Bildirim
Samsung Galaxy Note 2 alacağım yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel miş... -
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
güzel miş...
Bir problem çıkar mı? Tel dili konusunda yada kayıt konusunda, daha pahalıya gelme ihtimali yok değil mi? :) -
Kimse neden bir şey yazmıyor ya? -
Aralikta Rusya daki ve Turkiye deki fiyati ne olur ongoremeyiz....
Rusyada elektronik seyler pahali diye biliyorum... Ayrica Rusyadan alacaginiz faturali da olsa Turkiye de hata Rusya da 2 yil garantili mi sormak gerekir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berkiskar
Merhaba arkadaşlar, Rusya dan aralık ayında galaxy note 2 getirteceğim abime. Türkiye ile Rusya daki fiyat farkı ne olur sizce? değer mi getirtmek oradan? Pasaport kaydı yapılacak burada abim getirecek oradan tr pasaportuna kayıt yuapılacak, sorun çıkar mı??
1 kere veeeceksin hiç bulaşma al buradan. oradan sıfır alacagına buradan ikinci el al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç para ona göre yorum yapalım -
rusya da ki fiyat ile Türkiyede ki fiyatların çok farklı olacağını sanmıyorum. rusya da pahalı bir ülke. özellikle elektronikte. ucuz istiyorsan arap ülkelerine gideceksin. -
Rusyada yine de daha ucuz diye biliyorum ben ikinci el almam ya 0 alırım ne olursa olsun durum ne gösterecek bakalım göreceğiz teşekkür ederim bilginize
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung bildirim sesi var bildirim yok
- samsung account nedir
- video çekerken kamera değiştirme
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- telefondan durduk yere bildirim sesi gelmesi
- format nasıl atılır
- hat takılı ama şebeke yok
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- s25 ultra ne zaman çıkacak
- samsung a15
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X