Şimdi Ara

samsung galaxy note 2 garip ekron sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kac hafta once telefon elimdeyken ve aynı zamanda telefonda whats app acıkken uyuya kalmısım ve telefon elimden dustu, bir hafta sonra telefonun dustugu andakı whats app ekranının goruntunun arkasında kaldıgını farkettım ( bu beyaz ekran acıkken bellı oluyor , 1 hafta farketmedım dusunun) bu sorunun bir cozumunu bılen arkadaslar varmıdır acaba, yada bir format gibi seyle cozulebılırmı ..

tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: omercito

Arkadaşlar bir kac hafta once telefon elimdeyken ve aynı zamanda telefonda whats app acıkken uyuya kalmısım ve telefon elimden dustu, bir hafta sonra telefonun dustugu andakı whats app ekranının goruntunun arkasında kaldıgını farkettım ( bu beyaz ekran acıkken bellı oluyor , 1 hafta farketmedım dusunun) bu sorunun bir cozumunu bılen arkadaslar varmıdır acaba, yada bir format gibi seyle cozulebılırmı ..

tesekkurler.

AMOLED ekranın dandik hatası o olay. Garantiye girmiyor diye bu forumda okumuştum. Servisle görüşün derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burn in diye bir olay . Ekranin o kisminin o renklerle yanmasi tarzi birsey formatla duzelmez . Servis tek care dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka şeylerde açık olabilirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

başka şeylerde açık olabilirdi

:)) valla her sey olabilir allahtan duzgun bır sey acıktı:) ama tabı cok net olarak anlasılmıyor..nasıl dıyeyım beyaz uzerı ancak..yoksa diger menulerde yada resımde hıc bır sey yok.
  • Benim s2 iminde status bar kısmı mavimsi kalmıştı ve klavye hafiften gözüküyordu düz zeminli ekranlarda garantiden ekranım değişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: merif@st

Benim s2 iminde status bar kısmı mavimsi kalmıştı ve klavye hafiften gözüküyordu düz zeminli ekranlarda garantiden ekranım değişti

peki sizmi dusurmustunuz kendısımı olmustu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o konuda bir fikrim yok telefonum sayısız kez düştü servise bıraktım (samsung danıştek) ekranımı sorgusuz sualsiz değiştirdiler + kameramda siyah noktalar vardı orda değişti talep etmediğim halde menü tuşu kulaklık ve şarj soketlerim de değiştirmişler kozmetik olarak çerçevem kötüydü ekranla oda değişmiş sıfır gibi yaptılar bence düşürdüm demeden götürüp verin durumu anlatıp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.