Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 Plus'ın Aura Mavisi rengi Avrupa'ya geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 10 Plus çeşitli renk seçeneklerine sahip olsa da bazı renkler sadece belirli ülkelerde satışa sunuluyor. Akıllı telefonun Aura Mavisi rengi ABD’deki Best Buy’a özeldi ancak yakında bu durum değişecek.

Ayrıca Bkz.Oppo Reno 2'nin ilk resmi teaser videoları yayınlandı
    Mobil sektöre yönelik güvenli istihbaratları ile tanıdığımız Roland Quandt, mavi renkli Galaxy Note 10 Plus'ın Avusturya'da listelendiğini ve Avrupa'da da piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Avrupa için müjde geldi

Yani çok yakında Avrupa'daki tüketiciler de bu renk seçeneğini tercih edebilecekler. Samsung Galaxy Note 10 Plus'ın Aura Mavisi versiyonunun Avrupa ülkelerinde ne zaman satışa sunulacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor

• Çok güzel gözüküyor. Mavi Mate 10 Pro bu rengin yanında artık çok sönük kalıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'ye özel fiyatlandırmayı sonlandırdıklarından gelmeseler de olur...

• Gillette Mach 3

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsterse Çorum'a gelsin. Pahali fiyatlar teknoloji takibimin bile zevkini kaçırdı. Eminim bi cok forumdasin da öyledir.

• Bu fiyatlarla telefon alınmaz artık. Hükümet herşey de olduğu gibi mobilin de mokunu çıkardı. Elveda telefon takibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Türkiye'ye özel fiyatlandırmayı sonlandırdıklarından gelmeseler de olur...
    Note 9 hatta note 8 bile pahalı.Belki de önceki modeller satılsın diye yeni modellere özel fiyat yapmıyorlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzelmiş
  • note 8 ve iphone x kullanıyordum. 3-5 zevkimizden biri de telefon takibi falandı. pahalı bir hobi haline gelmeye başladı. dün itibariyle x'i sattım, note8 i de satıp çift hatlı bir telefonla temin ederek küçülmeye karar verdim. bunun sonu yok çünkü :D

• güzel renk olmuş çok şık duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.