Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.994
Cevap
83
Favori
339.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note10lite da kullandığım 3.5 jacklı kablolu kulaklığımımı , kaybettim, Bluetooth değil de type-C kablolu kulaklık deneyen kullanan tecrübe eden varmı , yeni birtane almak istiyorum, type-C kablolu alıp başka cihazda ortak kullanayım düşüncesindeyim
    Jack çevirici almak istemiyorum, eski nesil kulaklık yerşne type-C almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

3.5 Jack çıkışından ses veriyor.Type c den ses verirmi 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkarakoyun kullanıcısına yanıt

inan biri beni tersköşeye yatırdı, ben onu sarj için kullandığımdan, alsana bir tane type - C kablolu kulaklık deyince kalakaldım.

dedim belki bilen vardır. kullanan deneyen , olur olmaz diyen .

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Ben akg nin note20 nin yanında gelen type c kulaklığını kullandım. Ses veriyor ancak telefonla görüşme esnasında karşıya sesi iletmiyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • slientwr S kullanıcısına yanıt

hımm o zaman bana yaramaz. Teşekürler sağolasın.

• Note 20 de 3.5mm kulaklık giriş yok...Yılların alışkanlığını bluetooth kulaklıkla giderdim ☺️ Kutusunda type-c fişli kulaklık var.Çok garip geldi.

• Samsung Note 10 Lite kırmızı renk cihazımın arka kısmında kapağında kılıftan kaynaklı lekeler ve birkaç kılcal çizik var. Kapak değişimi dışında bu leke ve kılcal çiziklerden kurtulmak için uygulayabileceğim birşey var mı?

• Aldığımdan beri aynı kılıfla kullanıyorum. Temizlik vs. Hariç hiç çıkartmadım ama kamera çevresi ve kenarlarda sanki kuma sürtülmüş gibi pütürtüler var. Nasıl oldu anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Aldığımdan beri aynı kılıfla kullanıyorum. Temizlik vs. Hariç hiç çıkartmadım ama kamera çevresi ve kenarlarda sanki kuma sürtülmüş gibi pütürtüler var. Nasıl oldu anlamadım.
    Aynı şekilde bende de var ve temizlemenin yolunu bulursak çok iyi olacak.

• Hocam umarım temizlemenin yolu vardır. Bana çizilmiş gibi geldi. Bir ara detaylı bakıcam. Temizlemenin yolunu bulursanız haberdar ederseniz sevinirim hocam

• Terracide kullanıcısına yanıt
    Dünden beri araştırıyorum, bazı arkadaşlar araç için olan pasta cilayı uyguluyor arka kapağa, çizikten lekeden eser kalmıyor. Ama gözüm korktuğu için deneyemedim 😀

• Niye korktu hocam gözünüz? Ne zararı olabilir? Sıvı kaçması falan mı? Bilmediğim için soruyorumda

Pasta cila zaten diş macunu kıvamında olduğu için sıvı kaçması ihtimali yok. Sadece temizleyelim derken daha fazla çizmekten korktu gözüm. Telefonum benim herşeyim. 😀 muhtemelen işlemden sonra tertemiz çıkar, ama denemekten korktum dediğim gibi. Pasta cila fikri benimde aklıma gelmişti araştırmadan önce ve herkes olumlu sonuç almış gördüğüm kadarıyla.

• Oto cilayı parmağınıza pirinç büyüklügünde dökün ve çok asırı bastırmadan dairesel hareketlerle çizilere sürün sonra pamuklu temiz bez ile silin baya giderdigini göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 9 Haziran 2022; 12:52:24 >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    İşte bunu deneyip sonucu fotoğraf olarak paylaşabilecek varsa çok iyi olur

• Anladım hocam bana mantıklı geldi. Denersem sonucu yazarım teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Aldığımdan beri aynı kılıfla kullanıyorum. Temizlik vs. Hariç hiç çıkartmadım ama kamera çevresi ve kenarlarda sanki kuma sürtülmüş gibi pütürtüler var. Nasıl oldu anlamadım.
    Yıllar önceki tecrübelerime dayanarak bir çok kılıf zamanla arka tarafta araya giren toz sert zerrecikler telefon hareket ettikçe kılıfında baskısıyla arka yüzeyi çiziyor.Heleki note 10 lite nin arkası parlak zemin olduğu için dahada çiziliyor.Note 10 u aldigımda arkasındaki orjinal naylonu hiç sökmedim hep gıcır gıcır kaldı.Şuan note 20 ye geçtim kılıfla kullanıyorum ama kılıf ile telefon arasına kirilmaz cam aldığımda verilen camı korusun diye içine konulan ince yumuşak malzemeyi telefonun arkasına göre keserek koydum hiç bir sıkıntı olmuyor.Ama yinede ara sıra telefonu kılıftan söküp hem kılıfı yıkıyorum hemde telefonu temizleyip tekrar takıyorum daha sağlıklı oluyor.Tavsiye ederim. Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen

Merakla bekliyorum hocam sonucu.

• serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Valla ilk defa böyle çizilme ile karşılaştım hiç beklemiyordum. Bir dahakine arka kısım içinde bir koruyucu bakmak lazım demekki. Teşekkür ederim hocam

Rica ederim.Aksine note 20 nin arkası mat ama yinede önlem aldım ben biraz kılım 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 9 Haziran 2022; 13:16:2 >
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.