılıflarımı bulaşık makinesinde yıkıyorum. Diğer kılıfları ve cihazı ıslak mendille silip temiz bez ile kuruluyorum. Daha sonra cihazı kılıfa takarken yine bezle tutuyorum. Telefonu cebe koyarken ahize kısmının yukarı gelmesine dikkat edin. Çünkü kılıfların ahize kısmı geniş olduğu için oradan daha çok toz giriyor. Diş fırçasıyla ahize, hoparlör, şarj ve kalem girişlerini temizliyorum.
Son olarak ses kalitesi vasat olan bu cihazın sesini biraz daha tok bir hale getirmek istiyorsanız ekolayzer ayarının hepsini en dibe çekin. Baslar ve tizler dengeleniyor. Tabi yüzde 20'lik bir ses seviyesi kaybı oluyor. Ben bu şekilde kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 9 Haziran 2022; 16:58:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba
Telefonun fabrika çıkışı üstünde olan ekran koruyucu (kırılmaz camı ) dün bir kaza sonucu yırtıldı:) Hangi markanın kırılmaz camını tavsiye edersiniz?
-
Ben Aliexpress üzerinden liquid hydrogel diye tabir edilen bir ekran koruyucu alıp taktım. Köşelere kadar tam kaplıyor ancak köşe kısımlarına kılıfla kullanımdan sonra toz yapışıyor. Bu da çirkin bir görüntü oluşturuyor. Kırılmaz camlar ise kenarları tam kapatmıyor. Binano markalı takip ettiğim bir ekran koruyucu var isterseniz sipariş verip deneyip bize de detaylarını anlatabilirsiniz.
-
-
-
Mat kırılmaz cam kullananlar varsa spen ile kullanılınca çizik vs oluyor mu ekranda ve mat kırılmaz cam tavsiye edermisiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görüntü ve netlik açısından tavsiye etmem.
Siz kullanıyor musunuz hocam?
Daha önceki telefonumda kullanmıştım.
evet yaptım hepsini
-
cevabın için teşekkür ederim. demek istediğim yani gelen aramaya cevap verilmediğinde ekran açılıyor. bu önceden olmuyordu. son zamanlarda olmaya başladı.
-
Resimler için çok teşekkür ederim ancak sizde de gece modu kumlu. Özellikle kayık fotoğrafında bariz görünüyor. 1 yıl önce çektiğim gece fotoğraflarında görüntüler oldukça kaliteliydi. Ben selfie ve gece çekimi nedeni ile başka bir telefona geçtim. Note 10 lite kutusunda duruyor. Fabrika ayarlarına dönderdim ama çözülmedi. Servise verecektim şimdi ondan da vazgeçtim. Tekrar teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ancak ortam oluştu vaad ettiğim çekimleri geçse olsa yapabildim, PC de kıyaslamak lazım, maalesef A.I. ayarlarıyla çok oynamış Samsung son güncellemelerde. Işık var ama bariz kumlu, netlik kötü, odaklama çok bozulmuş , evet çok iyi değildi ama bu fiyata iyiydi. Şimdi fanatikliğin lüzümü yok, artık idare eder diyemiyorum, hele vgece videolarım çamur gibi, ben çok farklı ortam ve ılık koşullarında denedim, beğenmedim bu son durumu, s20FE düşmüştü 2 ay önce sıfır kutusunda ,deneme fırsatım olmadı kapalı kutuyu aömayım diye belki çok daha iyi olurdu fotoğraf ve belki sark vs konularında, neyse fırsat biri kaçar diğeri gelir, ama yok pahasına satmam, durumu çok kötü kuzenlerim var, eşi 2 çocukla bırakıp başka kadınla kaççtı. Ona ve cocuklarına hediye ederim, herşey para değil,
Gündüz fotografları beni idare ediyor, gittiği yere kadar bu telefon işimi görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkes cihazdan memnun galiba. Bayadır ses soluk yok, sayfa ıssızlaşmış.
-
Batarya baya hızlı düşmeye başladı değişen oldu mu hiç ?
istanbulda orijinal batarya 1 günde değişen yer var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ümraniye'de Samsung'un kendi servisi var. Daha önce farklı model telefonlarımı ekran ve pil değişimi için götürmüştüm. 3-4 saatte teslim etmişlerdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung Smart Servis'ler var. Randevusuz gidip aynı gün içinde teslim ediyorlar. Benim de pilde ani düşüşlerim ve kapanmalarım oluyordu. Orada cihazı bilgisayara bağlayıp seceresini çıkartıyorlar. Pil kaçtan kaça düşmüş, cihaz kaç kere açılıp kapanmış her şey kabak gibi çıkıyor. Garanti devam ediyorsa ücretsiz pili değiştirebilirsin. Benim anakart, pil ve flex kablo değişti garanti dahilinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X