Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.993
Cevap
84
Favori
338.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce mediamark a gittim vatanda 4.500 sizde verin o fiyata alayım dedim mail falan yazdı 10 dk sonra tamam veriyoruz dedi.. world kartla 100 tl de puan alinca cihaz 4.400 e geldi.. hadi hayırlı olsun
  • 3-4 günlük note 10 lite cihazımı s10 plus ile takasladım, aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.hayırlısı olsun.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Neden değiştirdiniz hocam, memnun kalmadınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil01

Biraz önce mediamark a gittim vatanda 4.500 sizde verin o fiyata alayım dedim mail falan yazdı 10 dk sonra tamam veriyoruz dedi.. world kartla 100 tl de puan alinca cihaz 4.400 e geldi.. hadi hayırlı olsun
    Öyle şey yapıyorlar mı iyiymiş.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Samsung'un kendi sitesinde (Büyüleyici ekranı ve güçlü S Pen'iyle birlikte Galaxy Note10 Lite, tasarım ve performansta ustalığın ürünüdür. Kusursuz metal çerçevesiyle rahat bir kullanım ve şık bir deneyim sunar. ) İbaresi yer alıyor.
    Kasa metal,arka kapak plastik sanırım.
  • sstarr S kullanıcısına yanıt
    2 gün önce mağazada inceledim, yanlış hatırlamıyorsam yan kısımları metal veya alüminyum hissetmedim
  • Bende dün mağazada inceledim kenarları metaldi, ağırlık olarak zaten kendini belli ediyor, verdiğim sipariş yola çıkmış yarın elimde olur sanırım.
  • Biraz önce mediamarkta uğradım. Vatanın sitesinde ki 4500 tl dedim. İnternete özel yaptıkları için biz bu fiyattan veremeyiz dedi. İlla mağazalarında da mı olması lazım?
  • güzel cihaz yapmışlar ben beğendim fiyat 4200 olursa gayet iyi satar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

güzel cihaz yapmışlar ben beğendim fiyat 4200 olursa gayet iyi satar
    Bence de 4000 bandinda F/P olur
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Teknosada ki adama Note10 lite ile A71 farkını sorduydum . Her türlü iyi dedim, işlemcisinde vs de çok fark var dedi, kamerası da iyi epey dedi A71 e göre. İşlemci farkı çok yoktur bence .
    a71 3200 TL
    note10lite 5.000 TL
    arada 1.800 TL fark var bence 1800 TL lik bir fark yok aralarında
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    note10lite a 4500 Tl diyin. Fiyata göre çok fark yok evet.
  • Arkadaşlar a71 bu cihazla karşılaştırmak için pek uygun değil. Bu cihazın temel farkı kalem içermesi ve fiyat konumlandırması da bu yönde. Dediğim gibi kalemli bir cihaz için 4000 bandında fiyat performans olur. Kaleme ihtiyacı olmayanlar bence daha uygun fiyatlı ya da aynı fiyattaki daha güçlü cihazları da değerlendirebilir.
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle SAMSUNG GALAXY NOTE 10 LITE hayırlı olsun. Suya filan dayanıklımı nfc özelliği varmı?
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Bugün hem A71 hem Note10 Lite inceledim. Kenarları alüminyum veya metalmiş. Kenarlarda jelatin olduğu için önceden anlamamışım. Foto çekim kalitesi A71 e göre biraz daha iyi gibi geldi. A71 de 3:4H ye almayınca pek beğenmedim. 3:4 modu bana göre vasattı.
    Kalemden foto çekme gibi özelliğini sevdim, Note5 te olmayınca :) Selfielerde çok işe yarar.

Güncelleme desteği veya güncelleme stabilitesini olarak S ve Note serileri gibi önemser Samsung inşallah.

Hocam telefonu ilk açınca boş hafıza ne kadar gözüküyordu?

Özel mod var mıydı ?

Bu arada bataryası ne durumda önceki günlere göre? Note5 le bugün hepsi mobil veri 3 saat 20dk zar zor ekran süresi aldım. (İşim olmadığı zaman mobil veri kapatarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 13 Mart 2020; 1:33:7 >
  • plukod kullanıcısına yanıt
    Nfc var diye biliyorum.
    100 küsürdü 109 diye hatırlıyorum emin değilim. Batarya dün 8.30da fişten çektim, 8 saati geçti ekran süresi bunun 2 saate yakını oyun, yüzde 20 var şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plukod

Dostum öncelikle SAMSUNG GALAXY NOTE 10 LITE hayırlı olsun. Suya filan dayanıklımı nfc özelliği varmı?
    Nfc var ama suya dayanıklılık yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.