Şimdi Ara

Samsung Galaxy NOTE 3 NEO Yazılım-Rom-Root

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
12.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Konuda Note 3 neo nun tüm serilerine ait yazzılım rom root işlemlerini size aktarmaya çalışacağım. igili arkadaşlarda yardımcı olabilirler, istedikleri bilgi ve dosyaları sayfaya eklerim.

Bildiğiniz gibi neo modeli üç farklı model numaraso ile piyasada bulunmakta, ülkemizde resmi distribütör garantili olarak satılan model N7500Q , paralel ithalat olarak bulunan modeller ise N750 ve N7505

ROOT İŞLEMLERİ

Root işlemi için indirilecek dosyalar

Samsung cihaz driverları

TIKLA

CF-AUTO ROOT PROGRAMLARI( odin programı rar içerisinde mevcuttur )

N7500Q İÇİN ;

TIKLA

N750 İÇİN ;

TIKLA

N7505 İÇİN ;

TIKLA

ROOT İşleminin Yapılışı

İndirdiğimiz dosyaları klasöre çıkartıyoruz. Samsung sürücülerini yüklüyoruz

Odin programını açıyoruz , cihazımızı download moda alıyoruz (ses kısma+ güç+ home butonu ) aynı anda basarak.

Samsung Galaxy NOTE 3 NEO Yazılım-Rom-Root

Ekranda warning yazısı çıktığında ses açma tuşuna bir defa basarak download moda geçiyoruz

Odin programını açıp cihazı pc ye bağlıyoruz ve driverlar yüklü değil ise yüklenmesini bekliyoruz

Program cihaz ile bağlantı sağladığında, sol üst tarafında ID COM kısmındaki kutucuk mavi olur.

PDa kutucuğunu işaretleyip, indirdiğimiz klasördeki ilgili modelin CF-Auto root dosyasını seçiyoruz ve Start butonuna tıklayıp işlemin bitmesini bekliyoruz.

işlem devam ederken telefon reset atıp kapanacak ve bir sonraki açılışta root olmuş olacaktır. Menüye Superuser simgesi gelecektir .

Gereksiz Uygulamaların Kaldırılması Dondurulması

Bu işlemler için Titanium backup pro ve Greenify uygulamalarını kullanabilirsiniz

Titanium backup programını açık root iznini veriyoruz yedekleme geri yükleme sekmesine basıp

sileceğimiz ve donduracağımız uygulamanın üzerine tıklayıp işlemi gerçekleştiriyoruz

Daha iyi şarj süresi için titanium backup pro ile dondurduğum ve sildiğim uygulamalar

Allshare controlshare service----Allshare fıleshare service---Anı Albümü---Anı Albümü Widget----ANT hal servıce --ANT radıo serıce---ANT+ Servıce ---ANT+ Plugıns----BlurbCheckout ----bubles----Chaton ----Chrome---Evernote ---Flıpboard ----Cep Telefonu Kullanım Kılavuzu ----Google Play book--games--movie--music google+-----Gruopplay ----Help-----HP Yazdırma Eklentisi ------KLMS Agent ----Knox ----Knox notıfıcatıon Manager -----Knox Store ----Mobıle Prınt ----Mobıle PrıntSVC_CUPS ---Mobıle PrıntSVC_CUPS_Backen -----Işın Fazı----Mobil Yazdırma ----- S Çevirmen - S Finder- Sname Card - S Voice Samsung Apps - Samsung Apps Widget - Samsung Backup Provider - Samsung Calendar SyncAdapter - Samsung Cloud Data Relay - Samsung Cloud Quota - Samsung Contact SyncAdapter - Samsung Content Agent - Samsung Hesabı - Samsung Hub - Samsung Link - Samsung metinden konuşmaya motor - Samsung Print Service Plugin - Samsung Push Service - Samsung SBrowser SyncAdapter - Samsung Snote3 SyncAdapter - Samsung Syncadapters - Samsung WatchON - SamsungHub Updater - SamsungSans - SecWallpaperChoser - Seyahat duvar kağdı------- Tripavisor - Uzaktan kumandalar - Uzaktan kumandalar - Weather Widget - wssyncmlnps- Yahoo finance - Yakınındaki cihazlar - Yardım - Yazılım güncelleştirme - Yazılım güncellmsi - Yedekle

Rehber uygulamasının geç açılmasına çözüm

Xposed İnstaller

Yukarıda ki bağlantıdan xposed installer uygulamasını indiriyoruz ve açıyoruz , modül indir sekmesinden App Settings uygulamasını indiriyoruz.İndirdikten sonra modüller kısmından ,modülü aktif ediyor ve yeniden başlatıyoruz.

Menüye gelen App Settings uygulaması içerisinden Rehberi açıyoruz. Üstte Settings butonu göreceksiniz onu aktif ettiğimzde detay ayarlar kısmı gelecek. Resident kısmını seçili hale getirip ayarları kaydediyoruz.

Bu yaptığımız işlemler sonrasında sadece bir kere anılan uygulamaları çalıştırdığımızda, uygulamaları tekrar kapatsak bile hafızadan silinmiyorlar ve ihtiyacımız olduğunda tekrar hızlıca açılıyorlar. OzenHocamıza teşekkürler..

Note3 rom root konusundan alıntıdır....

GÜNCELLENECEK....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 14 Ocak 2015; 9:34:14 >

• rezerve
  • Paylaşım için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reserved. değerlenir buralar.
  • Xda da falanda rom yok galiba Neo için belki buralardan birileri custom yapar artık. Bende alacak gibiyim bir Neo sonra buraların müdavimi oluruz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemoside kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla tutulan bir model değil ara model olduğu için birde 3 farklı model türü var cwm bile yok cihaz için

• Birgun yolum dusecek biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam root ettigimiz zaman knox sayaci artar mi

• Ellerine sağlık abi gün geçtikçe bilgilerin ekleneceği bir başlık olur inşallah
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    hocam işlem sonrası şarj süresinde ve kullanılabilir ram miktarında gerçekleşen değişimleri paylaşabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkirazli

hocam işlem sonrası şarj süresinde ve kullanılabilir ram miktarında gerçekleşen değişimleri paylaşabilir misiniz ?

Aynen abi mesela rehberin gec acilma olayi çözülüyor mu yoksa exdialer a devam mi

• botakli kullanıcısına yanıt
    knox sayacın artar hocam bunun için gelişme yok note3 ve s5 te bunun ile ilgili çalışmalar yapmışlar ama bizim cihaz da olmuyor maalesef
  • burak dostum bunların hepsini paylaşacam haberdar ederim
  • emirsan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum sadece ben değil bütün arkadaşlar katkı sağlayabilir konuya her bilgiyi eklerim

@emirsan

dostum yıllarca ben samsung kullandığım için bunu kanıksamışım hiç sorun etmiyorum ama araştırıp seni bilgilendirecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 14 Ocak 2015; 8:56:11 >
  • emirsan kullanıcısına yanıt
    soruna çözüm bulunup konuya eklenmiştir denedim sıkıntı yok şak diye açılıyor rehber
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

soruna çözüm bulunup konuya eklenmiştir denedim sıkıntı yok şak diye açılıyor rehber

Abi insanın zoruna gidiyor mesela birinden numarasini istiyorsun yazican tele bekliyorsun ki çevirici açılsinda yazayım ne la bu hangi çağda yaşıyoruz tuslu telefon döneminde bile bu zulüm yoktu cozmeleri cok iyi olmuş. Bu aslında bu telin değil tüm androidlerin sorunu sanırım.

• recovery yukelemek için link var mı n750 için
  • vayy kaan hocam ekran kartı bölümünden buraya mı geçtin bende şu s4 için lollipop güncellemesini bekliyorum bakalım ne zaman çıkacak
  • kankatree kullanıcısına yanıt
    yok be dostum arada takılıyoruz işte daha gelmedimi lolipop s4 'e sanki çıktı diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.