Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sayars

Arkadaslar Millet Htc One ses kalitesi demis ama Adamlar ayni ses kalitesini Note 3'de vericez dedi, tanitimda hizli gecti ama 24 bit 192 khz kesinlesti...

Hocam Htc One ' ı yeni sattım .

Ben sanmıyorum Htc One kalitesinde kulaklık sesi verebileceklerini . O cihaz gerçekten alanında tek diyebilirim . Bunu etkileyen en önemli faktör içerisinde çok çok güçlü bir amfi olması . Hem ses yüksekliği çok fazla , hemde ses ne kadar yükselirse yükselsin gerçekten kaliteden ödün vermiyor . Zaten o kaliteye amfisiz ulaşamazlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Pek birşey vaad etmiyor gibi geldi gene bana . Alanda en iyiyim dediği birşey yok .

Htc One en iyi ses bende diyor .

Lumia 1020 , Z1 en iyi kamera bende diyor .

Apple en iyi stabilite , marka değeri bende diyor .

Huawei bile en ince telefon bende deyip telefon çıkardı .

Bunlar ise 2011 ' in s2 ' sine geri dönmüşler , en deri kaplı telefon bende diyerekten .

Aslında haklısın kalemi harici çok farklı bir özelliği yok ancak her şeyden biraz koyarak büyük ekran severler için iyinin üzerinde bir cihaz çıkarmışlar. Yeterli seviyede kamera( S4 ile birebir aynı ise S4 oldukça başarılı) gelişmiş video özellikleri, işlemci olarak günümüzdeki en iyilerinden(3gb ram olması da güzel), artık zorunlu hale gelmiş FHD, kaliteli ses çipi ve kaplama bile olsa eleştirilere kulak vererek deri kapağı var. Şu hali ile belki hiçbir şeyi en iyi değil ancak hiçbir özelliğinin de üzmeyeceğini düşünüyorum.

Vallahi hocam benim bu sene galibim Htc One oldu .

Seneye Samsung ' mu olur , Apple ' mı olur bilemem . Askerden dönünce 7-8 ay sonra telefon alacağım . Eğerki yeni serilerde pek bi değişiklik göremessem , note 3 ' ü 1350-1400 lira seviyelerinde bulursam alır geçerim .

Cihazı sadece , yüksek meblağlar verilecek kadar yenilikçi bulmadım . Telefona 2000 lira verince müthiş yenilikler bekliyorum açıkçası . Bu sene Htc One 'ın yaptığı gibi(Boomsound hoparlör , beceremesede ultrapixel kamera , f2.0 diyafram ile müthiş gece performansı, alimunyum kasa , yenilikçi tasarım , amfiyle desteklenmiş kulaklık çıkışı vb.)

• quote:

Seneye Samsung ' mu olur , Apple ' mı olur bilemem . Askerden dönünce 7-8 ay sonra telefon alacağım . Eğerki yeni serilerde pek bi değişiklik göremessem , note 3 ' ü 1350-1400 lira seviyelerinde bulursam alır geçerim .

Cihazı sadece , yüksek meblağlar verilecek kadar yenilikçi bulmadım . Telefona 2000 lira verince müthiş yenilikler bekliyorum açıkçası . Bu sene Htc One 'ın yaptığı gibi(Boomsound hoparlör , beceremesede ultrapixel kamera , f2.0 diyafram ile müthiş gece performansı, alimunyum kasa , yenilikçi tasarım , amfiyle desteklenmiş kulaklık çıkışı vb.)

Halen One kullanan biri olarak ne demek istediğini anlıyorum. Cidden farklı ve donanımlı cihaz. Ancak gündüz çekimleri halen beni sinir ediyor, her şey güzel bir fotoğraf çekmeyi beceremiyor. (gece ise L920 ile yarışabiliyor ama) Bu durum ise ister istemez can sıkıyor. Ben 4-5 yıldır hep çift telefon kullandığım için önemli değil birde S4 üm var gündüzleri harika çekiyor, ancak tek cihaz alan ve 2000 verecek insan için inanılmaz büyük bir sorun. Bu sene kameraya önem vermeyen insanlara benimde önerim One oldu. Umarım seneye tüm markalar üst düzey cihazlarda harika donanımlar, tasarımlar, kameralar kullanır da biz kullanıcılar da böyle şunun şusu iyi bunun busu diye arada kalmaz. Sana da hayırlı tezkereler. Git gel daha çok konuşuruz hangisi daha iyi diye.

• Amerika fiyatı ne olacak belli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Pek birşey vaad etmiyor gibi geldi gene bana . Alanda en iyiyim dediği birşey yok .

Bunlar ise 2011 ' in s2 ' sine geri dönmüşler , en deri kaplı telefon bende diyerekten .

Aslında haklısın kalemi harici çok farklı bir özelliği yok ancak her şeyden biraz koyarak büyük ekran severler için iyinin üzerinde bir cihaz çıkarmışlar. Yeterli seviyede kamera( S4 ile birebir aynı ise S4 oldukça başarılı) gelişmiş video özellikleri, işlemci olarak günümüzdeki en iyilerinden(3gb ram olması da güzel), artık zorunlu hale gelmiş FHD, kaliteli ses çipi ve kaplama bile olsa eleştirilere kulak vererek deri kapağı var. Şu hali ile belki hiçbir şeyi en iyi değil ancak hiçbir özelliğinin de üzmeyeceğini düşünüyorum.

Bindefa soyledik anlatamadik. Samsung istese alüminyum un feristahi kasa yapar. Ama biz samsung kullanicilari icin olmazsa olmaz olan çıkarılabilir kapak olayıdır. Bu nedenle kapak esnek plastik olmalidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

Orijinalden alıntı: FrenchPress

Note 3 ZOOM yaparlar mı acep...
    Gerçi ZOOM yapınca modelin donanımı düşük oluyor s4 zoom'un s4'le uzaktan yakından alakası yok mesela.
    Ama hemen hemen aynı donanım özelliklerinin üzerine bir de 10-12 optik zoom koyarlar Note3 Zoom diye piyasaya sürerlerse TADINDAN YENMEZ valla.

s4'ün tanıtımında ZOOM'u tanıtmamışlardı değil mi ?

dostum yükseltiyoruz değil mi artık n7000 leri :)

Ekim sonu kasım başı umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD800'lü Note 3 için ilk benchmark sonuçları
    GSMArena.com
    IFA 2013: Samsung hands-ons
    http://www.gsmarena.com/samsung_ifa_2013-review-978p4.php

• Octanın bilgileride geleydi iyiydi

• Altta şarjın yanında bir bölüm daha var. Nedir o?
  • samsung'a kimse laf atmasın bir süre bence.cihaz piyasadaki en iyi cihaz.donanım olarak daha iyisi yok.

1) Kamera desen s4 kamerasına kötü diyen çıkmaz heralde adamlar 4k video çekenini koydular...

2) Tasarım deniliyordu plastik leğen diyorlardı nerde s2 diyorlardı.al sana s2 gibi yapmışlar üstüne rengarenk seçenekler ve deri görünümlü arka kapak...

3) Ergonominin kralı bu telefonda. 5.7 inç ekranı note 2 den daha küçük kasaya sığdırmışlar ve ağırlığı azaltmışlar 168 gram.z1 170 gram düşünün gerisini...

4) Yazılımın kralı bu telefonda.bu telefonla yapacaklarınızın yarısını iphone kullanıcılarına ver büyüksün apple diye ortalığı ayağa kaldırırlar...

5) Ses kalitesini başka boyutlara taşıyacak bu cihaz.htc one falan kıyaslama yapmayın bile tabiki kulaklık performansını baz alarak söylüyorum...

6) Hız ve ram gibi şeyler klasik bahsetmeye gerek yok...

Sonuç olarak kral geldi beyler itaat edip etmemek size kalmış...

• Bugün günlerden Galaxy Note III

Pil ve işlemci performansını bekliyorum bugün gelir mi acaba.
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    hoparlör
  • gün içerisinde inceleme görücez sanırım
  • Narki kullanıcısına yanıt
    SD800 incelemesini vermesinler. Gerçekçi yaklaşıp Octayı incelesinler bari.
  • 4K video testi (youtube player video kaliteleri arasında "original" seçin)
    TechVideoHUyoutube
    Samsung Galaxy Note 3 4K video test | Tech2.hu
    http://www.youtube.com/watch?v=WScs1Nutr28

veya indirip izlemek isteyenler için
    yadi.sk
    Samsung Galaxy Note 3 4K video test _ Tech2.hu.mp4 — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/15zqoAph8jppe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 5 Eylül 2013; 9:31:54 >

• telefon almayı dusunuyorum kullanma stlime göre s4 mü almalıyım note3 mü ? stilim genelde yoğun internet kullanımı,youtube,facebook,oyunlar,aramalar,çok fazla resim cekmek hatta hiç fotograf makınesıne ıhtıyacım olmamalı
    sizce hangisi?
  • Samsung Galaxy Note 3 Vs Sony Xperia Z Ultra Hands On
    FoneArenayoutube
    Samsung Galaxy Note 3 Vs Sony Xperia Z Ultra Hands On
    http://www.youtube.com/watch?v=MZZMJEHnoHY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

4K video testi (youtube player video kaliteleri arasında "original" seçin)
    http://www.youtube.com/watch?v=WScs1Nutr28
    veya indirip izlemek isteyenler için
    http://yadi.sk/d/15zqoAph8jppe

Benim bilgisayar kasılarak gösteriyor dona dona izledim benim bilgisayardan daha iyi galiba bu note 3

• Hala emektar Note'umu satıp Note 3 almalıyım dediğim bir özelli göremedim

CM 10 la yağ gibi akıyor zaten cihaz
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.