Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Note 2'den geçmek için sebep bulamadım açıkcası, hatta bu pil miktarı ile geçmek beni zora sokacaktır, Note 2 ile bir sene beklemek zor değil nasıl olsa.

Note 4 alırım artık.

Ben de sizin gibi düşünüyorum Note2 ile devam. Arka kapak deri olması şık olmuş ama. Kılıf kullansan komik durur. Kullanmasan kirlenir hemen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Gear da gayet şık duruyor adamın kolunda tasarımı güzel.

Casio G-shock'ları hatırlattı bana plastik toynak gibi bir saat. Cepteki telefonun bildirimlerini kola taşımak anlamsız.
  • Hindistan muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung show yapıyor resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

multivision tanıtılırken ss alan yok mu

Multivision tanıtılırken ss almadım ama 3 telefonu yan yana koyup tek bir filmi 3 e bölmüşler gibiydi, tek merakım telefonların yerini değiştirip 5'li 6'lı yapsak aynı etki olur mu
    quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Arka kapağı güzel yapmışlar, güzelliğine kanıp koruma kullanmayan çok kişinin yolu servise düşer bu şekilde, akıllıca Samsung

Bilmem kaç tane arka kapak var da değiştirip değiştirip kullanabilecek miyim onu söyleyin bana, bir tanesini verirseniz olmaz o

• kaçırdık ya note 3 kısmını tekrar nerden izleyebiliriz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Hindistan muhtemelen

en.wikipedia.org
    Pranav Mistry - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pranav_Mistry

• quote:

Arka kapağı güzel yapmışlar, güzelliğine kanıp koruma kullanmayan çok kişinin yolu servise düşer bu şekilde, akıllıca Samsung

konunun düzenini bozma yaptığın onca şeyden sonra eski konuda burada istenmiyorsun
  • quote:

quote:

Casio G-shock'ları hatırlattı bana plastik toynak gibi bir saat. Cepteki telefonun bildirimlerini kola taşımak anlamsız.

arkadaşım konuyu kirletip durma begenmiyorsan yazma kirletme konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narki

su geciriyor mu :))

Bence bu durum için Note3 Active modeli çıkarırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Note 2'den geçmek için sebep bulamadım açıkcası, hatta bu pil miktarı ile geçmek beni zora sokacaktır, Note 2 ile bir sene beklemek zor değil nasıl olsa.

Note 4 alırım artık.

Ben de sizin gibi düşünüyorum Note2 ile devam. Arka kapak deri olması şık olmuş ama. Kılıf kullansan komik durur. Kullanmasan kirlenir hemen :)

Kesinlikle katılıyorum zaten dikkat ettiyseniz geçen seneki Note 2 tanıtımına göre çok sönük geçti telefonun tanıtımı gerçi adam az sonra geri gelicem dedi ama ana özellikleri demin sundular dikkatler dağılmadan saatle göz dolduralım diyorlar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

konunun düzenini bozma yaptığın onca şeyden sonra eski konuda burada istenmiyorsun

hocam ö.m baktnz mı...?

• quote:

quote:

Bence kullanışlı olmuş Note 3 büyük bir telefon Gear ile bağlantı kurup işini halledebilir böylece daha rahat.

Ama en önemli şey Gear'ın batarya kapasitesi.
  • ben begendim gule gule iphone, son sansın 10 eylul

• ali_ihsan21 isimli kişi konu düzenin bozmak için buraya gelmiş bir provakatördür.

kendisi eski kilitlenen konumuzda da çoğu kişiyi rahatsız etmiştir. sözlerine itibar etmeyiniz.
  • Saate bak la telefon özelliği ekleseler kimse telefon taşımayacak her mok var
  • Hımmm fotoğraf da çekebiliyor. Yalnız bizim memlekete gelmez bu. Sapık muamelesi görebilir, casusluktan içeri atılabilirsiniz. :)
  • Saat daha ilgi çekici.
  • galaxy gear super amoled 1.68 inch
    galaxy s3,s4,note 3,note 2 ve note 10.1 2014 ile uyumlu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.