Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2 alacağım yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Rusya dan aralık ayında galaxy note 2 getirteceğim abime. Türkiye ile Rusya daki fiyat farkı ne olur sizce? değer mi getirtmek oradan? Pasaport kaydı yapılacak burada abim getirecek oradan tr pasaportuna kayıt yuapılacak, sorun çıkar mı??

• güzel miş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

güzel miş...

Bir problem çıkar mı? Tel dili konusunda yada kayıt konusunda, daha pahalıya gelme ihtimali yok değil mi? :)
  • Kimse neden bir şey yazmıyor ya?
  • Aralikta Rusya daki ve Turkiye deki fiyati ne olur ongoremeyiz....

Rusyada elektronik seyler pahali diye biliyorum... Ayrica Rusyadan alacaginiz faturali da olsa Turkiye de hata Rusya da 2 yil garantili mi sormak gerekir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkiskar

Merhaba arkadaşlar, Rusya dan aralık ayında galaxy note 2 getirteceğim abime. Türkiye ile Rusya daki fiyat farkı ne olur sizce? değer mi getirtmek oradan? Pasaport kaydı yapılacak burada abim getirecek oradan tr pasaportuna kayıt yuapılacak, sorun çıkar mı??

1 kere veeeceksin hiç bulaşma al buradan. oradan sıfır alacagına buradan ikinci el al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç para ona göre yorum yapalım
  • rusya da ki fiyat ile Türkiyede ki fiyatların çok farklı olacağını sanmıyorum. rusya da pahalı bir ülke. özellikle elektronikte. ucuz istiyorsan arap ülkelerine gideceksin.
  • Rusyada yine de daha ucuz diye biliyorum ben ikinci el almam ya 0 alırım ne olursa olsun durum ne gösterecek bakalım göreceğiz teşekkür ederim bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.